Sari la conținut

Masaj terapeutic cu finalizare

Postări Recomandate

Vizitator nella69arad
Reputație: 0
Postat

Buna Nela..azi ajung in Arad...lucrezi?..si te rog sa imi spui pana la ce ora poti fi deranjata si nr de telefon..multumesc

Buna , te rog suna sa stabilim   0743826758........program pana la ora 20

Vizitator nella69arad
Postat

Mai să fie la 20 mergi la bar

Nu istetule , merg  la familie , daca intelegi ce ineamna  !

Vizitator nella69arad
Postat

Dragii mei am schimbat locatia , ma gasiti pe Vlaicu - Fortuna  , mai ferit de ochii curiosilor . Sa fiti iubiti !   :138x

• Like 1
Vizitator nella69arad
Postat

Ma gasiti intre orele 12-20 . de Luni  -  Sambata .

Duminica nu lucrez . :refoz  

Sanatate si virtute pentru toata lumea   :luxhello

Vizitator nella69arad
Postat

Bere si mivi

:clapp  :kiss2

• Oras:tm
  • Oras:tm
Postat

a ajuns cam scump masajul de relaxare cu finalizare 45min 100Ron , dupa parerea mea , serviciile sunt aceleasi nu pretul a urcat

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Buna Nela maine pe la 19.00 ajung in Arad, sunt doar in trecere vin de departe si merg departe... am mare nevoie de un masaj profesionist. Te deplasezi la pensiune daca te rog foarte frumos?

Din comentariile citite intuiesc ca e o ora tarzie pentru tine dar am zis sa imi incerc norocul si sa te intreb. Astept raspunsul tau.

Vizitator nella69arad
Postat

Draga zmeusbro .... azi am citit mesajul tau ( din pacate nu am timp sa intru zilnic ) 

Ramane pe altadata , numai bine !!!

Vizitator
Postat

buna,pe 16 sunt in arad.imi poti da numarul tau pt o programare?

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Buna Nella.

Poti da si tu o oferta actualizata de servici si preturi, poate sunt noutati pe care lumea doreste sa le stie. :69

Vizitator nella69arad
Postat

Buna ziua tuturor......sunt in tara iar noutati nu am.Ofer numai masaj terapeutic , relaxare , reflexo , Nu erotic . Rugamintea mea sa nu deranjati la ore tarzii , disponibila intre orele 12-20 de Luni - Sambata  , tlf 0743826758. (de nu pot sa raspund , reveniti in jurul orei fixe ) Celor interesati cati ani am sau cum arat?.......nu are importanta ...... nu ma cereti de sotie , importante sunt rezultatele.   Va multumesc si sper sa fiu inteleasa corect !            Sa aveti parte de o saptamana speciala !  :wave  :wave

• Oras:arad
Postat

Buna,pe mine m-ar interesa un masaj de relaxare,dar cu finalizare daca e posibil.nu foresc sex,masaj erotic sau altele

Vizitator nella69arad
Postat

Buna ziua ....doresc sa anunt toti clientii mei si nu numai , sunati strict pt masaj , in special terapeutic ( orice durere suferita ) Nu  mai exista happy-end si nu se fac exceptii , topicul se va inchide curand . Va multumesc .....o zi buna  :bye  :bye

Postat

Multumim pentru raspunsuri.si scuze daca te-au deranjat intrebarile desprr happy-end.se pare ca v-a trebui sa ne multumim doar cu un masaj de calitate :)

Vizitator nella69arad
Postat

Concediu ....ne auzim in Septembrie. Sa aveti parte de concedii placute si relaxare maxima

Vizitator nella69arad
Postat

Dragii mei am reinceput activitatea . Va doresc o saptamana speciala si plina de iubire !!! :138x  :wink2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...