leustean Reputație: 32 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 buna ziua! sper sa postez une trebuie. marturisesc ca nu am rabdare sa rasfoiesc tot forumul iar in pozele din anunturi nu prea am incredere. din 3 experiente doar 2 au avut poze reale. imi plac femeile voluptoase, plinute grasute. azi sau maine o sa o vizitez pe andreea/bianca de la podul inalt. pe altcineva stiti?stima! Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 18, 2015 buna ziua! sper sa postez une trebuie. marturisesc ca nu am rabdare sa rasfoiesc tot forumul iar in pozele din anunturi nu prea am incredere. din 3 experiente doar 2 au avut poze reale. imi plac femeile voluptoase, plinute grasute. azi sau maine o sa o vizitez pe andreea/bianca de la podul inalt. pe altcineva stiti?stima!gata colegu'ai pus-o !pe o țâță dormi si cu cealaltă te invelești... http://nimfomane.com/forum/topic/38214-doamna-grasuta-35-ani-0725194344/ 2 Link spre comentariu
eclesiastul Reputație: 231 Postat Martie 8, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 8, 2015 Ți-aș fi spus despre Carmen colegu' dar am văzut că ai cunoscut-o deja. Multă baftă! Link spre comentariu
leustean Reputație: 32 Postat Martie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 am fost la Bianca sapt trecuta. revin cu recenzie mai tarziorstima! Link spre comentariu
leustean Reputație: 32 Postat Martie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 gata colegu'ai pus-o !pe o țâță dormi si cu cealaltă te invelești... http://nimfomane.com/forum/topic/38214-doamna-grasuta-35-ani-0725194344/ sincer e chiar pe gustul meu! dar nu ma risc sa fiu primul.astept cuminte o recenzie colegu asterica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum