? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 20, 2015 Nu maiva certaţ! Posibil ca Marean sa fie un burdhanos gelos, pe astia cu muschi, iar jonny23 sa fie un musculos, care isi pierde zilnic 3 ore la sala, si nu suporta ca cineva sa se ia de el(voalat), cum ca timpul pierdut este total de-ampulea.
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 20, 2015 Bai băieți, daca nu va potoliți pun pe voi gagicile ale căror poze le-am postat mai sus si ați belit pula. Va fac alea de boala copiilor. Așa ca.... ce naiba aveți? 2 2
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Nu maiva certaţ! Posibil ca Marean sa fie un burdhanos gelos, pe astia cu muschi, iar jonny23 sa fie un musculos, care isi pierde zilnic 3 ore la sala, si nu suporta ca cineva sa se ia de el(voalat), cum ca timpul pierdut este total de-ampulea. -Orice faci cu placere nu e timp pierdut!Si tu pui paie pe foc?Nu ma intereseaza pe mine cine si ce face sau de ce!Mi se rupe mie pula de parerile altora!Nu suport oamenii perversi,asta e singura mea problema,in rest...pace si liniste !
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 20, 2015 -Orice faci cu placere nu e timp pierdut!Si tu pui paie pe foc?Nu ma intereseaza pe mine cine si ce face sau de ce!Mi se rupe mie pula de parerile altora!Nu suport oamenii perversi,asta e singura mea problema,in rest...pace si liniste !Ai dreptate bre, așa ca nu are sens sa te enervezi. Si eu mai merg la sala, este adevărat ca ma cam lăsa suflul dar nu din cauza efortului ci datorita bunaciunilor care își etalează toate cele pe acolo. Haidi' si tu si marian dati-va mana si gata. Uite, il invit eu pe Marian o data la sala si ii punem o halterofila de mai sus in brațe. Ce zici Mariane? 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 20, 2015 -Orice faci cu placere nu e timp pierdut!Si tu pui paie pe foc?Nu ma intereseaza pe mine cine si ce face sau de ce!Mi se rupe mie pula de parerile altora!Nu suport oamenii perversi,asta e singura mea problema,in rest...pace si liniste ! For god`s sake! Eu am incercat sa fac o gluma,sa nu o dati in idiotenii,dar nu m-am gandit sa pun paie pe foc.Daca faci cu placere,pasiune,ceea ce faci,hop palaria ,pentru mine e timp pierdut findca nu ma atrage,fiindca sunt lenes sa fiu plin de muschi,in schimb merg cu bicicleta,asta e placerea mea,asa imi `pierd`/castig timpul uneori.Deci suntem chit!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 -Orice faci cu placere nu e timp pierdut!Si tu pui paie pe foc?Nu ma intereseaza pe mine cine si ce face sau de ce!Mi se rupe mie pula de parerile altora!Nu suport oamenii perversi,asta e singura mea problema,in rest...pace si liniste ! Daca iti zic ca si eu ma duc la sala ai sa razi daca ma intrebi de ce ca sa aiba domnisoarele companie si ajutor
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 20, 2015 For god`s sake! Eu am incercat sa fac o gluma,sa nu o dati in idiotenii,dar nu m-am gandit sa pun paie pe foc.Daca faci cu placere,pasiune,ceea ce faci,hop palaria ,pentru mine e timp pierdut findca nu ma atrage,fiindca sunt lenes sa fiu plin de muschi,in schimb merg cu bicicleta,asta e placerea mea,asa imi `pierd`/castig timpul uneori.Deci suntem chit! Ideea este ca nu trebuie sa fii plin de mușchi! Impotant este sa te respecți pe tine insuti. Ciclism.. mișto, da o stare de bine! 5 2
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 For god`s sake! Eu am incercat sa fac o gluma,sa nu o dati in idiotenii,dar nu m-am gandit sa pun paie pe foc.Daca faci cu placere,pasiune,ceea ce faci,hop palaria ,pentru mine e timp pierdut findca nu ma atrage,fiindca sunt lenes sa fiu plin de muschi,in schimb merg cu bicicleta,asta e placerea mea,asa imi `pierd`/castig timpul uneori.Deci suntem chit! Esti "eco" sau o faci "for fun"? Sau vrei sa te simti ca in Amsterdam? Mai ales ca facura astia piste prin centru, peste tot numai piste vezi.. Pacat totusi ca n-au mers pana la capat, sa fi deschis si cafenele din alea pt. "fumatori". 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Cred ca esti super sexy pe bicla, De ce. Cand vine primavara, trebuie sa iesim la o plimbare in Ior, tu cu bicla, eu pe langa tine .... car ciocanul
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 20, 2015 Sunt la SALA, vorbim mai tarziu. 3 3
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 20, 2015 CE URAT ESTEEEEEEEE,DUUUUUUAMNEEEEE )))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2015 Sunt la sala,vorbim mai tarziu Sunt la SALA, vorbim mai tarziu. emil-fuji-036-1024x770.jpg Plagiat pă față 2 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 20, 2015 Esti "eco" sau o faci "for fun"? Sau vrei sa te simti ca in Amsterdam? Mai ales ca facura astia piste prin centru, peste tot numai piste vezi.. Pacat totusi ca n-au mers pana la capat, sa fi deschis si cafenele din alea pt. "fumatori". Eco style si fun in forest, Da! ...nu vreau sa ma simt ca in Amsterdam, momentan ma simt ca in Bucuresti, e ok! Nu imi place sa merg prin Bucuresti, prefer traseul Cernica, ori traseul Giurgiului , si da, bulangii astia, ca nu au deschis cafenelele alea. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 20, 2015 Cred ca esti super sexy pe bicla, De ce. Cand vine primavara, trebuie sa iesim la o plimbare in Ior, tu cu bicla, eu pe langa tine .... car ciocanul )) Mai nou, cica nu mai e nevoie sa cari ciocanul, trebuie sa ai doar cuiele la tine. Se decojesc copacii(se dezbraca copacii 'femele ':) ), cand trec pe langa ei, asa sexy sunt!
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 http://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/uploads/post-115308-0-29517000-1421695695.jpg CE URAT ESTEEEEEEEE,DUUUUUUAMNEEEEE )))Te cam roade pizma, cred.
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 Cred ca esti super sexy pe bicla, De ce. Cand vine primavara, trebuie sa iesim la o plimbare in Ior, tu cu bicla, eu pe langa tine .... car ciocanul Mai bine sa te ia pe cadru.
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Ianuarie 20, 2015 miscarea face bine...
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 3-5 antrenamente pe saptamana Hello zuup, felicitari pentru ideea minunata de a deschide acest topic!Si eu am facut sport multi ani, sper sa existe cat mai multe persoane interesate de un stil de viata sanatos.Vroiam sa intreb 5 antrenamente pe saptamana nu este totusi prea mult? Adica din cate stiu muschii se intretin si cresc in timpul odihnei / pauzei, chiar si in conditiile specificate de tine 3 la definire/slabire sunt ok dar la 5 nu intri in supra-antrenament? 2
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 CE URAT ESTEEEEEEEE,DUUUUUUAMNEEEEE )))-Daca ma place Picpoc pt mine e suficient!:-) 2 7
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Ianuarie 20, 2015 3 sunt la sala si 2 la....
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 Hello zuup, felicitari pentru ideea minunata de a deschide acest topic!Si eu am facut sport multi ani, sper sa existe cat mai multe persoane interesate de un stil de viata sanatos.Vroiam sa intreb 5 antrenamente pe saptamana nu este totusi prea mult? Adica din cate stiu muschii se intretin si cresc in timpul odihnei / pauzei, chiar si in conditiile specificate de tine 3 la definire/slabire sunt ok dar la 5 nu intri in supra-antrenament?5 antrenamente pe saptamana e perfect pt. amatori. Pentru performanta e nevoie de mai mult.
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 jonny23 felicitari pentru 6 pack, adica pentru disciplina si munca! :clapp
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Hello zuup, felicitari pentru ideea minunata de a deschide acest topic!Si eu am facut sport multi ani, sper sa existe cat mai multe persoane intere()sate de un stil de viata sanatos.Vroiam sa intreb 5 antrenamente pe saptamana nu este totusi prea mult? Adica din cate stiu muschii se intretin si cresc in timpul odihnei / pauzei, chiar si in conditiile specificate de tine 3 la definire/slabire sunt ok dar la 5 nu intri in supra-antrenament?-Sper ca nu te superi ca-ti raspund eu!Daca lucrezi pe grupe de muschi,de ex piept cu triceps-luni,marti lucrezi spate cu buceps,miercuri umeri cu abdomene,joi picioare,abia vineri lucrezi din nou piept si triceps (ce ai lucrat luni ).E timp suficient pt odihna :-)!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 -Sper ca nu te superi ca-ti raspund eu!Daca lucrezi pe grupe de muschi,de ex piept cu triceps-luni,marti lucrezi spate cu buceps,miercuri umeri cu abdomene,joi picioare,abia vineri lucrezi din nou piept si triceps (ce ai lucrat luni ).E timp suficient pt odihna :-)! jonny ma antrenezi si pe mine ?
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 jonny23 felicitari pentru 6 pack, adica pentru disciplina si munca! :clapp -Multumesc!:-*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum