Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu ala m-am dat azi !

Eu le mai si combin intre ele , adica seara daca ma dau cu hermes si putin allure , e nemaipomenit , miroase intr-un mare fel !

Mie mi se pare Hermes prea dur. Adica e super bun dar e prea dur asa, metalic.

• Oras:banca
Postat

Mie mi se pare Hermes prea dur. Adica e super bun dar e prea dur asa, metalic.

Depinde si de PH .

Le cam excita pe femei Hermesul :laugh2

Postat

Depinde si de PH .

Le cam excita pe femei Hermesul :laugh2

Asa este. La fel le excita si multe parfumuri barbatesti de la Calvin Klein dar din punctul meu de vedere sunt niste porcarii. Ca sa nu mai spun ca nu tin pe nimeni mai mult de 2 ore.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Asa este. La fel le excita si multe parfumuri barbatesti de la Calvin Klein dar din punctul meu de vedere sunt niste porcarii. Ca sa nu mai spun ca nu tin pe nimeni mai mult de 2 ore.

=)) =)) tre' sa-l luam cu noi in gentuta , ca femeile , sa ne dam pe furis =))

• Like 1
Postat

=)) =)) tre' sa-l luam cu noi in gentuta , ca femeile , sa ne dam pe furis =))

Nu se merită. Ori Calvin Klein ori parfumuri de la Avon, cam tot aia e. Cu mențiunea că sărăciile alea de la Avon țin mai mult.

• Oras:București
Postat

post-110829-0-97992500-1432044177_thumb.jpg

Noua achizitie!!! Nu se compara cu nimic din ca am avut, chiar se merita, si pot spune cu toata sinceritatea ca este "IMPERIAL"!!!

• Like 2
Postat

attachicon.gifimage.jpg

Noua achizitie!!! Nu se compara cu nimic din ca am avut, chiar se merita, si pot spune cu toata sinceritatea ca este "IMPERIAL"!!!

:) The best of the best

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Undisclosed
Postat

Personal,folosesc :

- Tom Ford, Noir

- Hermes, Terre D'Hermes

- Guerlain, Homme

- Givenchy, Rouge

Daywalker, te văd puțin connnaiseur, ce părere ai despre Musc Ravageur de la Frederic Malle?

Primisem niște mostre de la o parfumerie online, acum nu știu, dacă au fost mostre originale toate, parcă Musc Ravageur nu venise în mostra de la F.Malle, însă French Lover și Carnal Flower le-am primit în mostre originale.

Mult lăudatul Musc Ravageur, numit și ladykiller(!!??!!) nu a fost nimic mai mult decât parfum pentru bătrâni, astfel l-au catalogat 2 amice.

Ori ele sunt niște țăranci obișnuite cu Old Spice și Aqua di Gio, ori Musc Ravageur e supraestimat.

Tu ce zici?

Postat

Personal,folosesc :

- Tom Ford, Noir

- Hermes, Terre D'Hermes

- Guerlain, Homme

- Givenchy, Rouge

Daywalker, te văd puțin connnaiseur, ce părere ai despre Musc Ravageur de la Frederic Malle?

Primisem niște mostre de la o parfumerie online, acum nu știu, dacă au fost mostre originale toate, parcă Musc Ravageur nu venise în mostra de la F.Malle, însă French Lover și Carnal Flower le-am primit în mostre originale.

Mult lăudatul Musc Ravageur, numit și ladykiller(!!??!!) nu a fost nimic mai mult decât parfum pentru bătrâni, astfel l-au catalogat 2 amice.

Ori ele sunt niște țăranci obișnuite cu Old Spice și Aqua di Gio, ori Musc Ravageur e supraestimat.

Tu ce zici?

Cele folosite de tine sunt foarte bune, fara nici o exceptie. Dar am mai zis-o, Terre de la Hermes mi se pare foarte dur. Si zice asta unul caruia ii plac parfumurile puternice.

Cat despre Musc Ravageur iti spun doar ca imi place, mai ales ca are mosc si scortisoara desi scortisoara se simte mai mult ca un miros metalic dar e ok oricum. Nu l-am folosit dar l-am probat acum ceva timp. Este un parfum din genul celor care iti plac mult sau efectiv nu le suporti. Dar este deosebit si este pentru cunoscatori, nu este pentru orice utilizator de Paco Rabanne - One Million =))

O femeie mi-a zis ca initial, imediat dupa ce ti-ai dat cu el, are miros medical, de medicamente sau ceva de genul asta. La fel mi s-a spus si la unul dintre preferatele mele, Tom Ford - Black Orchid (unisex la fel ca si Musc Ravageur) dar eu nu simt nimic medical in deschidere.

Postat

Din gama Creed, ceva sfaturi?

Iti recomand Creed Aventus(Colonie)sau Green Irish!

• Like 1
Postat

Iti recomand Creed Aventus(Colonie)sau Green Irish!

Sau că tot vine vara, Silver Mountain Water. Este rece și miroase super bine.

Toate de la Creed sunt fantastice. Mai poți încerca și Feuille Verte.

Postat

Ce parfumuri se potrivesc pentru temperaturi de peste 33-35 grade Celsius și umiditate foarte ridicată, de peste 90%?

Postat

Din parfumurile nou apărute care nu sunt de la Creed, îți recomand să le încerci pe cele de la Liquides Imaginaires. Cuvântul potrivit pentru ele, chiar dacă îl folosesc și ei în prezentările lor, este  MISTIC.

Forma sticlelor, literele dar cel mai important , parfumul, sunt mistice. E posibil să sune aiurea dar chiar așa este. Nu le pot asemăna cu nici un alt parfum. Și nu sunt mistice doar că au tămâie în ele ci cu totul. Degeaba vorbesc că nu pot explica în cuvinte. Mai bine le încerci. Se găsesc la parfumeriile Beautik (la Mall Băneasa și încă vreo 3 locații).

http://i62.tinypic.com/inqqva.jpghttp://i60.tinypic.com/30nives.jpghttp://i61.tinypic.com/eq747t.jpghttp://i58.tinypic.com/2uppzio.jpg

http://i59.tinypic.com/2mxn97o.jpghttp://i60.tinypic.com/jf7swn.jpg

Reputație: 3245
Postat

Aseară chiar mă gândeam la subiectul asta deschis de tine. Am facut o poză cu o mică parte a parfumurilor iubitului meu. Recunoaște, puticul meu miroase divin!post-149300-0-37319400-1432205872_thumb.jpg

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Aseară chiar mă gândeam la subiectul asta deschis de tine. Am facut o poză cu o mică parte a parfumurilor iubitului meu. Recunoaște, puticul meu miroase divin! image.jpg

Ăsta e dulapul meu.

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Aseară chiar mă gândeam la subiectul asta deschis de tine. Am facut o poză cu o mică parte a parfumurilor iubitului meu. Recunoaște, puticul meu miroase divin!attachicon.gifimage.jpg

mie ce-mi recomanzi?

sunt mosu44 :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tom Ford ! :bow :inlovee Parfum de calitate ! De fapt, cam toate de acolo.... :inlovee

• Like 1
Postat

Aseară chiar mă gândeam la subiectul asta deschis de tine. Am facut o poză cu o mică parte a parfumurilor iubitului meu. Recunoaște, puticul meu miroase divin!attachicon.gifimage.jpg

Bună colecție ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.