Sari la conținut

Masaj nu mai face nimeni?

Postări Recomandate

• Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
Postat

Salut ! Doamna care statea in trivale, si se ocupa cu masaj, se putea face si altceva cu ea? cum arata ? Multumesc !

Am sunat-o si m-a cam repezit asa, a zis ca face decat masaj de relaxare si anticelulitic, 70 de lei ora ! 

• Oras:pitesti
Postat

Da,cred ca o stiu,are niste sprancene foarte subtiri,cred sa aiba acum cam 40 ani,nu am mai vizitat-o de mult,statea cu barbatu in casa si cu mama sau bunica nu stiu ce era,facea si normal si oral,dar numai dupa a 3-4 vizita,dupa ce prindea incredere nu stiu,asa iti zice la telefon ca nu face altceva,in rest,masajul era unul foarte bun,timp de o ora si foarte putini bani numai retin cat,nu am mai fost cam de 4 ani la dansa dar daca vorbesti frumos,poate ai noroc si de altceva.Spor!

Postat

Multumesc pentru detalii, nu este ok daca facea si normal neprotejat, nu stiu daca sa ma risc, 70 de ron pentru un masaj, . .. ... 

Postat

Da,pentru masaj o recomand,pe vremea aia,cand ma duceam eu facea un masaj de dormeai neintors,mi-a placut si parerea mea e ca se pricepea,dar acum nu am mai fost la ea.

Postat

Salut! Am fost ieri la dansa, locatia pe strada oituz, am primit masaj terapeutic super bun timp de o ora si un hand job cu finalizare facut cu ulei de masline :laugh2. Confirm ca are genele subtiri.  pret 70 ron da-ti de mine la sfarsit

Postat

Salut! Am fost ieri la dansa, locatia pe strada oituz, am primit masaj terapeutic super bun timp de o ora si un hand job cu finalizare facut cu ulei de masline :laugh2. Confirm ca are genele subtiri.  pret 70 ron da-ti de mine la sfarsit

Super daca tot asa face masajul cum il facea odata o sa-i fac si eu o vizita!

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Am sunat eu si e undeva prin Razboieni.

Rog un coleg care a vizitat-o, sa o prezinte putin, cum arata doamna.

Multumesc anticipat!

Postat

Am fost client fidel al doamnei acum citiva ani cind statea in trivale ,servicii super si chiar sunt interesat sa-i fac o vizita . Doamna daca intrati pe forum sunt Ionut ,cred ca va mai amintiti de mine .

Postat

Am sunat eu si e undeva prin Razboieni.

Rog un coleg care a vizitat-o, sa o prezinte putin, cum arata doamna.

Multumesc anticipat!

De o vizita recenta nu am avut timp,insa sper sa ajung cat de curand.Acum 4-5 ani,doamna arata cat de cat bine pentru varsta ei,nu ear garasa,nici scunda nici inalta,ten putin ciocolatiu,sprancene foarte subtiri,sani putini lasati,nu era genul sa o iei la fuga!Eu o recomand pentru masaj,dar nu este unul erotic..face si oral si normal dar dupa mai multe vizite,oricum banii ii merita si mai mult de atat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...