wolverine33 Reputație: 160 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Buna ziua, stimati colegi! Daca un vizitator ar intra random pe un topic si nu ar sta sa studieze putin site-ul, ar zice ca e o banda de onanisti care vorbesc despre ce femei ar vrea sa futa.... atat de multe postari off-topic... Deci sa contribuim la dezvoltarea comunitatii Am vizitat-o in aceasta dupa amiaza pe domnisoara in cauza. Programarea facuta cu o ora inainte, locatia exact langa CEC Alba Iulia.Blocul cu pricina are portar dar cand am fost eu nu era prezent. Tin sa mentionez de la bun inceput ca sunt fanul genului slim, de preferat pustoaice mignioane intre 18-23 de ani slim , dar din cauza ca nu gasisem nimic disponibil la ora respectiva am zis let's go for whatever I found. Tipa are ceva kg in plus, foarte inalta gen 1.75m cam asa, iar la fata este draguta. Dupa dus incepe cu un masaj interesant cu scopul de a-l trezi pe wolverine jr, pus prezervativul si trecut la oral. Aici pot spune ca m-a surprins destul de mult, face un oral de nota 9.5, ceva mai hard . Iti da senzatia ca e o matura flamanda dupa ciocan. Trecem la normal am optat pt pozitia capra, finalizare in cauciuc, dus si urari de bine. Per total nu pot spune ca a fost experienta nici rea dar nici awesome, bineinteles ca sunt subiectiv, multi dintre voi o s-o gasiti gen amanta perfecta nu ma indoiesc de asta. Punctul ei forte categoric oralul, ar fi fost interesant un COF la sfarsit dar nu are in meniu. Recomand amatorilor genului.Notele:Locatia: 9, nu prea mai era gel de dus;Fizic: 7 (citeste recenzia de ce, pentru multi o sa fie de 9.5-10);Oral: 9.5 (bine bine);Normal: 8 - ok;GFE: nu stiu, eram pe fuga, nu sunt genul ei si nici ea genul meu dar e joviala/sociabila.O seara buna va doresc! 4 1
merciless Reputație: -430 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Mno ca mi s-a indreptat biroul.
anne marie Reputație: 178 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iunie 24, 2015 Mno ca mi s-a indreptat biroul. inseamna ca scopul meu a fost atins....
Membru Premium only-me Reputație: 17130 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 26, 2015 Mno ca mi s-a indreptat biroul. inseamna ca scopul meu a fost atins....Al meu a fost atins,ca eu am intors poza :laugh2 ,intelegi de ce s-a indreptat,nu?
anne marie Reputație: 178 Postat Iunie 26, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iunie 26, 2015 Apreciez:))):*
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 26, 2015 Nu mai pleaca, ba chiar si-a marit tarifele,ca na...100 ron e cam putin.Si faci spume la gura ca nu ai bani sa futi, nu?
anne marie Reputație: 178 Postat Iunie 28, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iunie 28, 2015 ☺️
anne marie Reputație: 178 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iunie 30, 2015 Hey guysðŸ˜in seara aceasta voi avea program prelungit!😘😘
john_sheppard Reputație: -29 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Si faci spume la gura ca nu ai bani sa futi, nu?exact, te-ai prins. nu are toata lumea ca tine
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 3, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 3, 2015 exact, te-ai prins. nu are toata lumea ca tine
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 Iar erai pe pagina 3, nu?
popescugeo Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 Ieri dupa-amiaza am facut o vizita Annei; fie vorba intre noi, deoarece nu lucra slabiciunea mea din acest moment; era libera. Ca sa nu repet cele deja scrise si adevarate, voi face doar ceva completari. Cand am iesit de la dus si am vazut-o pe marginea patului cu fundul iesit grav in nevidenta (vedeti ultima poza), am avut erectie instant! Woman on top, misionar si umeri-craci, cu privirea ochi-in-ochi, Anna avand meru un zambet gingas pe chip, pana am simtit ca nu mai sunt resurse. Am penetrat complet, doar cu o usoara grimasa (la umeri-craci) datorita celor 22cm lungime si 17 grosime, insa fara eschive sau miscari evazive care sa limiteze penetrarea. Deci, a suportat perfect prestatia mea sportivo-agresiva! Cu siguranta voi reveni; sunt amator BBW atat cat voi mai putea!
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 4, 2015 ))
hau hau Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iulie 4, 2015 Te si deplasezi la domiciliu draga?
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 4, 2015 Buna,da ma deplasez,pentru mai multe detalii ma poti contacta 0733195275
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 7, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 7, 2015 Buna seara!Astazi voi incepe programul la 20:30:*
loganistul Reputație: 74 Postat Iulie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2015 22 cm lungime si 17 grosime? Boss cat e de lunga atat e de groasa?
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Pai probabil se referea la circumferinta nu la diametru. Cred ca poti sa te relaxezi... 1
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 9, 2015 22 cm lungime si 17 grosime? Boss cat e de lunga atat e de groasa?.
bobe68 Reputație: 250 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Salutare confutaciosi.Am vizitat-o si eu pe domnisoara Anne Marie.Stabilit intalnire cu o ora inainte.Am ajuns ceva mai devreme si am sunat-o.m-a rugat sa mai astept 10 min. sa-si faca un dus,dupa care ma suna ea sa-mi dea indicatiile necesare pt a ajunge in locatie.Ajung si gasesc o fatuca inalta 1.80 m pe tocuri, si cam grasa dupa parerea mea cu burta vizibila si inestetica,dar trec peste aceste aspecte si decid sa raman.Ii inmanez 100 ron pt o finalizare si cer un prosop sa ma duc la dus.La intorcere domnita ma astepta pe marginea patului exact ca in poza de pe site.Ma roaga sa ma intind pe burta si incepe cu un masaj cu sanii pe spate timp de cateva minute.Apoi ma intorc cu fata si mi-l ia pe gogu la scuipat si facut o mica labapana acesta se ridica.O rog sa aplice prezervativul si sa treaca la un oral.Incepe cu un lins de jos de la coaie pana spre varf si apoi il ia in gura si face un deep superok.O trec apoi in umeri craci si pompez pana cand simt ca ejaculez si imi scot prezervatilvul si imi dau drumul pe burta ei.Cam asa s-a derulat partida mea de futai cu domnisoara. Note : oral 8normal 7locatie 8fata 8 simpaticacorp 6 nu este genu meu 2
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 12, 2015 Incepand de astazi locatia mea se afla pe strada Delea Noua intersectia cu blv.Decebal(Zvon Cafe)...
danylion Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2015 Postat Iulie 12, 2015 Buna Anne Marie ! Nu ai spus nimic de FK , face parte din senzualitatea ta ?
popescugeo Reputație: 1 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2015 17 cm circumferinta, stati linistiti!si nu cred ca voi concura foarte mult timp, ca am 56 de ani; asa ca piata va ramane voua, lupilor tineri!
gigel..sex4u Reputație: -22 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2015 buna! care este tariful pentru outcall? ms
anne marie Reputație: 178 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Iulie 13, 2015 Buna Anne Marie ! Nu ai spus nimic de FK , face parte din senzualitatea ta ? . Nu:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum