Vizitator pimp Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 de ce sunt atatea romance prostituate in uk ?n saune,boldeluri,cluburi de noapte, apartemente dai peste foarte multe romance! de ce ? intri intr-o sauna de aici , din 10 fete 8 sigur is romance..adevaru e ca..baga fetele la buzunar miile de lire lunar..dar chiar asa mare e saracia in Roamania ??
Administrator pisicuts Reputație: 114447 Postat Februarie 4, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 4, 2010 de ce trebuie sa fie cineva mereu care sa critice pe altcineva ?de ce tre sa vb ce fac romancele ?de ce nu isi vede fiecare de viata lui ?si daca cineva are nevoie de ajutor si ii poti oferi ajuta nu critica mai bine taci .nimeni nu stie ce probleme au fetele de se duc sa lucreze in sauna hai sa le lasam.fiecare face cu viata lui ce vreaparerea mea new&stile daca nu iti convine ca romancele mucesc in sauna de ce meri la sauna nu esti in stare sa cuceresti o fata?sau iti e ciuda ca nu esti si tu fata sa te prostituezi?
figen Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 unt curve, e placerea lor, dar cine sunt eu ca sa le zic stop
umblataprinlume Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 pentru ca majoritatea romancelor sunt frumoase insa lenese, nu le place lor sa munceasca si se folosesc de frumusetea lor pentru a castiga bani...
redgfgfg Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Nu baga mestere miile in buzunar. Te asigura fratele tau. Abia daca ii ramane 25-30% jur!
noname Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 din 40 de lire .... ptr o muie .... ei ii ramane 20 ... iar la flaturi... din 60 ...tre sa plateasca juma laflat , 10 la security si 10 la receptionista .... pe zi.... chiar daca are doar un client...
ionut Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 ele nu sunt curve nici tirfe sau cum vreti voi sa-i spunetiele sunt doar la munca si asi practica doar meseriaele vor sa fie in top cu hainele si cu lumeadeci ????????????
curios Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Deci fiecare face ce poate.stiu ca le e greu si nu cred ca e vreo una sa ii placa...In adancul sufletului ei stie ca cel putin pentru moment e doar o carpa! Nu trebuie sa mai rasucim si noi cutitul...
vlad Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Pai poate pana cand nu o sa mai arate bine deja si-au facut ceva banuti...si-or fi luat o casuta... Asta in cazurile fericite...adica una care stie pentru ce face ceea ce face..
anonim Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Ele sunt prostituate in U.K. dar acasa toata familia si prietenul ei stiu ca ea lucreaza la coffee shop. Cand se intorc in tara cu niste bani, haine scumpe incep sa arate ca nimeni nu mai e ca ele in parcare. Dar saracele sug stiuletii la toti negrii aici pentru banii si hainele alea scumpe. Si saracul prieten, ce mandru e el de prietena lui, care i-a adus si lui o pereche de adidasi. Sa va f*t jegoaselor. Macar spuneti omului in fata ca piz*a va scoate din foame. Nu va mai dati mironosite! Vagaboantelor!
nestor Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Aha.. Si asta inseamna ca e o prostituata cu minte poate isi gaseste si un barbat si gata! E femeie de casa.
sism23 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 da...ce sa zic...decat daca barbati nu ar mai da bani la femei ptr a-si satisface placerile nu ar mai exista aceste "tarfe, curve"...cum vreti voi sa le numiti... concluzia...daca nu ar exista fraieri care sa le plateasca ...nu ar mai fi nici ele
aly Reputație: 1 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 piata e mare, fiecare face ce vrea cu viata lui, se prostitueaza, merge la prostituate sau discuta despre ele.. Si la fel suporta consecintele. Deci critic si vb despre ce vreau. Its a free country
regfghghg Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 draga...de crezi ca barbatii care merg la curve sunt fraieri? Vezi ca o sa te injure multi...Cine a fost prima data, oul sau gaina?
marian Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 de ce sunt atatea romance prostituate in uk ?n saune' date='boldeluri,cluburi de noapte, apartemente dai peste foarte multe romance! de ce ? intri intr-o sauna de aici , din 10 fete 8 sigur is romance..adevaru e ca..baga fetele la buzunar miile de lire lunar..dar chiar asa mare e saracia in Roamania ??[/quote']dar nu imi place cand vad cate un fraier care se baga in seama ca el stie cate romance se prostitueaza e problema lor .parerea mea este ca aici pe forumul asta ar trebui sa vorbim despre altceva sa fim cat mai prietenosi unii cu altii daca cineva a fost la sauna a fost din cauza ca nu a fost in stare sa aiba o iubita se chinuie omul pe santier si se plange pe forum ca da banii la prostituate (romance)
grama Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 cam asa ceva fratilor .. muncesc domnisoarele 2,3 ani in domeniu .. isi strang bani de`o casutza si de`o masinuta.. merg acasa.. si se uita lumea la ele ca la felu 7 ! isi mai si trag un ``Irinel`` si gata or ajuns vedete! sau cel putin in centrul atentiei! e si asta fericire si frumoasa, si cu bani ..
gigi Reputație: 1 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Intotdeauna e vorba despre bani,insa credeti ca banii o sa le ajute sa treaca peste aceasta trauma?Eu nu cred...Poate doar daca sunt prea putin inzestrate mental...Oricum,e trist.
flameweaver Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 da absolut, sunt al naibi de triste si proaste , oare?le numiti asa pentru ca realitatea lor nu coincide cu a voastra sau cu realitatea impusa de societate
Adriana Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 lasa-ti mai k si eu sunt super buna si arat foarte bine ...si nu lucrez de 2 luni dar nu m-as prostitui niciodata ca am constiinta si nici nu fug dupa barbati cu bani.....cine face chestia asta ori nu ii place mnca ori e o scarboasa care se lasa vanduta si isi cracaneaza picioarele in fata banului mai...eu sunt scarbita de astfel de fete
andrei Reputație: 1 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 noi chiar n o sa shimbam nimica daca fetele nu o sa inteleaga singure ca si fac rau chiar daca zic ele ca este doar temporar fiecare dintre ele sunt suflete curate ce cauta mingiiere inainte de decizia luata si dupa ,alegerea lor este doar una care indeparteaza iubirea din inimile lor noi ceilalti care privim cum ele se scufunda in pacat nu facem nimic dat fiind ca noi suntem la fel oameni care urim mai mult decit iubim,ce semanam asta avem
mim34544 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 In toate relatiile mele am fost fidela, dar chiar in toate relatiile mele am fost si cea inselata. La un moment dat, ma gandeam ca , acei barbati, fac sex cu mine doar pentru anumite avantaje . Asa puteam sa imi si dovedesc inversul ! Iar despre alte optiuni pe care le aveam, nu, nu erau mai rele, dar nici nu erau mai corecte. Sa fiu mai explicita : O femeie care se casatoreste sau devine amanta unui tip pentru bani nu este cu nimic mai corecta fata de una care se prostitueaza pentru bani.
doctorul Reputație: 3 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 nimeni nu are dreptul sa judece ...hai sa ne uitam la noi...si ce avem noi in curte...cred ca unele fete stiu altele nu dar cu toate astea sa nu uitam ca suntem oamenii...si lasati comentariile ce nu isi au rostul!!!
inginer Reputație: -12 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Aceste femei presteaza o activitate cat se poate de legala, onorabila, bine platita si intr-un cadru organizat si controlat de medici. ,,Curve" stimabile, sunt acele femei care ademenesc barbati bine situati si, in schimbul unor tratamente sexuale perverse, devin mari doamne, strica familii, se baga unde altfel nu ar fi avut, prin merite intelectuale, nicio sansa. Astfel de femei, CURVE, le vedem ajunse pe cele mai inalte trepte din societate
mirel454 Reputație: 2 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Asa este, erau romance, care au fost pacalite cu locuri de munca de catre fratii lui romica, pesti si traficanti de carne vie. Au luat bolile cand au fost testate de pesti. Nu erau de-ale lor, pentru ca pe ale lor le traficheaza intre ei, de la varsta de 11 ani si le vand pe banii castigati din proxenetism in Italia si Spania.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 up
Postări Recomandate