xxx.xxx Reputație: 816 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Ianuarie 21, 2015 MELISSA, stapana, 19 ani pisicuta mica fundulet obraznic, fara fite ofer domnilor generosi, sex oral normal neprotejat masaj, scato uro si alte fantezii, fara graba locatie curata, speak english, Drumul Taberei, 100 L
korpse30 Reputație: 243 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Salutare futaciosi! Spre rusinea mea, am avut eu o experienta cu domnisoara. Pozele sunt reale, dar o avantajeaza mult, locatia de kkt, atitudinea de kkt. Am ramas ca am vazut-o mica asa si am zis ca dau in ea pana la loc comanda.. teapa!! Note:Oral: nota 1, cel mai prost oral ever!Normal: A facut numai fitze ca o doare, dupa 5 minute mi s-a facut mila. Nota 1GFE: 0 - o proasta penalaLocatie: Nota 2: Apartament sumbru in Dr Taberei Cam atat Sanatate si virtute! 10
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 7, 2016 A mai fost careva pe la domnisoara?
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 7, 2016 Din moment ce sta in Drumul Taberei e normal sa fie teapa, asa e moda in cartierul ala, din cate am i La 21.01.2015 la 20:45, korpse30 a spus: Salutare futaciosi! Spre rusinea mea, am avut eu o experienta cu domnisoara. Pozele sunt reale, dar o avantajeaza mult, locatia de kkt, atitudinea de kkt. Am ramas ca am vazut-o mica asa si am zis ca dau in ea pana la loc comanda.. teapa!! Note:Oral: nota 1, cel mai prost oral ever!Normal: A facut numai fitze ca o doare, dupa 5 minute mi s-a facut mila. Nota 1GFE: 0 - o proasta penalaLocatie: Nota 2: Apartament sumbru in Dr Taberei Cam atat Sanatate si virtute!Din moment ce sta in Drumul Taberei e normal sa fie o teapa, cam asa sta treaba in cartierul ala.
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2016 Postat Septembrie 16, 2016 Da eu....!Fugiti cit puteti de tare!Nici dinti nu are individa asta....
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 16, 2016 Cum a are părul zici ca e Marius Tucă !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum