Sari la conținut

Loredana (aka R.F) - 0730031071 si 0726793466

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Eu aici numai de ghinion am dat.  Niciodata n-am avut parte s-o prind libera.

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

adevarat, greu de dat de ea, am si ajuns odata la elvila si am dat rateu il luase pe altu, dar in cele din urma am reusit sa o calaresc :D :d si pot spune ca nu am fost dezamagit :d 

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Dacă ai avea și telefonul deschis ce bine ar fi!

Mare dreptate ai! dar, speranta moare ultima, ca de fiecare data! ;)

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

adevarat, greu de dat de ea, am si ajuns odata la elvila si am dat rateu il luase pe altu, dar in cele din urma am reusit sa o calaresc :D :d si pot spune ca nu am fost dezamagit :d

Ai avut dreptate când ai zis nu prea halesc curve tatuate.Eu mi-am luat țeapă și tu și alții știti cu cine mi-am învățat lecția mai bine fut ceva de calitate preț 500 ora nu prea agreată de foarte mulți, dar ceva frumos cu silicoane nu aspect neîngrijit și sâni lipsă! Scuze de off-topic Loredana.
  • Like 1
Postat

Ai avut dreptate când ai zis nu prea halesc curve tatuate.Eu mi-am luat țeapă și tu și alții știti cu cine mi-am învățat lecția mai bine fut ceva de calitate preț 500 ora nu prea agreată de foarte mulți, dar ceva frumos cu silicoane nu aspect neîngrijit și sâni lipsă! Scuze de off-topic Loredana.

mosule mi-a sarit tandara si la pizde cu 100/200, si 300/500 desi erau bune in draci in ambele cazuri, daca e o sluga analfabeta, care mai e si narcisista, clar, va fii un rateu, dar cum zicea si kepa, le fut in lateral sa le bag sula-n coaste, crede-ma ca nici bine nu le e, dupa ce ma ridic din pat si plec :))) PACE FRATILOR, SARBATORI FERICITE! YOO 

• Like 4
  • Oras:Intre văi
Postat

Am sunat de ~30 ori in ultimele 3 zile ...

Si nimic ...

pai ce sa mai raspunda dupa 10 apeluri pe zi?...so si sperita si ea....mai incerca dar discret...un msg pe telefon acolo,,,zi de forum ca acolo ai vazuto.......

Postat

pai inainte..curvele erau insemnate prin tatuaje....acum 25 ani la noi in romania..numai puscariasi (renumitele 5 puncte ca pe zar)si tigani aveau tatuaje...acuma in plm ARTA...

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Auzi tu coaie, nu înțeleg de ce mai bați câmpii pe aici după ce te-ai făcut de tot căcatul.. Stii despre ce vorbesc.

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Loredana, nu ii baga in seama :) nu ai cu cine :) :)

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

De mine zici ? :)) app as vrea sa aflu si eu povestea cu tine ca nu am inteles pm ul si mesajele

• Membru Premium
Postat

Chiar vrei sa iti ingreunezi viata?

• Like 3
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Chiar vrei sa iti ingreunezi viata?

hai sa o ingreunam

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Pasa, noi doi si roxanica?? :))

Vezi ca la treburi dinastea trebuie sa il iau si pe fratele guru si sorinel, eu merg numai in echipa :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...