Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Nu maiva certaţ! :)

Posibil ca Marean sa fie un burdhanos :) gelos, pe astia cu muschi, iar jonny23 sa fie un musculos, care isi pierde zilnic 3 ore la sala, si nu suporta ca cineva sa se ia de el(voalat), cum ca timpul pierdut este total de-ampulea. :)

• Oras:B
Postat

Bai băieți, daca nu va potoliți pun pe voi gagicile ale căror poze le-am postat mai sus si ați belit pula. Va fac alea de boala copiilor. Așa ca.... ce naiba aveți?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Nu maiva certaţ! :)

Posibil ca Marean sa fie un burdhanos :) gelos, pe astia cu muschi, iar jonny23 sa fie un musculos, care isi pierde zilnic 3 ore la sala, si nu suporta ca cineva sa se ia de el(voalat), cum ca timpul pierdut este total de-ampulea. :)

-Orice faci cu placere nu e timp pierdut!Si tu pui paie pe foc?Nu ma intereseaza pe mine cine si ce face sau de ce!Mi se rupe mie pula de parerile altora!Nu suport oamenii perversi,asta e singura mea problema,in rest...pace si liniste !
Postat

-Orice faci cu placere nu e timp pierdut!Si tu pui paie pe foc?Nu ma intereseaza pe mine cine si ce face sau de ce!Mi se rupe mie pula de parerile altora!Nu suport oamenii perversi,asta e singura mea problema,in rest...pace si liniste !

Ai dreptate bre, așa ca nu are sens sa te enervezi. Si eu mai merg la sala, este adevărat ca ma cam lăsa suflul dar nu din cauza efortului ci datorita bunaciunilor care își etalează toate cele pe acolo. Haidi' si tu si marian dati-va mana si gata. Uite, il invit eu pe Marian o data la sala si ii punem o halterofila de mai sus in brațe. Ce zici Mariane?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

For god`s sake! :)

Eu am incercat sa fac o gluma,sa nu o dati in idiotenii,dar nu m-am gandit sa pun paie pe foc.

Daca faci cu placere,pasiune,ceea ce faci,hop palaria :),pentru mine e timp pierdut findca nu ma atrage,fiindca sunt lenes sa fiu plin de muschi,in schimb merg cu bicicleta,asta e placerea mea,asa imi `pierd`/castig timpul uneori.Deci suntem chit! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca iti zic ca si eu ma duc la sala ai sa razi :) daca ma intrebi de ce :) ca sa aiba domnisoarele companie si ajutor :)

Postat

Eu am incercat sa fac o gluma,sa nu o dati in idiotenii,dar nu m-am gandit sa pun paie pe foc.

Daca faci cu placere,pasiune,ceea ce faci,hop palaria :),pentru mine e timp pierdut findca nu ma atrage,fiindca sunt lenes sa fiu plin de muschi,in schimb merg cu bicicleta,asta e placerea mea,asa imi `pierd`/castig timpul uneori.Deci suntem chit! :)

Ideea este ca nu trebuie sa fii plin de mușchi! Impotant este sa te respecți pe tine insuti. Ciclism.. mișto, da o stare de bine!
  • Like 5
  • Minus 2
  • Oras:homeless
Postat

Esti "eco" sau o faci "for fun"? Sau vrei sa te simti ca in Amsterdam? Mai ales ca facura astia piste prin centru, peste tot numai piste vezi.. Pacat totusi ca n-au mers pana la capat, sa fi deschis si cafenele din alea pt. "fumatori".
  • Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca esti super sexy pe bicla, De ce. Cand vine primavara, trebuie sa iesim la o plimbare in Ior, tu cu bicla, eu pe langa tine .... car ciocanul  :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Sunt la SALA, vorbim mai tarziu.

post-116621-0-70514900-1421768537_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 3
Postat

post-115308-0-29517000-1421695695.jpg

CE URAT ESTEEEEEEEE,DUUUUUUAMNEEEEE   :))))

Postat

Esti "eco" sau o faci "for fun"? Sau vrei sa te simti ca in Amsterdam? Mai ales ca facura astia piste prin centru, peste tot numai piste vezi.. Pacat totusi ca n-au mers pana la capat, sa fi deschis si cafenele din alea pt. "fumatori".

Eco style si fun in forest, Da! :)...nu vreau sa ma simt ca in Amsterdam, momentan ma simt ca in Bucuresti, e ok! :)

Nu imi place sa merg prin Bucuresti, prefer traseul Cernica, ori traseul Giurgiului :), si da, bulangii astia, ca nu au deschis cafenelele alea. :)

• Like 1
Postat

Cred ca esti super sexy pe bicla, De ce. Cand vine primavara, trebuie sa iesim la o plimbare in Ior, tu cu bicla, eu pe langa tine .... car ciocanul  :laugh2

:)))

Mai nou, cica nu mai e nevoie sa cari ciocanul, trebuie sa ai doar cuiele la tine. :)

Se decojesc copacii(se dezbraca copacii 'femele ':) ), cand trec pe langa ei, asa sexy sunt! :)

Postat

http://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/uploads/post-115308-0-29517000-1421695695.jpg CE URAT ESTEEEEEEEE,DUUUUUUAMNEEEEE   :))))

Te cam roade pizma, cred.

Postat

Mai bine sa te ia pe cadru.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

3-5 antrenamente pe saptamana

Hello zuup, felicitari pentru ideea minunata de a deschide acest topic!

Si eu am facut sport multi ani, sper sa existe cat mai multe persoane interesate de un stil de viata sanatos.

Vroiam sa intreb 5 antrenamente pe saptamana nu este totusi prea mult? Adica din cate stiu muschii se intretin si cresc in timpul odihnei / pauzei, chiar si in conditiile specificate de tine 3 la definire/slabire sunt ok dar la 5 nu intri in supra-antrenament?

• Like 2
Postat

post-115308-0-29517000-1421695695.jpg

CE URAT ESTEEEEEEEE,DUUUUUUAMNEEEEE :))))

-Daca ma place Picpoc pt mine e suficient!:-)
  • Like 2
  • Minus 7
Postat

Hello zuup, felicitari pentru ideea minunata de a deschide acest topic!Si eu am facut sport multi ani, sper sa existe cat mai multe persoane interesate de un stil de viata sanatos.Vroiam sa intreb 5 antrenamente pe saptamana nu este totusi prea mult? Adica din cate stiu muschii se intretin si cresc in timpul odihnei / pauzei, chiar si in conditiile specificate de tine 3 la definire/slabire sunt ok dar la 5 nu intri in supra-antrenament?

5 antrenamente pe saptamana e perfect pt. amatori. Pentru performanta e nevoie de mai mult.

Postat

Hello zuup, felicitari pentru ideea minunata de a deschide acest topic!

Si eu am facut sport multi ani, sper sa existe cat mai multe persoane intere()sate de un stil de viata sanatos.

Vroiam sa intreb 5 antrenamente pe saptamana nu este totusi prea mult? Adica din cate stiu muschii se intretin si cresc in timpul odihnei / pauzei, chiar si in conditiile specificate de tine 3 la definire/slabire sunt ok dar la 5 nu intri in supra-antrenament?

-Sper ca nu te superi ca-ti raspund eu!Daca lucrezi pe grupe de muschi,de ex piept cu triceps-luni,marti lucrezi spate cu buceps,miercuri umeri cu abdomene,joi picioare,abia vineri lucrezi din nou piept si triceps (ce ai lucrat luni ).E timp suficient pt odihna :-)!
Vizitator
Reputație: 0
Postat

-Sper ca nu te superi ca-ti raspund eu!Daca lucrezi pe grupe de muschi,de ex piept cu triceps-luni,marti lucrezi spate cu buceps,miercuri umeri cu abdomene,joi picioare,abia vineri lucrezi din nou piept si triceps (ce ai lucrat luni ).E timp suficient pt odihna :-)!

jonny ma antrenezi si pe mine ?

Postat

jonny23 felicitari pentru 6 pack, adica pentru disciplina si munca! :barbell :clapp :hooray

-Multumesc!:-*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...