Sari la conținut

Loredana (aka R.F) - 0730031071 si 0726793466

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Fata este super ok,Degajata,zambareata,optimista.

Corp de nota 10,miroase incredibil de frumos.Inca mai am prfumul ei pe mine,si-mi place :)

O persoana minunata intr-un corp cu terminatii blonde.Dar doar la exterior!

Foarte vorbareata,si foarte inteligenta.

Notele sunt toate de 10,Este selectiva,dar daca intervine un minim de chimie,ies scantei!

Multumesc Loredana!

• Like 5
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost la ea, intr-o noapte ca ziua nu am putut sa o prind deloc, m-a amanat vreo 2 ore totusi.

Miniona, sani cam lasati si pisicita.

M-am speriat de cainele ei cand am intrat, putea sa il bage in bucatarie.Urat caine apropo, aris ares cum naiba il chema.

Am intrat pe camera, am achitat o ora, oral np 2 minute si repede sa imi puna caciula.

S-a urcat ea pe mine si am finalizat in balon.

A doua runda la fel, 2 minute de nici nu se sculase sergentul si sa o bage.

Nu am mai finalizat pentru ca deja ma enervase cu graba, ca sa nu mai zic ca ii suna telefonul ca in centrala de prin anii 80.

In concluzie nu mi-a placut si nici nu mai revin.

• Like 2
  • Oras:Dacia
Postat

Dragul meu daca tot esti pe aci pe forum stiai ca am caine ,asa ca daca urasti cainii  trebuia sa nu vii,si telefonul meu suna LOOOL este si normal .In fne...ti-am raspuns pentru ca te-ai ofensat asa din cauza lui Aris :rax2  .Numai bine  :138x

• Like 1
Postat

WTF!

am vrut sa spun ca este un numar postat pe diferite site-uri este si normal sa ,sune . Nu era greu de ghicit , :slap2

Postat

In momentul in care este cineva la tine deja normal este sa il pui pe silent,cand vii sa futi, futi fara graba si fara sa sune telefonul ca doar de asta platesti.

NU urasc cainii si nici animalele in general, doar ca normal este sa il  inchizi undeva.

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Auziti voi mah futaciosilor...voi sa zişiti miersi ka nu intra fetili pi treba ku hand free in ureke ! ;)

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Auziti voi mah futaciosilor...voi sa zişiti miersi ka nu intra fetili pi treba ku hand free in ureke ! ;)

:bow  :bow  :bow  :bow  :bow  :bow

• Like 2
  • Oras:Around!
  • Oras:Around!
Postat

Hmmm... Fata asta e superba. Sincer nu-mi inchipui cum poate cineva sa-i gaseasca defecte.

Postat

Am fost la ea, intr-o noapte ca ziua nu am putut sa o prind deloc, m-a amanat vreo 2 ore totusi.

Miniona, sani cam lasati si pisicita.

M-am speriat de cainele ei cand am intrat, putea sa il bage in bucatarie.Urat caine apropo, aris ares cum naiba il chema.

Am intrat pe camera, am achitat o ora, oral np 2 minute si repede sa imi puna caciula.

S-a urcat ea pe mine si am finalizat in balon.

A doua runda la fel, 2 minute de nici nu se sculase sergentul si sa o bage.

Nu am mai finalizat pentru ca deja ma enervase cu graba, ca sa nu mai zic ca ii suna telefonul ca in centrala de prin anii 80.

In concluzie nu mi-a placut si nici nu mai revin.

Asta e cainele? :D

post-186375-0-69420700-1488395242_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Am vizitat-o si eu mai demult, 2012, arata bine dar era pe fastfuck de atunci, asa ca n-am mai deranjat-o!

Deci, daca la stilul ei rapid inca mai are cerere, inseamna ca ne aplica "reteta" corecta! Ne meritam soarta!

PS: Sanii i s-or fi lasat de la atata amar de ani de munca!)))

• Like 5
Postat

Am fost si eu de cateva ori la ea da e mai pe graba fata... sani umpic lasati dar problema e ca mai facea talente ca ma gadili cica... ma rog.. actiunea era destul de ok .. oral cam 7... si la normal se misca frumos si gemea frumos.. gfe 8-9 ... 100nr 200h ... nu am mai fost de ceva vreme pe la ea.. si da ii suna telefonu incontinuu

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Asta e cainele? :D

nu e ala, era unu negru latos dar la fel de urat.

• Like 1
  • Oras:c-ta
  • Oras:c-ta
Postat

Si eu am vizitat aceasta domnisoara prin 2010 si era placuta si primitoare,acum cateva zile am vorbit cu ea la telefon si am simtit o anume aroganta asa ca am zis pas.

• Like 2

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

0730031071

post-212825-0-78968100-1496111768_thumb.jpg

post-212825-0-24022800-1496111769_thumb.jpg

post-212825-0-54088800-1496111769_thumb.jpg

post-212825-0-86421800-1496111769_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...