jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 1, 2015 Ce bine ca a revenit Xoxo,am o camera de tencuit ! Stie cineva ce preturi are,la mp sau te intelegi cu el la lucrare?
ddpof T1000 Reputație: -11 Postat Februarie 1, 2015 Oras:tot aici Oras:tot aici Postat Februarie 1, 2015 numai prostisugi pula!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 1, 2015 care e ideea topicului.... el (altă clonă a troll-ului) vrea să zică de fapt .... am încercat cu requesturi la youtube, google, facebook să modificăm ce vrem noi unde vrem noi si am fost respinsi! internetul e în mâna cui trebuie! hai să vă zic eu Adevărul! si o anumită factiune puternică din spatele lui Obama tot asta vrea, cenzura internetului! nu va reusi, nici voi! niciodata! adică până la final internetul va fi impartial si bine apărat! de aceea ... la final îi veți vedea pe ăia doi măcelăriți în Ierusalim ca pe nimeni în drum de uncle Dan (numele lor? niște nume aiurea la întâmplare, vor fi declarați nebuni etc.) cât despre presa libera, ea e e "liberă" doar în măsura în care trebuie, ca să mai poți dormi fără pastile! pentru că și alea se fac din sinteza hidrocarburilor, adică pe resurse limitate, asa ca viitorul e sumbru, stai pe curu tău și nu te băga în gaura iepurelui prea tare dacă ești prea mic că nu vine nimeni să îți dea 5 bani ... numai dacă ai pizdă tinerică și atunci nu vin decât monștri în comportament pentru că e un lanț al monștrilor, de sus până jos https://www.youtube.com/watch?v=E64OxG5ac_U https://www.youtube.com/watch?v=6DQfnOWid4g
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 1, 2015 ......trollu și-a pus deja avatar de GOD degeaba .... https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1483137_839915636073407_1732458579473756520_n.jpg?oh=c8cf571e647511b49b686da71de36e39&oe=55616EBB&__gda__=1433026080_e48ae6ffa651e537abd14843557b2d9c
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 1, 2015 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Februarie 1, 2015 A zis troll-ul sa-ti transmit urmatoarele: Da-te-n Dumnezeii ma-tii(mama ta, pe care inca o compatimesc, sincer!), cu Arnold,cu Obama, cu Israel,psihologii si troll-ii.Inainte de a beli ochii pe blogul tau de cacat (care cica apropos, e o adunatura de fecale, gen balega, cacat de porc, si găinaț), vreau sa te rog respectuos, sa-ti belesti pula, sa te asiguri ca e belita, sa ti-o injectezi constant, cu ce tragi pe nas(presupun ca ai seringi)...si sa speram ca atunci cand vei fute (sper sa nu), si iti vei da drumul(nuclear), in vulva pizdii, sa existe 0,000 % sanse de a o lasa insarcinata...It's a must! 2
de winter Reputație: 13 Postat Februarie 1, 2015 Oras:life's catacombs Oras:life's catacombs Postat Februarie 1, 2015 -Ok, suna-l pe Dark!FLK,sa faci glume pe seama lui Dark este cel putin macabru.Esti un mistocar ieftin,basescian,mediocru.Asta o stiam.Acum ai dovedit si ca esti si PROST.Ec ed,nu incerca sa-l suni pe Dark,probabil linia lui va fi curand deconectata.DEFINITIV.Eu ii urez numai bine,atat cit o mai fi posibil pentru el.
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 1, 2015 FLK,sa faci glume pe seama lui Dark este cel putin macabru.Esti un mistocar ieftin,basescian,mediocru.Asta o stiam.Acum ai dovedit si ca esti si PROST.Ec ed,nu incerca sa-l suni pe Dark,probabil linia lui va fi curand deconectata.DEFINITIV.Eu ii urez numai bine,atat cit o mai fi posibil pentru el. Daca omul a patit ceva grav, mai bine ati spune direct decat sa tot bagati batul prin gard cu cate-un apropo transparent.Nu zic ca-i OK sa faci misto de necazul cuiva, Doamne fereste! dar numai din aluzii si inside jokes n-avem cum sa pricepem cine merita ironii si cine are probleme grave. Daca s-ar sti situatia (pe scurt si fara can-can), nu cred ca ar fi cineva care sa nu fie in stare sa se abtina. Ma rog, poate ingineru', dar pe el cine-l mai ia in seama? Un simplu "ba, stop joc, nu va mai luati de cutare ca uite ce s-a intamplat", spus la modul preventiv, ar fi mai util decat sa-i faceti pe toti cu ou si cu otet, retroactiv, pentru glume facute in necunostinta de cauza pe un subiect despre care numai cativa stiti detalii. Cu respect si cu urari de bine pentru omul in cauza, daca e ceva neplacut la mijloc... 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 1, 2015 are idee cineva cum a progresat asa fulminant reteaua lui Zuckerberg? evreu casatorit cu o asiatica? cine e in spatele ei????????????? https://www.youtube.com/watch?v=3rM8YvzLUBw
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2015 Postat Februarie 1, 2015 FLK,sa faci glume pe seama lui Dark este cel putin macabru.Esti un mistocar ieftin,basescian,mediocru.Asta o stiam.Acum ai dovedit si ca esti si PROST.Ec ed,nu incerca sa-l suni pe Dark,probabil linia lui va fi curand deconectata.DEFINITIV.Eu ii urez numai bine,atat cit o mai fi posibil pentru el.Prostule , Era o gluma, nimic mai mult. Cand nu o sa mai avem glume in noi o sa fim morti. Sunt unii incuiati incat "omoara" un om cat inca e in viata. Deconectat esti tu, bocitoareo. PS: parerea mea pt Dark ramane aceeasi, o stie! Ii urez sanatate, o minune si sa aiba parte de prieteni adevarati si cu umor in ei. Pe Vyp l-am intepat si pe el pe aici, chiar daca-l cunosc si pe el. 2
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 1, 2015 are idee cineva cum a progresat asa fulminant reteaua lui Zuckerberg? evreu casatorit cu o asiatica? cine e in spatele ei????????????? Desigur. Totul e o muşamalizare masivă. Numele său real este Schnapp şi şi-a creat reţeaua (facebuci) pentru a te atrage să-ţi faci cont acolo, trollându-te prin intermediul celor câteva milioane de username-uri - care, bineînţeles, sunt toate ale lui. Prin asta, psihologii din Timişoara (care îl controlează din umbră pe Zuckerberg alias Schnapp - mă urmăreşti, da..?) vor să-ţi distragă atenţia de la redactarea bibliei beleste pula ochii.com, ajutând astfel Biserica Ortodoxă să dejoace planul lui Arnold de a ajunge preşedinte... 4
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 1, 2015 ajunseși pe -10 rapid , nu ești T1000 ....ești un impostor
ddpof T1000 Reputație: -11 Postat Februarie 1, 2015 Oras:tot aici Oras:tot aici Postat Februarie 1, 2015 ajunseși pe -10 rapid , nu ești T1000 ....ești un impostor :laugh2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ez-3-dsZDf4
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 2, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 2, 2015 Ce bine ca a revenit Xoxo,am o camera de tencuit ! Stie cineva ce preturi are,la mp sau te intelegi cu el la lucrare? xoxo e agent imobiliar, nu tencuieste, îti ia banu rapid si are pantofi tip ciocate, si apple evident plus tigari scumpe da sta in vreo cuscă de 15 mp, important e ca se admira in oglinda ff des sa vada da-i sade bine, de aceea-i zic auf wiedersehen (de la apenini la anzi să nu ai nici un dubiu, ca la dudești da da ....ziua Izabelei...)
de winter Reputație: 13 Postat Februarie 2, 2015 Oras:life's catacombs Oras:life's catacombs Postat Februarie 2, 2015 Prostule , Era o gluma, nimic mai mult. Cand nu o sa mai avem glume in noi o sa fim morti. Sunt unii incuiati incat "omoara" un om cat inca e in viata. Deconectat esti tu, bocitoareo. PS: parerea mea pt Dark ramane aceeasi, o stie! Ii urez sanatate, o minune si sa aiba parte de prieteni adevarati si cu umor in ei. Pe Vyp l-am intepat si pe el pe aici, chiar daca-l cunosc si pe el.Umor?Aseara,la Teatrul Mic,am vazut ce inseamna umor.Adevarat,de calitate.Descuitule,probabil la fel ai glumi si pe seama vreunei persoane apropiata tie aflata in situatia lui.Sau probabil esti din Sapinta.Clovnule!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum