Sari la conținut

Laura - 0726604235

Postări Recomandate

Postat

Salutare,Saptamana trecuta am vizitat-o pe domnisoara:BRUNETA te astept pt. o ora de rasfat in compania mea, doua finalizari timp de o ora, doua finalizari de vis, sex oral neprotejat, sex normal in diferite pozitii, vino, in compania mea totul devine real, 06 Jun 11:00 0732.811.798pret 150 leipost-9211-133409713012_thumb.jpgpost-9211-133409713013_thumb.jpgpost-9211-133409713014_thumb.jpgpost-9211-133409713014_thumb.jpgpost-9211-133409713015_thumb.jpgLocatie: Unirii - ZepterTipa parca nu e cea din poze (parca), dar e ok.Apartament ok, prosop curat, baie curata. Mai sta impreuna cu 2 fete - nu le-am vazut ca sa pot face o apreciere.Prestatie: oral bunicel - nu face deep, normal - nu sta deasupra, dar se implica.Per total raportul pret / calitate este bun.

• Oras:p'aci deocamdata
Postat
Salutare' date='Saptamana trecuta am vizitat-o pe domnisoara:BRUNETA te astept pt. o ora de rasfat in compania mea, doua finalizari timp de o ora, doua finalizari de vis, sex oral neprotejat, sex normal in diferite pozitii, vino, in compania mea totul devine real, 06 Jun 11:00 0732.811.798pret 150 leiLocatie: Unirii - ZepterTipa parca nu e cea din poze (parca), dar e ok.Apartament ok, prosop curat, baie curata. Mai sta impreuna cu 2 fete - nu le-am vazut ca sa pot face o apreciere.Prestatie: oral bunicel - nu face deep, normal - nu sta deasupra, dar se implica.Per total raportul pret / calitate este bun.[/quote'] Pai si de ce ai mai pus pozele daca sigur nu e ea? Sau e pt fraierii care nu stie sa citeste? Miroase ciudat p'aci.
Postat
Tipa parca (?) nu e cea din poze (parca)' date=' dar e ok.[/quote']Dacă şi cu Parca erau într-o barcă. Şi dacă Dacă nu era, Parcă parcă se-neca...
Postat
Pai si de ce ai mai pus pozele daca sigur nu e ea? Sau e pt fraierii care nu stie sa citeste? Miroase ciudat p'aci.
Am pus pozele pentru ca e normal sa fie puse (exista niste reguli pe forum) - sa stie toata lumea despre cine e vorba.Am spus ca nu sunt sigur ca e ea pentru ca daca te duci la ea sa stii la ce te astepti. Te asigur ca nu fac recenzii doar de dragul de a le face iar reclama nici nu intra in discutie.
Postat
Am pus pozele pentru ca e normal sa fie puse (exista niste reguli pe forum) - sa stie toata lumea despre cine e vorba.Am spus ca nu sunt sigur ca e ea pentru ca daca te duci la ea sa stii la ce te astepti. Te asigur ca nu fac recenzii doar de dragul de a le face iar reclama nici nu intra in discutie.
Bine si daca nu e ea atunci cine e?
Postat
Bine si daca nu e ea atunci cine e?
Pai daca stiam ca nu e ea mai era "parca si cu daca in barca..." :)Fata din locatie seamana cu cea din poze, dar pare mai mica de inaltime.
Postat
Pai daca stiam ca nu e ea mai era "parca si cu daca in barca..." :)Fata din locatie seamana cu cea din poze' date=' dar pare mai mica de inaltime.[/quote'] Bre macar la sex sa semene ca altfel e naspa!
Postat
Acum lamureste-ne care buze?
La alea mai inchise la culoare.Uite cum o sa fac: zilele astea o vizitez si o sa clarific cu ea care este treaba cu pozele, inaltimea si buzele.
Postat
La alea mai inchise la culoare.Uite cum o sa fac: zilele astea o vizitez si o sa clarific cu ea care este treaba cu pozele' date=' inaltimea si buzele.[/quote'] Pai nu zisesi mai devreme cand ai lansat-o ca ai fost la ea? Noi mai intelegem ceva din posturile tale? Care fata, care buze ca de fapt nu ai fost?

Postat
Saptamana trecuta am vizitat-o pe domnisoara:…Tipa parca nu e cea din poze (parca)' date=' dar e ok.…[/quote']
…Uite cum o sa fac: zilele astea o vizitez si o sa clarific cu ea care este treaba cu pozele' date=' inaltimea si buzele.[/quote']Bullshit. :banmed & :pope

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...