Sari la conținut

FUGITI! 0721561164

Postări Recomandate

Postat

Bine v-am gasit dragi colegi de pizda.Am sa va descriu in posturile ce urmeaza cateva dintre experientele mele cu niste "distinse doamne"Ma trezesc intr-o dimineata in 3 picioare si sun la numarul afisat mai sus.Poze reale? REALE zice domnisoara.Perfect.Imi pun curul in masina si ma duc spre Obor.Ma indruma prin telefon unde trebuie sa ajung,nu inainte ca in fata scarii sa mai sun o data.O sun,ii spun ca sunt jos si imi spune: "unde esti ca nu te vad?".Adica intr-un fel asteptam sa primesc ok-ul ca sunt in regul din punct de vedere fizic.De parca ea ma platea pe mine.In fine,urcla etajul 7 sun la usa...si in loc de domnisoara din poze imi deschide usa un balaur cu 7 capete,un monstru de femeie.Avand pula sculata deja din lift nu comentez si intru.Isi da chilotii jos si apare o pizda plina de cosuri si de fire sub piele.Au fost cele mai lungi 3 min din viata mea.ASADAR,EVITATI MONSTRUL!!!

post-10456-133409713439_thumb.jpg

post-10456-13340971344_thumb.jpg

post-10456-133409713441_thumb.jpg

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
Bine v-am gasit dragi colegi de pizda.Am sa va descriu in posturile ce urmeaza cateva dintre experientele mele cu niste "distinse doamne"Ma trezesc intr-o dimineata in 3 picioare si sun la numarul afisat mai sus.Poze reale? REALE zice domnisoara.Perfect.Imi pun curul in masina si ma duc spre Obor.Ma indruma prin telefon unde trebuie sa ajung' date='nu inainte ca in fata scarii sa mai sun o data.O sun,ii spun ca sunt jos si imi spune: "unde esti ca nu te vad?".Adica intr-un fel asteptam sa primesc ok-ul ca sunt in regul din punct de vedere fizic.De parca ea ma platea pe mine.In fine,urcla etajul 7 sun la usa...si in loc de domnisoara din poze imi deschide usa un balaur cu 7 capete,un monstru de femeie.Avand pula sculata deja din lift nu comentez si intru.Isi da chilotii jos si apare o pizda plina de cosuri si de fire sub piele.Au fost cele mai lungi 3 min din viata mea.ASADAR,EVITATI MONSTRUL!!![/quote'] Mestere asta era subiect de pus in alta parte nu la recomandari! Si daca era monstru cu 3 capete, Cerberu' ..... de ce ai mai intrat? Dubioasa recenzia lu' matale.
Postat
Bine v-am gasit dragi colegi de pizda.Am sa va descriu in posturile ce urmeaza cateva dintre experientele mele cu niste "distinse doamne"Ma trezesc intr-o dimineata in 3 picioare si sun la numarul afisat mai sus.Poze reale? REALE zice domnisoara.Perfect.Imi pun curul in masina si ma duc spre Obor.Ma indruma prin telefon unde trebuie sa ajung' date='nu inainte ca in fata scarii sa mai sun o data.O sun,ii spun ca sunt jos si imi spune: "unde esti ca nu te vad?".Adica intr-un fel asteptam sa primesc ok-ul ca sunt in regul din punct de vedere fizic.De parca ea ma platea pe mine.In fine,urcla etajul 7 sun la usa...si in loc de domnisoara din poze imi deschide usa un balaur cu 7 capete,un monstru de femeie.Avand pula sculata deja din lift nu comentez si intru.Isi da chilotii jos si apare o pizda plina de cosuri si de fire sub piele.Au fost cele mai lungi 3 min din viata mea.ASADAR,EVITATI MONSTRUL!!![/quote']
acest tip eu in viata mea nu am avut cosuri la pizda eu sunt o tipa foarte igenica si foarte bine miros nu sunt o zdreanta de pe centura mie imi place igiena si nu are cum sa spuna el k sunt balaur akum vreaau sa confirme toti clientii care ma cunosc si habar nu are la ce etaj a urcat eu nu stau la etj 7 vai de el,dak este asa suparat cum zice el k sunt ,monstru d c a mai ramas mai bine sa spuna poate am facut figuri in legatura cu igiena eu imi dau multi clientii afara daca igiena nu permite asa cum clientu are tot dreptu sa isi aleaga fata asa am eu tot dreptu in casa la mine pe pizda mea sa ii dau afara,si eu nu stau toata ziua in locatie si daca plec acasa nu imi iau tel de anunt dupe mine raman la colga mea asa k poate tu nu mai vazut in viata ta domnu client si aaaaaaaaaaaaaaaa inka ceva nu imi pun pozele mele pt k mai am si u familie mai am si eu prietenii si nu cred k e o mare diferenta intre mine si rachel.asa ca mai scutiti-ma la 50 ron ati vreau o si pe mama si pe tata asa ca lasati-ma cu clienti asa mofturosi se dau drept baietii de bani gata da daia vin la fete l 50 ron si atunci fac figuri se tocmesc ca la piata in plm zici k vand cartofii nici decum pizdaaaaaaaaaaaaaa asa k nu am ce sa dau eexplicatii.daia am clentii de 5 ani de zile k am bube la pizda vai de tinE :}}}}}} HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

post-9270-13340971484_thumb.jpg

Postat

acest tip eu in viata mea nu am avut cosuri la pizda eu sunt o tipa foarte igenica si foarte bine miros nu sunt o zdreanta de pe centura mie imi place igiena si nu are cum sa spuna el k sunt balaur akum vreaau sa confirme toti clientii care ma cunosc si habar nu are la ce etaj a urcat eu nu stau la etj 7 vai de el' date='dak este asa suparat cum zice el k sunt ,monstru d c a mai ramas mai bine sa spuna poate am facut figuri in legatura cu igiena eu imi dau multi clientii afara daca igiena nu permite asa cum clientu are tot dreptu sa isi aleaga fata asa am eu tot dreptu in casa la mine pe pizda mea sa ii dau afara,si eu nu stau toata ziua in locatie si daca plec acasa nu imi iau tel de anunt dupe mine raman la colga mea asa k poate tu nu mai vazut in viata ta domnu client si aaaaaaaaaaaaaaaa inka ceva nu imi pun pozele mele pt k mai am si u familie mai am si eu prietenii si nu cred k e o mare diferenta intre mine si rachel.asa ca mai scutiti-ma la 50 ron ati vreau o si pe mama si pe tata asa ca lasati-ma cu clienti asa mofturosi se dau drept baietii de bani gata da daia vin la fete l 50 ron si atunci fac figuri se tocmesc ca la piata in plm zici k vand cartofii nici decum pizdaaaaaaaaaaaaaa asa k nu am ce sa dau eexplicatii.daia am clentii de 5 ani de zile k am bube la pizda vai de tinE :}}}}}} HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/quote']Cu asa raspuns, pe mine unu m-ai convins... fug sigur. Nici 2 lei nu meriti...
Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat
Cu asa raspuns' date=' pe mine unu m-ai convins... fug sigur. Nici 2 lei nu meriti...[/quote']@ Anderson subscriu la ce ai zis u.oricum eu unul,nu m-as duce la finalizarea 50 ca am pretentii ca ma respect,dar cel mai mult la aceasta ,totusi,domnisoara,deranjeaza atitudinea!
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat
Cu asa raspuns' date=' pe mine unu m-ai convins... fug sigur. Nici 2 lei nu meriti...[/quote']daca tipa dupa 5 ani doar cu atat a ramas e clar ....
Postat

bai analfabeto,invata draq sa scrii romaneste, figuranta de 2 bani ce esti, obraznicie mai mare ca la tine nu am vazut...tu chiar crezi ca iti prieste ce scrii??nu ti mai calca nimeni pragul ,esti inconstienta??

Postat

Tare faza, pai daca nu o linge nimeni si ea nu are apa sa se spele cum vreti sa fie curata?

Bine v-am gasit dragi colegi de pizda.Am sa va descriu in posturile ce urmeaza cateva dintre experientele mele cu niste "distinse doamne"Ma trezesc intr-o dimineata in 3 picioare si sun la numarul afisat mai sus.Poze reale? REALE zice domnisoara.Perfect.Imi pun curul in masina si ma duc spre Obor.Ma indruma prin telefon unde trebuie sa ajung' date='nu inainte ca in fata scarii sa mai sun o data.O sun,ii spun ca sunt jos si imi spune: "unde esti ca nu te vad?".Adica intr-un fel asteptam sa primesc ok-ul ca sunt in regul din punct de vedere fizic.De parca ea ma platea pe mine.In fine,urcla etajul 7 sun la usa...si in loc de domnisoara din poze imi deschide usa un balaur cu 7 capete,un monstru de femeie.Avand pula sculata deja din lift nu comentez si intru.Isi da chilotii jos si apare o pizda plina de cosuri si de fire sub piele.Au fost cele mai lungi 3 min din viata mea.ASADAR,EVITATI MONSTRUL!!![/quote']

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

inka ceva nu imi pun pozele mele pt k mai am si u familie mai am si eu prietenii si nu cred k e o mare diferenta intre mine si rachel.asa ca mai scutiti-ma la 50 ron
Daca nu era diferenta intre tine si Rachel ai fi cerut 5000 euro ..nu 50 ron =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...