Sari la conținut

placerii de neuitat alaturii de o miniona apetisanta

Postări Recomandate

• Telefon: geaninasexy69
  • Oras:Bucharest
Postat

Am 19 ani, iti ofer Sex oral, sex normal, finalizare, orala, pe sanii, corporala, 69, sex intre sanii, sarut cu limba, cunilingus, anilingus, , (se poate si uro activ, facesitting, foot fetish, dominare activa, sau sex cu 2 barbati – contra cost) 200 de lei ora (deplasarea inclusa) - program 14 (dupa amiaza) - 04 (dimineata).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               0763030681

Postat

Am 19 ani, iti ofer Sex oral, sex normal, finalizare, orala, pe sanii, corporala, 69, sex intre sanii, sarut cu limba, cunilingus, anilingus, , (se poate si uro activ, facesitting, foot fetish, dominare activa, sau sex cu 2 barbati – contra cost) 200 de lei ora (deplasarea inclusa) - program 14 (dupa amiaza) - 04 (dimineata).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               0763030681

Postat

buna dragii mei sunt disponibila

• Oras:tel aviv
  • Oras:tel aviv
Postat

buna Geanina

Masaj nu faci ?

Postat

• Oras:pretutindeni
Postat

data viitoare cand spui ca prestezi serviciile...presteaza-le :) 

Adica ce vrei sa spui colegu...?!? Dezvolta putin te rog!

Postat

buna disponibila pana la ora 03 dimm 0764155770

Postat

Geanina, ce a vrut sa spuna Alexandrus...?!? Nu ti-ai facut prea bine datoria, conform reclamei... :350x

Postat

Am 19 ani, iti ofer Sex oral, sex normal, finalizare, orala, pe sanii, corporala, 69, sex intre sanii, sarut cu limba, cunilingus, anilingus, , (se poate si uro activ, facesitting, foot fetish, dominare activa, sau sex cu 2 barbati – contra cost) 200 de lei ora (deplasarea inclusa) - program 14 (dupa amiaza) - 04 (dimineata).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               0764155770

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
Postat

Te rog renunta la iurile cu rosu , nu dau prea bine pe forum, scuze, dar nu am rezistat sa nu scriu

Sunt barbati(BARBATII) care adora I-urile sau care nu sunt deranjati daca sunt prea multe I-uri sau daca lipsesc,asa ca lasa fata sa se exprime asa cum stie si cum vrea ea.In felul acesta,cei care care nu indragesc I-urile in exces nu mai deranjeaza fata cu telefoanele si se reorienteaza spre alta.Pana la urma fiecare are modul lui propriu de apreciere,fiecare  apreciaza mai mult anumite calitati iar pe altele mai putin.Este mult mai bine asa decat sa fure textele alteia.

Reputație: -1369
Postat

Te rog renunta la iurile cu rosu , nu dau prea bine pe forum, scuze, dar nu am rezistat sa nu scriu

Nu este un site al oamenilor de cultura.Este draguta pustoaica iar pe unii ii intereseaza doar aspectul fizic.Fiecare oferteaza cu ce are.In plus,nu are tarif de doctor in stiinte umaniste.Tu crezi ca barbatii care nu stiu sa scrie au observat i-urile alea in plus?O idee,nu stiu cat de buna,ar fi sa imparta Pisicutz in doua forumul:rubrica pentru culti si rubrica pentru inculti.Poate astfel nu as mai fi nici eu agasata de toti repetentii.

Postat

Am 19 ani, iti ofer Sex oral, sex normal, finalizare, orala, pe sanii, corporala, 69, sex intre sanii, sarut cu limba, cunilingus, anilingus, , (se poate si uro activ, facesitting, foot fetish, dominare activa, sau sex cu 2 barbati – contra cost) 200 de lei ora (deplasarea inclusa) - program 14 (dupa amiaza) - 04 (dimineata).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0764155770

Postat

Nu este un site al oamenilor de cultura.Este draguta pustoaica iar pe unii ii intereseaza doar aspectul fizic.Fiecare oferteaza cu ce are.In plus,nu are tarif de doctor in stiinte umaniste.Tu crezi ca barbatii care nu stiu sa scrie au observat i-urile alea in plus?O idee,nu stiu cat de buna,ar fi sa imparta Pisicutz in doua forumul:rubrica pentru culti si rubrica pentru inculti.Poate astfel nu as mai fi nici eu agasata de toti repetentii.

Postat

Bravo, ai spus lucrurilor pe nume...! Pan' la urma, de ce sa renunte la i-uri... las' s-o vedem in toata splendoarea ei, asa cum e. Si chiar e sexoasa "miniona"!

Cat despre impartirea siteului... as fi curios cin' se baga la "inculti" ("repetenti")...?!? :ras

Postat

dulce si seducatoare , jucausa, dornica de sex apetisant si romantic doar pentru domnii manieratii si curatii, ofer sex oral cu finalizare orala, normal protejat, masaj erotic si de relaxare,69,saru sarutarii,mangaierii,la domiciliul tau sau hotel 0764155770

Postat

Am 19 ani, iti ofer Sex oral, sex normal, finalizare, orala, pe sanii, corporala, 69, sex intre sanii, sarut cu limba, cunilingus, anilingus, , (se poate si uro activ, facesitting, foot fetish, dominare activa, sau sex cu 2 barbati – contra cost) 200 de lei ora (deplasarea inclusa) - program 14 (dupa amiaza) - 04 (dimineata).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0764155770

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...