Sari la conținut

Cuvinte de învățătură

Postări Recomandate

• Oras:sibiu
Postat

Cezar; veni,vidi,vici!(Am venit,am vazut, am invins!) / Alea iacta est (Zarurile au fost aruncate. // Vespasian " Banul nu are miros" // Cicero " Dintre rele, a alege pe cel mai mic" / "Norocul este orb" / " Cei ce se aseamana,lesne se aduna"

• Oras:-----------
Postat

Cine se aseamănă se adună! Dacă nu m-am adunat cu nimeni, înseamnă că m-am născut unde nu erau ai mei!

Postat

"lesne se aduna" Posibil la tine nu e ..lesne.

Postat

Au venit,au invins...dar n-au vazut pe nimeni.

• Oras:Bucuresti
Postat

Barbatul este intersectia de unde o poti lua pe orice drum,catre eliberarea suprema...

Femeia nu este intersectie,ci o infundatura intunecoasa,pe care municipalitatea nu s-a mai ostenit sa o lumineze....

:girly

• Like 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

"Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!"

Liviu Rebreanu

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

Ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Dante Alighieri: "Ignoranta zamisleste eroarea, iar eroarea zamisleste raul."

• Like 1
Postat

Confucius: " A studia si a nu gandi e o risipa.A gandi si a nu studia e periculos."

Postat

Don Marquis: " Daca faci oameni sa creada ca gandesc,te vor iubi;dar daca chiar ii faci sa gandeasca,te vor uri."

• Oras:sectoru trei
Postat

O fata cand se casatoreste crede intotdeauna ca a castigat un iubit, dar de cele mai multe ori isi da seama ca l-a pierdut.

• Like 1
Postat

Zenon:" Cand cineva nu indrazneste sa spuna ce gandeste va sfarsi prin a nu gandi ce spune."

Postat

Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! 

Postat

Marlene Dietrich:" Orice femeie ar dori sa fie credincioasa sotului.Dar nu este atat de usor sa gasesti barbatul care merita fidelitate.

Postat

Infrangerea nu este decat a celor care o accepta. 

Postat

Barbatul este intersectia de unde o poti lua pe orice drum,catre eliberarea suprema...

Femeia nu este intersectie,ci o infundatura intunecoasa,pe care municipalitatea nu s-a mai ostenit sa o lumineze....

:girly

Taci!

Postat

O fata cand se casatoreste crede intotdeauna ca a castigat un iubit, dar de cele mai multe ori isi da seama ca l-a pierdut.

sa astepte pana devine femeie

Postat

"Aceia dintre voi care vor cunoaște bine pe dumnezeul nostru vor face mari ispravi" (Revelația)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sa astepte pana devine femeie

"Optimism. Doctrina, ori credinţa, că totul este frumos, chiar şi ce e urât, că totul este bun, în special ce e rău, şi totul este corect că este greşit. Este ereditară, dar din fericire nu e contagioasă". -  Ambrose Bierce

• Like 1
Postat

ce voia sa zica sache e ca barbatul (matur, dintr-un tata barbat matur) isi alege o femeie, o cere de sotie (daca semnalele sunt pozitive din start), daca-l accepta dupa o perioada rezonabila bine, daca nu isi alege alta si el, barbatul nu are nevoie de intermdiari in asa ceva, cand intervin intermediarii (parintii, preotii, ceremonialele) si normele sociale, e pa! (apare societatea de zombie) 

• Like 1
Postat

Taci!

Taci!

se zice sstttt,iar in alta ordine ar trebui sa imi astupi gurita cu ceea ce trebuie,ai tu " bade "asa ceva pintru mandra??? :no2  :no2  :no2

Postat

se zice sstttt,iar in alta ordine ar trebui sa imi astupi gurita cu ceea ce trebuie,ai tu " bade "asa ceva pintru mandra??? :no2  :no2  :no2

cere si vei primi :laugh2  

• Like 1

Postat

Fragment"Nebunul" de Savatie Bastavoi " Fericit este omul care stapaneste peste simturile sale si le face sa lucreze numai ce este bine si folositor.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...