anne marie Reputație: 178 Postat Ianuarie 27, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Postat Ianuarie 27, 2015 Hey guys!!!Sunt noua p site asa ca voi incerca sa imi fac cat se poate de mult simtita prezenta pe aici.Am 25 ani,1,77 si 69kg.Sunt din Constanta(iar asta poate spune cate ceva despre firea mea....gandeste-te la VARA,MARE,SOARE,PLAJA...hmmm nu-i asa ca e HOT!!!?) Sunt o fire pasionala,f senzuala si ador sa incep fiecare "sedinta" cu preludiu.Nu vreau sa dezvalui totul despre mine,imi place sa pastrez o doza de mister,imi place sa fiu descoperita si sa descopar la randul meu ceea ce te poate face "fericit"! : 4 1
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 27, 2015 https://nimfomane.com/forum/topic/36928-anne-marie-senzuala-0733195275-noutate/ ai topic deja la testate 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 8, 2015 Hey guys!!!Sunt noua p site asa ca voi incerca sa imi fac cat se poate de mult simtita prezenta pe aici.Am 25 ani,1,77 si 69kg.Sunt din Constanta(iar asta poate spune cate ceva despre firea mea....gandeste-te la VARA,MARE,SOARE,PLAJA...hmmm nu-i asa ca e HOT!!!?) Sunt o fire pasionala,f senzuala si ador sa incep fiecare "sedinta" cu preludiu.Nu vreau sa dezvalui totul despre mine,imi place sa pastrez o doza de mister,imi place sa fiu descoperita si sa descopar la randul meu ceea ce te poate face "fericit"! : Sa speram ca o sa ai si tu o dimineata frumoasa si in afara de asta ... ai grija pe aici si noi toti asteptam vara kisses https://www.google.ro/search?q=trandafiri+albi+si+rosii&biw=1600&bih=787&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=imbXVNGXNsn-7AaqhYGQAQ&sqi=2&ved=0CB4QsAQ#imgdii=_&imgrc=G6xW2y1BGcl4_M%253A%3BqCvjHLjPpbZXTM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.magnolia.ro%252Fimages%252Fproducts%252F1380019356Buchet_25_trandafiri_albi_si_rosii_1r.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.magnolia.ro%252Fbuchet-25-trandafiri-albi-si-rosii-1842.html%3B600%3B750 2
anne marie Reputație: 178 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Autor Postat Februarie 8, 2015 Multumesc><:* stiu ca si a ta este la fel:DPentru o "incepatoare",cu toata modestia,ma descurc:))) 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 8, 2015 Multumesc> < :* stiu ca si a ta este la fel:DPentru o "incepatoare",cu toata modestia,ma descurc:)))Mi ai purtat noroc in aceasta dimineata sa stii sunt sigur ca te descurci nu ma indoiesc 2
anne marie Reputație: 178 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Telefon: anne.marie842 Oras:Decebal(Zvon Cafe) Autor Postat Februarie 8, 2015 hehe te astept s te revansezi
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 9, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 9, 2015 hehe te astept s te revansezi Pe cand domnisoara anne marie ?? caci numai ocupat suna telefonul sau inchis , deja ma gandesc ca sunteti prea ocupata si nu imi place sa deranjez, vb aceea daca e coada eu stau sa privesc nu ma alaturi turmei imi e mai bine asa diferenta o face oaia neagra nu cea alba !!! asa e si in viata de zi cu zi "everything will be ok in the endif it's not ok,it's not the end" "Realisation is not possible unless moderation and balance are restored" 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum