someone19 Reputație: 8 Postat Iunie 9, 2011 Postat Iunie 9, 2011 Sunt si eu curios ce parere aveti de striptease-urile din craiova si daca exista cluburi in care se face ceva mai mult decat striptease (contra cost evident)Eu pana acum fost doar in muzette unde e destul de misto, dar in afara de striptease nu se intamapla nimic, cel putin din cate stiu eu
Vizitator Goldmember Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2011 Postat Iunie 9, 2011 Sunt si eu curios ce parere aveti de striptease-urile din craiova si daca exista cluburi in care se face ceva mai mult decat striptease (contra cost evident)Eu pana acum fost doar in muzette unde e destul de misto' date=' dar in afara de striptease nu se intamapla nimic, cel putin din cate stiu eu[/quote']Sa se intample ce anume?Sa le-o tragi sau ce?
someone19 Reputație: 8 Postat Iunie 9, 2011 Autor Postat Iunie 9, 2011 Nu, sa le scot la o piesa de teatru. Normal ca la aia ma refeream
albert88 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2011 Postat Iunie 10, 2011 Nu' date=' sa le scot la o piesa de teatru. Normal ca la aia ma refeream[/quote']sa deschis de curand un nou club Interzis se numeste este in fata la Corso in centru fetele sunt destul de ok cred k poti sa incerci sa le propui ceve
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 22, 2015 Paradis, 3 pahare de sampanie ,50 de lei paharu si e a ta...bine vorbesti dinainte..eu am avut noroc ca era bi
someone19 Reputație: 8 Postat Aprilie 22, 2015 Autor Postat Aprilie 22, 2015 Paradis, 3 pahare de sampanie ,50 de lei paharu si e a ta...bine vorbesti dinainte..eu am avut noroc ca era bihmm. o sa incerc.. desi imi vine greu a crede ca scapi doar cu 150 RON. incerc si revin cu o parere
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 23, 2015 Era cred 2,3 noaptea, eu bine rau dupa ce ma chefuisem in One, bineinteles avand nebunia cu streapteasu, am luat un Taxi si direct Paradis.Am ajuns, am urcat , erau 4 fete dintre care una pe care mai bine o sari decat sa o ocolesti , una inalta de vreo 1,78 , una medie spre plinuta si ultima mai scunda dar cu un cur bombat de ziceam ''Doamne Doamne:) '' .Am chemat-o, am vorbit cu ea si am intrebat-o daca ii plac fetele si daca se poate mai mult decat un dans! Ea mi-a zis ca sa ii iau sampanie dupa care am mers in separeu si s-a dezbracat lent, pe muzica, curata fata, epilata total, parfumata bine ca fiind dansatoare era un plus pentru ea, stia sa faca oral bine spre foarte bine, se vedea ca ii place, dupa care s-a imbracat in hainele de scandal si am revenit la masa. Dupa mime se merita acum mai conteaza si preferintele fiecaruia! Spor
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 23, 2015 Era cred 2,3 noaptea, eu bine rau dupa ce ma chefuisem in One, bineinteles avand nebunia cu streapteasu, am luat un Taxi si direct Paradis.Am ajuns, am urcat , erau 4 fete dintre care una pe care mai bine o sari decat sa o ocolesti , una inalta de vreo 1,78 , una medie spre plinuta si ultima mai scunda dar cu un cur bombat de ziceam ''Doamne Doamne:) '' .Am chemat-o, am vorbit cu ea si am intrebat-o daca ii plac fetele si daca se poate mai mult decat un dans! Ea mi-a zis ca sa ii iau sampanie dupa care am mers in separeu si s-a dezbracat lent, pe muzica, curata fata, epilata total, parfumata bine ca fiind dansatoare era un plus pentru ea, stia sa faca oral bine spre foarte bine, se vedea ca ii place, dupa care s-a imbracat in hainele de scandal si am revenit la masa. Dupa mine se merita acum mai conteaza si preferintele fiecaruia! Spor
someone19 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2015 Autor Postat Aprilie 24, 2015 ciudatel faptul ca ti-ai facut contul fix inainte sa postezi pe topicul asta
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 25, 2015 Urmaresc de mult activitatea aici, insa nu am avut timp de mai mult..mama ei de facultate...insa daca m-am hotarat sa imi fac cont, am zis sa fiu si activa! Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva!
costinicu Reputație: 65 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Aprilie 25, 2015 Iti plac numai fetele?
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 25, 2015 Nu, sunt bi!
costinicu Reputație: 65 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Aprilie 25, 2015 Si nu vrei da facem un thresome?
costinicu Reputație: 65 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Aprilie 25, 2015 Da un id de mess si vorbim mai multe.
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 25, 2015 Nu ma fascineaza thresome! Deci, nu, Multumesc!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3101 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 25, 2015 Era cred 2,3 noaptea, eu bine rau dupa ce ma chefuisem in One, bineinteles avand nebunia cu streapteasu, am luat un Taxi si direct Paradis.Am ajuns, am urcat , erau 4 fete dintre care una pe care mai bine o sari decat sa o ocolesti , una inalta de vreo 1,78 , una medie spre plinuta si ultima mai scunda dar cu un cur bombat de ziceam ''Doamne Doamne:) '' .Am chemat-o, am vorbit cu ea si am intrebat-o daca ii plac fetele si daca se poate mai mult decat un dans! Ea mi-a zis ca sa ii iau sampanie dupa care am mers in separeu si s-a dezbracat lent, pe muzica, curata fata, epilata total, parfumata bine ca fiind dansatoare era un plus pentru ea, stia sa faca oral bine spre foarte bine, se vedea ca ii place, dupa care s-a imbracat in hainele de scandal si am revenit la masa. Dupa mime se merita acum mai conteaza si preferintele fiecaruia! Spor mie imi cam suna a reclama...poate ma insel....dar nu cred "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 25, 2015 Nici in clin nici in maneca! Nu am nimic cu reclamele, pur si simplu am postat sa fiu activa si m-am gandit ca ajut...daca deranjeaza sa sterga Adminu ! Pace
costinicu Reputație: 65 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Aprilie 26, 2015 Nu ma fascineaza thresome! Deci, nu, Multumesc!Atunci noi doi
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 26, 2015 ) aici pe site caut fete, baiat am deja! Multumesc! Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3101 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 26, 2015 Atunci noi doi ) aici pe site caut fete, baiat am deja! Multumesc! Pacein trei nu vrei, in doi nu vrei, dar o laba cu gandul la tine poate sa faca? ca omu' e disperat "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 26, 2015 Atunci noi doi ) aici pe site caut fete, baiat am deja! Multumesc! Pacein trei nu vrei, in doi nu vrei, dar o laba cu gandul la tine poate sa faca? ca omu' e disperat ))))) poate sa faca:))) vezi ca am tatele mari, poate il ajutA,,,pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3101 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 26, 2015 ))))) poate sa faca:))) vezi ca am tatele mari, poate il ajutA,,,pace m-ai innebunit cu o pace ....zii si tu PIS on YOU, ca suna altfel pacat ca ai tatele mari...eu unul mi-am pierdut intereesul....mie imi plac alea cu tate mici "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 26, 2015 Deh..asta este ...pace
senus Reputație: 73 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0744123456 Oras:craiova Telefon: 0744123456 Oras:craiova Postat Iulie 12, 2015 Ar mai fi si queens in lapus zona podului de la Electro. Voi va duceti singuri la streptease? Ma atrage ideea sa ma duc o data sa vad si eu live dar sincer nu stiu unde ar fi bine si nici nu m-am dus vreo data singur in vreun club...
someone19 Reputație: 8 Postat Iulie 12, 2015 Autor Postat Iulie 12, 2015 la queens le si futi pe alea. le dai de baut un pic pana iti dau nr de telefon si te intelegi cu ele a2a zi. se duc decat la helin. dar sunt cam nasoale si cer multi bani, de la 2-3 milioane in sus.mai e unu pe severinului la groapa, nu stiu cum se numeste, sunt 3 pustoiace de 18-19 ani acolo, mega bune, dar nu par a se fute. una din ele mi-a dat un numar de telefon care suna mereu inchis.la muzette e frumos, destul de ieftin, dar nici o sansa sa futi ceva.la interzis sunt unele bune, pentru o sampanie de 5 milioane te baga in separeu si se dezbraca de tot, dar nu am auzit pe nimeni sa futa pe cineva de acolo.la paradis e nasol, e club de manele unde au una-doua dansatoare urate si obosite.referitor la postul de mai sus, eu merg mereu singur la striptease daca vreau sa incerc sa combin ceva sau cu baietii daca mergem de fun si caterinca.alte striptease-uri nu mai stiu in afara de asta.. daca mai stiti voi altele sau aveti alte experiente cu cele descrise de mine, v-as ruga sa le postati aici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum