debussy Reputație: 1353 Postat Martie 12, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 12, 2016 Cum sa nu iubesti sportul?
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 12, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 12, 2016 Am fost si eu de cateva ori la sala sa trag de fiare si odata am dat peste un grup de culturiste. Am sters-o urgent de acolo. Desigur, trageau de fiare nu faceau ce face asta de aici.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 12, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 12, 2016 .
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 13, 2016 Femeia isi depaseste aici limitele genetice si se aseamana din ce in ce mai mult cu un barbat. Din punctul meu de vedere e un must ca femeia sa-si tonifice musculatura prin exercitii cardio, fitness, s.a. dar nu sa depuna masa musculara in exces. Ceva feminin
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 13, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 13, 2016 Culturismul cre'că nu se încadreaza tare bine nici mens sana, nici la corpore sano.
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 13, 2016 Culturismul cre'că nu se încadreaza tare bine nici mens sana, nici la corpore sano.Dezvolta putin ideea.
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 13, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 13, 2016 Din exteriorul fenomenului fiind, mi se pare că un om care îşi modifică în aşa hal şi cu atâta abnegație corpul, are mintea/gândirea oarecum avariată. Iar în ceea ce priveşte corpul, înțeleg că o parte semnificativă dintre practicanți bagă în ei tot felul de substanțe care produc în timp afecțiuni ale diferitelor organe. Dacă o fi sau nu aşa, nu ştiu. Mie aşa mi se pare.
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Martie 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 13, 2016 In sport cel mai greu lucru e sa te invingi pe tine insuti. Sa poti ca sa -ti influentezi gandirea. Atunci cand i-ti propui un tel de ex sa pedalezi 200 Km (vorbesc de ciclism) de nenumarate ori creierul i-ti spune : Opreste-te fa o pauza esti obosit ar fi mai bine sa stai sa te relaxezi sa bei o cafea sa mananci o ciocolata... Iar tu trebuie sa nu tii cont de toate aceste "dorinte" ci sa apesi stangul , dreptul stangul dreptul... Asta e cel mai greu. Ca de altfel si la sala sa mai ridici inca si inca si inca odata greutatea chiar cand organismul nu mai vrea sa te ajute ! Bineinteles fara o motivatie nu functioneaza nimic in sport ! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 13, 2016 In sport cel mai greu lucru e sa te invingi pe tine insuti. Sa poti ca sa -ti influentezi gandirea. Atunci cand i-ti propui un tel de ex sa pedalezi 200 Km (vorbesc de ciclism) de nenumarate ori creierul i-ti spune : Opreste-te fa o pauza esti obosit ar fi mai bine sa stai sa te relaxezi sa bei o cafea sa mananci o ciocolata... Iar tu trebuie sa nu tii cont de toate aceste "dorinte" ci sa apesi stangul , dreptul stangul dreptul... Asta e cel mai greu. Ca de altfel si la sala sa mai ridici inca si inca si inca odata greutatea chiar cand organismul nu mai vrea sa te ajute ! Bineinteles fara o motivatie nu functioneaza nimic in sport ! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 13, 2016 Cei mai multi oameni si-ar dori sa arate fizic bine dar foarte putini raportat la totalitate depun efortul (financiar, fizic, psihologic, mental, s.a.) sa transpuna in realitate acest gand; asa incat salile si exercitiile de Gym raman intr-o zona de lux pentru cei mai multi romani. Dovada vie e observatia ca peste 50% din populatia adunata intr-un strand din Romania e supraponderala. Nu m-am referit inca la bolile si complicatiile ce survin din asta: obezitate, diabet zaharat, probleme circulatorii. Ce sa mai vorbim de forme corporale elegante, tonus muscular, abdomen plat, s.a.? doar spuneam mai inainte ca acestea raman in zona de lux... In ceea ce ma priveste pe mine, am apreciat intotdeauna daca fetele cu care m-am intalnit pentru o partida de sex pe bani au avut grija de corpul lor ( e drept ca erau intotdeauna foarte tinere) Tin minte ca una, doua dintre ele au fost chiar perfectioniste cu corpul lor. Placerea a fost intotdeauna si de partea mea! 3
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 13, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 13, 2016 Ador femeia care isi depaseste limitele genetice
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 13, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 13, 2016 Acum vorbesc serios, sunt total de acord cu sky7 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 13, 2016 Acum vorbesc serios, sunt total de acord cu sky7 O sa visez frumos la noapte!
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 17, 2016 Fund sanatos in trup sanatos
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 25, 2016 Mai, lasati carnatii si soricii si apucati-va de miscare!!! :laugh2 PS, blonda trebuie sa-i placa lui Pisicuts 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum