gogulinio Reputație: 5 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:arges Oras:arges Postat Ianuarie 28, 2015 Mai stie cineva de d-na din Trivale care oferea servicii de masaj?
denisa_inimioara Reputație: 4 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 19, 2015 Mai stie cineva de d-na din Trivale care oferea servicii de masaj? Uite numarul: 0751 329 835 , inca activeaza !
ziparul Reputație: 19 Postat Februarie 23, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 23, 2015 despre cine este vorba?
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Februarie 24, 2015 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Postat Februarie 24, 2015 Salut ! Doamna care statea in trivale, si se ocupa cu masaj, se putea face si altceva cu ea? cum arata ? Multumesc !Am sunat-o si m-a cam repezit asa, a zis ca face decat masaj de relaxare si anticelulitic, 70 de lei ora !
maverickboy Reputație: 148 Postat Februarie 24, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 24, 2015 Da,cred ca o stiu,are niste sprancene foarte subtiri,cred sa aiba acum cam 40 ani,nu am mai vizitat-o de mult,statea cu barbatu in casa si cu mama sau bunica nu stiu ce era,facea si normal si oral,dar numai dupa a 3-4 vizita,dupa ce prindea incredere nu stiu,asa iti zice la telefon ca nu face altceva,in rest,masajul era unul foarte bun,timp de o ora si foarte putini bani numai retin cat,nu am mai fost cam de 4 ani la dansa dar daca vorbesti frumos,poate ai noroc si de altceva.Spor!
maverickboy Reputație: 148 Postat Februarie 24, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 24, 2015 Si inca ceva,mi-am adus aminte,facea si normal neprotejat
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Februarie 24, 2015 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Postat Februarie 24, 2015 Multumesc pentru detalii, nu este ok daca facea si normal neprotejat, nu stiu daca sa ma risc, 70 de ron pentru un masaj, . .. ...
maverickboy Reputație: 148 Postat Februarie 24, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 24, 2015 Da,pentru masaj o recomand,pe vremea aia,cand ma duceam eu facea un masaj de dormeai neintors,mi-a placut si parerea mea e ca se pricepea,dar acum nu am mai fost la ea.
ionut.necula69 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 31, 2015 Salut! Am fost ieri la dansa, locatia pe strada oituz, am primit masaj terapeutic super bun timp de o ora si un hand job cu finalizare facut cu ulei de masline . Confirm ca are genele subtiri. pret 70 ron da-ti de mine la sfarsit
maverickboy Reputație: 148 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 4, 2015 Salut! Am fost ieri la dansa, locatia pe strada oituz, am primit masaj terapeutic super bun timp de o ora si un hand job cu finalizare facut cu ulei de masline . Confirm ca are genele subtiri. pret 70 ron da-ti de mine la sfarsitSuper daca tot asa face masajul cum il facea odata o sa-i fac si eu o vizita!
scorillo Reputație: -88 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 4, 2015 Salut. Cum arata Doamna? Rog mai multe detalii.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 4, 2015 Am sunat eu si e undeva prin Razboieni.Rog un coleg care a vizitat-o, sa o prezinte putin, cum arata doamna.Multumesc anticipat!
akulla77 Reputație: 3 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 4, 2015 Am fost client fidel al doamnei acum citiva ani cind statea in trivale ,servicii super si chiar sunt interesat sa-i fac o vizita . Doamna daca intrati pe forum sunt Ionut ,cred ca va mai amintiti de mine .
maverickboy Reputație: 148 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 6, 2015 Am sunat eu si e undeva prin Razboieni.Rog un coleg care a vizitat-o, sa o prezinte putin, cum arata doamna.Multumesc anticipat!De o vizita recenta nu am avut timp,insa sper sa ajung cat de curand.Acum 4-5 ani,doamna arata cat de cat bine pentru varsta ei,nu ear garasa,nici scunda nici inalta,ten putin ciocolatiu,sprancene foarte subtiri,sani putini lasati,nu era genul sa o iei la fuga!Eu o recomand pentru masaj,dar nu este unul erotic..face si oral si normal dar dupa mai multe vizite,oricum banii ii merita si mai mult de atat.
ionutz_i991 Reputație: 4 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Arges Oras:Arges Postat Iunie 15, 2023 Mai stie cineva ceva de doamna? De o perioada e numai inchis telefonul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum