Sari la conținut

Ana Sala Tepes Vode

Postări Recomandate

• Oras:Italia
Postat

Buna ziua, Caut stiri despre Ana o fată de 26 ani, eu știu cine lucrează în Sala Tepes Vode, a fost, de asemenea, în Spania, în trecut, și are un fiu în vârstă de 6 ani. Poate cineva sa-mi dea informatii si sa contactati ei? mulțumesc

• Oras:Los Angeles
Postat

Italiano, abia te-ai inscris azi, nu ai nici o recenzie, ai postat gresit acest topic si nici nu ai citit regulamentul. Fii un membru serios, scrie recenzii, adu contributia ta pe forum....si apoi intreaba. Inteles?

Postat

Italiano, abia te-ai inscris azi, nu ai nici o recenzie, ai postat gresit acest topic si nici nu ai citit regulamentul. Fii un membru serios, scrie recenzii, adu contributia ta pe forum....si apoi intreaba. Inteles?

OK rău

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

A contribuit... :slap2  devine un membru serios ...  :laugh2

Aspect : 8

Oral : 8

Prestatie : 7.5

GFE : 8

femeie frumoasă, super recomandat

italiano80...sei un bravissimo  ragazzo  :clapp
Postat

A contribuit... :slap2  devine un membru serios ...  :laugh2

italiano80...sei un bravissimo  ragazzo  :clapp

și eu nu scrie română, eu pot scrie totul în limba engleză? sau de a folosi după traducător? înțelegi?

Postat

și eu nu scrie română, eu pot scrie totul în limba engleză? sau de a folosi după traducător? înțelegi?

Scrie in romana ptr ca esti in Romania, plus ca este lipsa de respect fata de noi, sa vorbesti in alta limba. Daca un roman vine la tine in Italia sau de unde esti tu....ti-ar placea sa iti vorbeasca in romana in tara ta? Unde este respectul italiano?

:)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Scrie in romana ptr ca esti in Romania, plus ca este lipsa de respect fata de noi, sa vorbesti in alta limba. Daca un roman vine la tine in Italia sau de unde esti tu....ti-ar placea sa iti vorbeasca in romana in tara ta? Unde este respectul italiano?

OK perfect, voi folosi traducător, și nu am vrut să jignesc pe nimeni, iar orice greșeli scuze :)

Postat

Te salutam si nu ne jignim. Bun venit pe forum! Dar intelege ca trebuie respectate niste reguli si trebuie sa ai cat de cat o activitate insemnand recenzii scrise, aici pe forum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.