Sari la conținut

0735128399

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

MARINA. SENZUALA romantica,bruneta cu ochi verzi,1.70,60kg,27ani,sanii nr 4,ofer sex oral,normal,anal protejat si culilingus la mine acasa. nu rasp la nr pvt. ZONA BERCENI SUN PLAZZA. 1 FINALIZARE . 06 Mar 18:47 0735128399 http://www.anuntul.ro/anunt/MARINA._SENZUALA_romanticabruneta_cu_ochi_verzi1.7060kg27anisanii_nr_4ofer_se..._2621051Nepolitcoasa la telefon,aroganta , taranca si cu replici ieftine gen "Ce baiatu` tu vii la curve si pui atatea intrebari?".Personal nu recomand.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

sta aproape de piata sudului,berceni, pe strada secuilor.Am vorbit cu ea la telefon urma sa o vizitez dar am facut cale intoarsa din cauza zonei infectei.Intuneric bezna pe strada ,tigani care isi faceau veacul prin zona.Am mers cu 5 km/ora caci boratzii nici nu se dadeau din fatza masinii, si culmea este ca mergeam pe strada.... de evitat dupa parerea mea.domnisoara ar trebui sa isi aleaga o locatie cat de cat decenta

Postat

omg..cred ca ai nimerit in vreo zi cu meci de fotbal si veneau fanii acasa....tot in berceni stau si eu si mai ales pe secuilor nu e nici dreaq...nici caini macar pe strazi. da-mi pe prv adresa ei...si iti spun exact despre ce e vb.

Postat

arata bine domnisoara la corp si la sani.... acum na , sa vedem si cum e la fata si cum presteaza........o voi vizita maine dupa ce ies de la serviciu.......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...