Sari la conținut

Bruneta visurilor tale 0751666381

Postări Recomandate

• Oras:West
  • Oras:West
Postat

Anuntul suna cam asa : Bruneta finuta , frumoasa te astept la domiciliu meu pentru a petrece clipe de vis , rog seriozitate ... Zona Dacia.

Am vizitat capreoara .... Roxy s-a prezentat, la inceput cand presta pe Dragalina la o pensiune. Desi din poze iti dai greu seama va pot spune ca donsoara este super faina. O bruneta frumusica foc, slim si care presteaza bine. Am mers la ea pe alt tarif ca cel de acum 150 fin si 200 ora parca. M-a primit in rochita din poze, spalata, curata, epilata, cu parul desfacut, pantofiori cu toc cui, frumusica foc, am facut un dush si apoi am trecut la un oral (protejat la cererea mea expresa), incercari de DT, apoi trecut ea deasupra, saruta dar fara FK, mirosea frumos, parul ala brunet si lung ma innebunea, ea deasupra, apoi un misionar si la final o mama iedului sa ma tin de curuletzul ala frumos si s-o admir din spate.

Recomand cu incredere ... detalii primiti la telefon.

Note:

Aspect: 9+

GFE: 9+

Oral: 9

Normal: 9

Anal: nu stiu, nu am intrebat, dar cred ca nu face.

Recomandare: DA !

Pozele capreoarei mai jos ...

post-135487-0-46397100-1421442636_thumb.jpg

post-135487-0-81030200-1421442639_thumb.jpg

post-135487-0-83827200-1421442641_thumb.jpg

post-135487-0-00794200-1421442644_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut frate,sunt cam nou pe forumul asta,si am si eu o intrebare,ca nu stiu toate cele despre toate pizdele,sunt baiat de cartier,stiu ce-i aia,aia ,aia,etc..Dar nu tot,sunt curios daca fetele o fac si cu **spam editat** ? 16 ani ? si..virgin,dar ingrijit. Mersi de raspuns ( cei care raspund  ) .

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Salut frate,sunt cam nou pe forumul asta,si am si eu o intrebare,ca nu stiu toate cele despre toate pizdele,sunt baiat de cartier,stiu ce-i aia,aia ,aia,etc..Dar nu tot,sunt curios daca fetele o fac si cu **spam editat** ? 16 ani ? si..virgin,dar ingrijit. Mersi de raspuns ( cei care raspund  ) .

Ce stii despre cartier? Este foarte important sa spui ce stii, fiindca doar asa vei primi ajutor!

Sfat: Sa nu mergi niciodata cu trancanul la pizde, unele iti pot baga tava-n cur!

Baftean!

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Ce stii despre cartier? Este foarte important sa spui ce stii, fiindca doar asa vei primi ajutor!

Sfat: Sa nu mergi niciodata cu trancanul la pizde, unele iti pot baga tava-n cur!

Baftean!

" Frate " rad cu lacrimi nu-s fan facebook sau ceva dar cum sa-ti dau like pangliguta la comment ???  ... It is hilarous !!! Jos palaria pentru raspuns !!!

@Handilica ia te rog sfatul foarte in serios ce l-a scris ? ec ed  nu e de glumit cu ' pizdele' pentru ca daca o sa gresesti o sa te usture ....
Vizitator misterx
Reputație: 0
Postat

Fenomenali sunteti😂

Postat

" Frate " rad cu lacrimi nu-s fan facebook sau ceva dar cum sa-ti dau like pangliguta la comment ???  ... It is hilarous !!! Jos palaria pentru raspuns !!!

@Handilica ia te rog sfatul foarte in serios ce l-a scris ? ec ed  nu e de glumit cu ' pizdele' pentru ca daca o sa gresesti o sa te usture ....

Stai linistit,il iau in serios.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...