Sari la conținut

Adelina Noua In Bucuresti

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună băieți, numele meu este Adelina și am hotărât să deschid acest topic pentru a ne cunoaște mai bine. Pentru câteva zile am să lucrez doar out call până îmi găsesc o locație potrivită atât pentru mine cât și pentru voi. O să vă atașez câteva poze cu mine pentru a vă face o idee, iar mâine am să vă las și un număr de telefon la care mă puteți gasi. Ca servicii vă pot oferii o companie intimă plăcută, sex oral, sex normal, mici fantezii, masaj de relaxare, masaj erotic, body masaj și multe altele. Sper să ne cunoaștem cât mai curând !!! 💋💋

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Aveti un 'scriitor' comun care va scrie anunturile sau este doar o simpla coincidenta?

BUNA

Eu sunt Alexandra,o studenta noua in Bucuresti nerabdatoare sa va intalnesc si sa petrecem momente frumoase impreuna.Pozele mele sunt reale!Va astept sa va convineti,in curand imi voi atasa si numarul de telefon pentru doritorii care vor sa ma intalneasca.Ca servicii va pot oferii companie intima,sex oral,sex normal in orice pozitie,masaj erotic si de relaxare +mici alte fantezii

Bună băieți, numele meu este Adelina și am hotărât să deschid acest topic pentru a ne cunoaște mai bine. Pentru câteva zile am să lucrez doar out call până îmi găsesc o locație potrivită atât pentru mine cât și pentru voi. O să vă atașez câteva poze cu mine pentru a vă face o idee, iar mâine am să vă las și un număr de telefon la care mă puteți gasi. Ca servicii vă pot oferii o companie intimă plăcută, sex oral, sex normal, mici fantezii, masaj de relaxare, masaj erotic, body masaj și multe altele. Sper să ne cunoaștem cât mai curând !!!

• Oras:bucuresti
Postat

ce rautaciosi sunteti....suntem chiar 3 prietene doar ca eu activez separat iar ele au inceput abia acum....va pup!

• Like 1
Postat

eu sunt a 3a...iar daca doresti sa te convingi de realitatea pozelor fii atent la detalii...sunt facute in aceasi locatie.te pup

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Desigur că se poate, de ce nu ?

Daca zici tu, te cred pe cuvant, te pup frumoaso***

Postat

Bună dimineața băieți, un început de săptămână minunat vă doresc. Așa cum v-am promis astăzi am revenit cu un număr de contactat la care mă puteți gasi.

NUMĂR CONTACT: 0728.719.685

Prețurile sunt:

IN CALL:

200 RON - 1 FINALIZARE ( 30 MIN )

300 RON - 2 FINALIZĂRI ( 1 ORĂ )

OUT CALL:

400 RON - 2 FINALIZARI ( 1 ORĂ )

Momentan sunt disponibilă doar OUT CALL !!

Vă pup, și aștept să ne cunoaștem mai bine !!

Postat

Buna !!! Incepand de astazi am revenit si cu serviciile IN CALL !!!

Va pup si va astept !!! Kissssss

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...