randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 La ultima postare chiar zice bine pasărea...restul, no comment !e mare frustrarea nasule...atat de mare incat unii nu mai realizeaza ce scriu... Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Eu recunosc si imi si place Si cu barbatii e la fel!Toti dau limbi dar numai jumatate din ei recunosc! Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Eu recunosc si imi si place Uite baiat sincer! Eu nu ma mai satur! 4 7 Link spre comentariu
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Eu recunosc si imi si place haha si eu sunt patat 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Nevasta-mea suge pula si se fute si-n cur,da' ca in curu' Sarlotei nu m-am simtit pă nicaieri Chris,n-o da in smardoieli virtuale cu mine ca-ti dau lindicu' lu' ma'mare imediat la 'tăvălit' 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Uite baiat sincer! Eu nu ma mai satur! eu nu am gasit inca cui ) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 pe cine fute grija de asta?crezi ca o curva care suge puli nu poate fi o mama desavarsita?te inseli!nu are nici o legatura una cu alta!poti sa fii cea mai mare curva si cea mai buna mama in acelasi timp. sunt lucruri distincteAici chiar ai dreptate, m-aș in aripile tele Te pup! 1 1 Link spre comentariu
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 eu nu am gasit inca cui )pfoa, cum frate sa nu dai macar o limba? nu esti om inseamna ) Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 eu nu am gasit inca cui )Bai golane,eu azi am vazut!Nu mai esti nici Ticuta Mondialu,nici Regele ,esti Ticuta Fotograful! Mai ai si tu pozele fratica,sa mi le dai si mie! 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Bai golane,eu azi am vazut!Nu mai esti nici Ticuta Mondialu,nici Regele ,esti Ticuta Fotograful! Mai ai si tu pozele fratica,sa mi le dai si mie! si ce poze...ce se vede aici e doar 10% Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 pfoa, cum frate sa nu dai macar o limba? nu esti om inseamna ) crede-ma ca sunt om si mare om chiar...dar nu mi-am gasit pasarica in care sa bag botul ) 1 4 Link spre comentariu
azazel 13 Reputație: 765 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 deoarece am fost avertizat de conducere pentru limbaj inadecvat adresat randunicii nu voi mai scrie nimic pe acest topicAi avut un limbaj de tăran. Meritai cel putin o liniuta. P.S. nevastă ta unde e? 2 1 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 si ce poze...ce se vede aici e doar 10% Pai nu le postezi?cu acordul ei ,normal!Te-ai chinuit mult cand le-ai facut...a fost in pauza sau la sfarsit?Off prin ce ti-a fost dat sa treci! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 si la inceput si la pauza si la sfarsit e greu sa depui atata concentrare Link spre comentariu
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 crede-ma ca sunt om si mare om chiar...dar nu mi-am gasit pasarica in care sa bag botul ) o sa fie frumos ) Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 crede-ma ca sunt om si mare om chiar...dar nu mi-am gasit pasarica in care sa bag botul )nu te creeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inseamna ca nu ai satisfacut niciodata o femeie pe deplin 2 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 crede-ma ca sunt om si mare om chiar...dar nu mi-am gasit pasarica in care sa bag botul )Ai incercat in fundulet?Mmmm,dar sa dai mai mult,30min,stii cum te faci la bot?Zici ca ai mancat croissant cu ciocolata! 2 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 nu te creeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inseamna ca nu ai satisfacut niciodata o femeie pe deplin imi dai niste lectii nu vreau sa fiu incepator ) Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Gabriele tata....unde te-ai dus?Aloooo? Mda....te-ai dus și tu! Ps. Data aviatoare te rugam mult sa citești regulatometru postat la avizierul de la intrarea'n forum. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 imi dai niste lectii nu vreau sa fiu incepator )mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Nu is in totalitate de acord cu tine legat de actiunea cu care isi incepe activitatea sexuala. Eu nu am avut iubita care sa nu imi faca dar nici nu i-am zis nici uneia sa "mi-o suga", de fapt nici nu le-am cerut si totusi am primit de mai multe ori chiar in fata "spectatorilor". Parerea mea e ca daca exista comunicare, respect si altruism n-ai cum sa ajungi in situatia de a nu beneficia de acest serviciu din partea nevestei.eu cred ca femeia invata sa suga pula inainte sa se dezvirgineze in pasarica. prea multe femei nu fac sex oral cu barbatul lor, din diverse cauze. rusine, teama ca vor fi desconsiderate, orgoliu, prostie..sau poate nu simt sa faca asta cu barbatul respectiv. daca mai e si prost, clar ca nici femeia lui nu vrea sa i-o suga. Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 @oly,dar tu ce parere ai ebine,e rau ca stau fetele pe 840 lei sal.nu e acelasi lucru cu soldul natural Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Întrebarea pe care as pune-o eu mai degrabă nu e dacă toate femeile o sug. Mai degrabă dacă le face plăcere. Mi se pare destul de clar că dacă nu le place, unele o s-o sugă totusi din obligație, iar altele o sa refuze să facă asta. Mie personal mi se pare puțin degradantă chestia asta pentru femeie. Nici nu mi se pare atat de grozav să mi se facă sex oral. Cu toate că îmi place să dau limbi și cumva asta nu mi se pare degradant. Așa că ia ziceți: vouă chiar vă place să o sugeti sau o faceți că e la modă și că se cere? Link spre comentariu
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Bai harpalete.....80% dintre cei care merg la curve, sunt bagabonti, adica fara nevasta, pune altfel intrebarea daca vrei raspunsuri. Gandeste-te la asta inainte sa intrebi: De ce mai mamanci la restaurant friptura, daca iti poate face nevasta acasa ? Aaaa ? Deci, raspunsul meu ca si insurat este DA, as mai da. Tot friptura de acasa e cea mai buna! Dar, pana la urma, vrei sa "gushti" si altceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum