mark2000 Reputație: 3125 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Ianuarie 21, 2017 Ce tare ! Dupa 3 ani de "munca pe branci" pe plantatia lui Pisicuts, dupa 3 ani in care am peste 27 de pagini de recenzii, dupa stie pula cate recenzii efectiv ca dracu le mai numara ca-s prea multe, dupa 3 ani ce vigilenta si informatii pentru supusii regatului lui Pisicuts, ma trezesc ca .... mai imi trebuie recenzii sa mai fac niste puncte pentru a avea acces la mesagerie si private....sau sa bag banul in pusculita....Na ce tare ! Io zic ca imi bag pula in continuare....in cine vreau si cu cine vreau....Aceste schimbari a lui Pisicuts ...sunt asa ca si cum mi-as face laba....triste....si cum nu prea imi fac laba .... o las asa moarta...doar Pisicuts e seful ... pe aceasta platforma ! Sa nu intelegeti altceva....Sunt convins ca insusi Pisicuts o sa imi de-a cel putin 5 puncte pe acest punct de vedere al meu , Diva inca vreo 5 cel putin ca ma iubeste...si cu siguranta mai strang cateva puncte si de la voi astfel incat sa va pot informa in continuare despre... una ... alta...Apoi cu mesagerie sau nu , cu privat sau nu ... io tot o sa fut....nasol ca poate incep si eu sa tac....ca multi .... Toate cele bune , tuturor ! 6
mark2000 Reputație: 3125 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Ianuarie 21, 2017 "multumesc...doamne...."
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2017 Postat Ianuarie 21, 2017 "multumesc...doamne...." Nu numai tie ti s-a intamplat asta.....tot forumul sufera de decolorare 2
mark2000 Reputație: 3125 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Ianuarie 21, 2017 Corina draga....pe tine cum dracu sa nu te decoloram un pic....numai sa mai vi pin Cj ca ultima data ai fentat decolorarea:))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 Corina draga....pe tine cum dracu sa nu te decoloram un pic....numai sa mai vi pin Cj ca ultima data ai fentat decolorarea:))) Cand vine vara apar si eu 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum