Sari la conținut

Petitie pentru Pisicuts

Banare Indubitabil  

39 membri au votat

1. 1. Doresc banarea trollului bolnav mental Indubitabil aka Ingineru`

• Da
      30
    • Nu
      9

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

...

Serios vorbind, din cati trolli am vazut la viata mea, el este unul din putinii despre care am dubii daca lipsa atentiei l-ar face sa inceteze...

Inginerul are capacitatea de  a scrie 10 posturi consecutive, pe acelasi topic, fara legatura intre postari.

Asa ca, ignorarea nu cred ca este cea mai buna solutie.

Eu propun ca cineva care are mai mult timp, sa isi faca un user nou si sa incerce sa se imprieteneasca cu el.

Dupa ce devin prieteni, cand inginerul este la " serviciu"  sa ii caute parola de la user si sa-i schimbe mailul.

Daca poate sa-i bage si vreo doi troieni in calculator ar fi bine, macar stim ca vreo trei zile este liniste.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ti-am mai explicat ca nu poti dezvolta niciun fel de relatie cu un om bolnav cu capul decat daca esti din familie (te cunoaste de cand era mic, de cand inca nu era bolnav ;) ) sau terapeutul lui (asta stie cum sa-l ia). ;)

@The cat, lipsa atentiei poate ca nu-l va opri insa cu siguranta ca l-ar determina pe Pisic sa-si puna niste semne de intrebare. De ce sa-l mai lase sa mozoleasca cu cacat cand nu mai aduce niciun profit? ;)

• Like 1

• Oras:Liber
  • Oras:Liber
Postat

............. sau terapeutul lui (asta stie cum sa-l ia). ;)

incearca sa iei legatura cu schnapp, tu poti sa-i explici ca intre profesionisti ce ne doare si

poate ne ajuta. am auzit ca ofera si terapie online ;)

pe de alta parte, o idee buna pentru viitorul username

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...