Sari la conținut

Loredana (aka R.F) - 0730031071 si 0726793466

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Lori ...mosul este "dragut"  dar si interesat de tatisoarele tale ....ai scapat de fobia aia veche a ta sau tot interzise sunt?

• Oras:Dacia
Postat

Oarecum am mai scăpat ðŸ˜. Pentru cine poate sa înțeleagă ca nu este un moft de al meu este o problema 😕

Postat

Oarecum am mai scăpat . Pentru cine poate sa înțeleagă ca nu este un moft de al meu este o problema

deci ne putem juca macar un pic cu ele asa fara sa abuzam ?  macar putem atinge sfarcurile cu buzele ?

Postat

Dragul meu am spus și mai sus despre aceasta problema , nici nu te-a rugat cineva sa vii este alegerea ta 😘

Postat

Dragul meu am spus și mai sus despre aceasta problema , nici nu te-a rugat cineva sa vii este alegerea ta

tocmai 

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Mai sus a zis: 150 nr , 250 ora! Acum 200 ron finalizarea! Nici ea nu mai stie cat! Oricum 200 nr e cam mult la ce aere are domnisoara!

• Like 2
Postat

Înainte sa vii cu afirmații citește puțin pe aici ultimele mele comentarii.

Postat

Iar legat de mine și comportametul meu , trebuie sa fii venit la mine iar mai apoi sa îți dai cu părerea dacă sunt fițoasa sau am aere 😘

Postat

Citeste ce a zis colegul Ozgean! La unii zici un pret la altii alt pret! Cum am mai zis,nici tu nu mai stii cat sa ceri! Zi buna sa ai,dar la 200 finalizarea ,fara una alta la ce mai scriu colegii....

• Like 1
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

deci ne putem juca macar un pic cu ele asa fara sa abuzam ? macar putem atinge sfarcurile cu buzele ?

Tot nu cred, deși ea răspuns ca daðŸ§
  • Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Salutare. La ce nr răspunde? Cele 2 din tipic se pare ca nu sunt valabile

Postat

Scrie pe whatsapp! Stai sa caut mai are un nr,si il scriu aici!

Postat

Am reusit sa dau de ea la nr dat de colegul senad. Eram interesat de masaj, dar la pretul de 250 lei mi s-a parut exagerat. Deci ... inca mai caut masajul erotic bun în Constanța...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...