Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Dă-le dracu de vagaboante, le gonesc =))

ai grija sa se petreaca inainte sa ajung eu ca altfel fac cale-ntoarsa. nteles Thor?

Postat

Nu mai rade cu mine ca intra la banuieli day

nu intra lol day nu e gelos e cumpatat. rad ca oftezi in loc sa dregi si tu iubire. ce astepti?

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

nu intra lol day nu e gelos e cumpatat. rad ca oftezi in loc sa dregi si tu iubire. ce astepti?

Sunt fidel :)

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

Dă-le dracu de vagaboante, le gonesc =))

In primul și in primul rând, daywalkere, vezi că nu imi place ce faci tu cu Rozica pe aici, atât îți spun! In al doilea rând, i-am achiziționat piticului un parfum nou de la Tom Ford, pe care il ador și pe care il folosesc ocazional și eu (când mă inspiră ținuta sau vreun eveniment). Cred că este lansat de curând pentru sezonul de vară și mai avea o varianta mai light pentru care nu avea tester, deci nu am putut să il încerc.

Are un miros ușor citric (foarte ușor) și este fresh dar la fel de puternic ca toate parfumurile Tom Ford. Nu știu dacă se găsește in România, dar dacă esti băiat cuminte și termini cu prostiile ți-l aduc cand vin acasa.

Iete și poza...post-149300-0-20564400-1435173754_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

In primul și in primul rând, daywalkere, vezi că nu imi place ce faci tu cu Rozica pe aici, atât îți spun! In al doilea rând, i-am achiziționat piticului un parfum nou de la Tom Ford, pe care il ador și pe care il folosesc ocazional și eu (când mă inspiră ținuta sau vreun eveniment). Cred că este lansat de curând pentru sezonul de vară și mai avea o varianta mai light pentru care nu avea tester, deci nu am putut să il încerc.

Are un miros ușor citric (foarte ușor) și este fresh dar la fel de puternic ca toate parfumurile Tom Ford. Nu știu dacă se găsește in România, dar dacă esti băiat cuminte și termini cu prostiile ți-l aduc cand vin acasa.

Iete și poza...attachicon.gifimage.jpg

Ești o fată super așa cum deja ai confirmat până acum. Și acum nu fac caterincă. P-ăsta de la Tom Ford nu l-am mirosit dar din moment ce e cu citrice, sunt slabe șanse să mi se potrivească. Mie îmi plac și mi se potrivesc mai mult parfumurile cu tabac, mosc, arome exotice sau mistice (mă refer la tămâie și alte d-astea). Dar mersi oricum :kiss3

Iar legat de Roz...what? În ce sens nu îți place ce fac eu cu ea p-aici? Please explain :)

Postat

mai bine nu explica ca eu sunt rabdatoare si sensibila cu femeile, dar stii cum reactionez cand cineva ma intrerupe cand vb noi 2 . pe Lana au luat-o la inceputurile ei destule in discutii . de data asta ii dau free pass ca-s o lady. dar o sfatuiesc sa nu se mai amestece intr-un schimb de replici plin de pasiune

Ești o fată super așa cum deja ai confirmat până acum. Și acum nu fac caterincă. P-ăsta de la Tom Ford nu l-am mirosit dar din moment ce e cu citrice, sunt slabe șanse să mi se potrivească. Mie îmi plac și mi se potrivesc mai mult parfumurile cu tabac, mosc, arome exotice sau mistice (mă refer la tămâie și alte d-astea). Dar mersi oricum :kiss3

Iar legat de Roz...what? În ce sens nu îți place ce fac eu cu ea p-aici? Please explain :)

Postat

Inteleg ce scent iti place mai mult tocmai pentru că și mie imi plac aceleași pentru un bărbat, de aceea, trust me on this one, sunt sigură că ți-ar plăcea asta. Cred că poți să cauți pe google să vezi exact ce arome conține....

Legat de Rozica, nu știu cum să imi iecsplic aceast disconfort creat de discuțiile voastre....pur și simplu nu imi place aceasta exclusivitate in replici, această intimitate!

Postat

Peseu: nu mi-ai spus dacă ai încercat oud wood de la TF...cunoscând aproape toate parfumurile TF pot să spun că ăsta e cel mai minunat și cel mai "classy sexy man". Il aveau la sephora într-un timp, trebuie sa il încerci!!!

• Like 1
Postat

Inteleg ce scent iti place mai mult tocmai pentru că și mie imi plac aceleași pentru un bărbat, de aceea, trust me on this one, sunt sigură că ți-ar plăcea asta. Cred că poți să cauți pe google să vezi exact ce arome conține....

Legat de Rozica, nu știu cum să imi iecsplic aceast disconfort creat de discuțiile voastre....pur și simplu nu imi place aceasta exclusivitate in replici, această intimitate!

deci day raspunde-i tu galant asteia ca eu daca ma infig in ea nu-s Amada ori Randunica.... o fac sa planga ca nu are  astampar mititica si eu imi epuizez rabdarea :)

Postat

tu poti vb ce doresti cu day ., dar cand vb despre day si roz esti in plus. cand intri intr-o discutie  dintre day si roz esti penibila. si agatatoare ca o liana de aia.....am vazut ca te-ai lansat ca doreai pe cineva pt tine si  iubit. m-ai vazut cumva pe acolo pe mine zicand ca vreau sa ti-l calaresc si simti acum nevoia sa imi intorci favoarea?  l-ai castigat tu pe day la loz in  plic ca sa ii dictezi intimitatea? de acu incolo vorbeste cu day despre day nu te bagi intre 2 pers care e evident ca au ceva de impartit. 'nteles? 

Postat

deci day raspunde-i tu galant asteia ca eu daca ma infig in ea nu-s Amada ori Randunica.... o fac sa planga ca nu are astampar mititica si eu imi epuizez rabdarea :)

Pfffff, mă făcuși să mă râd! Fătucă, stai calmă cu impresiile de domina virtuală, poți să mă faci să plâng maxim de mila ta, asta fiindcă am suflet bun.

Postat

Daca ne potrivim la parfumuri atunci cred ca sunt sanse sa imi placa asta de care zici. Nu ma omor dupa parfumurile cu citrice, fresh, etc dar sunt unele chiar bune. O sa ma documentez sa vad ce e cu asta, mai ales ca nu l-am testat niciodata.

Iar legat de Roz...e intimitate pe bune, nu vrajeala :)

Postat

Pfffff, mă făcuși să mă râd! Fătucă, stai calmă cu impresiile de domina virtuală, poți să mă faci să plâng maxim de mila ta, asta fiindcă am suflet bun.

nu-s fatuca. sunt femeie. nu am impresii am niste ocupatii care imi aduc castiguri. dar asta nu inseamna ca nu ma dezgusta sa vad cum o femeie trage de un barbat cand  e evident ca are de impartit cu alta si se baga fix intre ei :))) esti trista da-te-n colo esti prea infima sa vb cu tine :)))

Postat

Peseu: nu mi-ai spus dacă ai încercat oud wood de la TF...cunoscând aproape toate parfumurile TF pot să spun că ăsta e cel mai minunat și cel mai "classy sexy man". Il aveau la sephora într-un timp, trebuie sa il încerci!!!

Nu l-am incercat dar din ce spui, sigur este super. Oricum toate parfumurile cu oud sunt bune dar unele sunt bestiale. Exemplu este Kilian - Incense Oud . Deci tamaie, oud si alte chestii. Da-ti seama....

Postat

Daca ne potrivim la parfumuri atunci cred ca sunt sanse sa imi placa asta de care zici. Nu ma omor dupa parfumurile cu citrice, fresh, etc dar sunt unele chiar bune. O sa ma documentez sa vad ce e cu asta, mai ales ca nu l-am testat niciodata.

Iar legat de Roz...e intimitate pe bune, nu vrajeala :)

post-149300-0-04872800-1435177373_thumb.jpg

Ce îți mai plac astea posesivele :))))

Postat

Nu l-am incercat dar din ce spui, sigur este super. Oricum toate parfumurile cu oud sunt bune dar unele sunt bestiale. Exemplu este Kilian - Incense Oud . Deci tamaie, oud si alte chestii. Da-ti seama....

Am tot căutat Kilian prin magazine, dar nu am găsit nimic...

Postat

attachicon.gifimage.jpg

Ce îți mai plac astea posesivele :))))

E ok la pret dar sa ma documentez despre el.

si da, imi plac fetele care ma vor doar pentru ele, posesive, geloase, etc :)

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Am tot căutat Kilian prin magazine, dar nu am găsit nimic...

Vezi in profi. Are pret de oferta "Profita acum!"

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

deci day raspunde-i tu galant asteia ca eu daca ma infig in ea nu-s Amada ori Randunica.... o fac sa planga ca nu are  astampar mititica si eu imi epuizez rabdarea :)

tu te poti infige in pulile brigazii, tragea-ne-ai apa din betze

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...