Sari la conținut

Sexy si apetisanta!!!!*****

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
salutare dragii mei,

astazi am facut o vizita domnitei ramonika, pe care nu o mai vazusem cam de anul trecut... din decembrie   :laugh2

noua ei locatie este la galeriile soveja, vis-a-vis de profi-ul ala de acolo, exact in apartamentul in care acum o vreme prestau alice si antonia.  ca si pana acum, ramonika sta singura, ceea ce pentru mine este foarte de apreciat!

apartamentul nu il mai descriu, multora dintre voi fiindu-le cunoscut. este un apartament destul de ok, iti faci treaba fara probleme, e drept ca la baie nu am fost. locuri de parcare se gasesc, locatia este usor de gasit, mai ales ca domnisoara da adresa cu mare exactitate.

actiunea s-a petrecut pe la pranz (ca intotdeauna, in pauza de masa a subsemnatului), si a constat intr-un masaj foarte relaxant si un numar normal.

ca note:

locatia - 8 (nu stiu cum e baia, in rest totul e decent);

domnisoara (aspect) - 10 (nota data de un mare iubitor de fete foarte slabute - deci atentie celor care prefere fetele plinute!);

oral - nu am servit;

normal - 9;

gfe - cel putin cu mine, care ii sunt cunoscut deja de ceva vreme, se poarta foarte frumos si prietenos, dar ea in general este o fata care se face repede placuta, nota 10.

halatul este acelasi, 100/200.

de revenit, clar!

te pup bombonel! 

• Like 6
  • Minus 3
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

.

post-172588-0-59175300-1457887728_thumb.jpg

post-172588-0-60429500-1457887732_thumb.jpg

post-172588-0-14300700-1457887737_thumb.jpg

post-172588-0-23710100-1457887745_thumb.jpg

post-172588-0-83808100-1457887749_thumb.jpeg

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Buna dragilor ! Eu mi-am schimbat locația . Acum stau pe strada traian vizavi de liceul traian pentru mai multe detalii contactati-ma la nr de tel : 0799477901 . Va pup si va astept pentru a petrece clipe de neuitat !

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
Postat

Tot singurica stai ? Nu vrei o colega ?

Incep sa-ti creasca solzi cumva ?Doar ce am scapat de Roxana2 ,secondhand ,Guess etc. Fa-ti si tu un topic si prezinta servicii etc.( asta daca ai ce oferi ) si comentam noi la tine .

Postat

Nu komentez pe topingu fetei. Io am pus o intrebare. Atata. Ce ? TU nu vrei sa sti daca are ia colega sau nu ?

Postat

Buna dragilor ! Eu mi-am schimbat locația . Acum stau pe strada traian vizavi de liceul traian pentru mai multe detalii contactati-ma la nr de tel : 0799477901 . Va pup si va astept pentru a petrece clipe de neuitat !

Cred ca o sa ai o sedere foarte scurta acolo ca la cati mosi curiosi sunt in zona.... :laugh2

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

ssylver, ti s-a rupt muia?

vezi ca n-am vb urat cu tine p'aici.. esti chiar asa prost-crescut? nu-mi raspunde ca nu ma intereseaza :)

• Oras:bruxelle
Postat

Good evening
no news the last two weeks !!! :no2
Postat

Good evening

no news the last two weeks !!! :no2

Phone off !!!!

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Incercati aici, astazi va raspunde daca nu are treaba: 0731095043 

• Like 4
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.