Sari la conținut

Cuvinte de învățătură

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Banii pe care îi aduc vânturile, îi iau apoi uraganele. - proverb arab

• Like 3
  • Oras:sibiu
Postat

Proverb arab: " Cuvintele de intelepciune sunt rostite de oamenii simpli. "

Postat

Proverb amerindian :" Spune-mi si o sa uit.Arata-mi si s-ar putea sa nu imi amintesc. Implica-ma si o sa-mi amintesc."

• Oras:sectoru trei
Postat

Buna-i painea nu-i ca ceapa, dar nici berea nu-i ca apa...

Postat

" Valoarea omului nu consta in Adevarul care il detine,ci in suferinta asumata in al descoperi,intrucat puterile lui nu cresc prin posedarea propiu-zisa a Adevarului ci prin cautarea lui.Drumul catre adevar:iata singura cale de perfectionare a omului!!! - G.E. LESSING

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Bate-ti femeia in fiecare zi, daca nu stii tu, stie ea de ce" - proverb arab

:giggle:

PS Nu sunt nici pe departe misogin, a se vedea alte postari ale mele, dar parca un pic, un pic de adevar e in asta, nu?  :lol:

• Like 1
Postat

Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.

Postat

Citat despre vin. " Intelepciunea nu apare automat cu varsta.Nimic nu apare.E adevarat ca unele vinuri se inobileaza cu varsta.Dar doar daca strugurii au fost de calitate." - Abigail Van Buren

Vizitator transparent
Postat

Un om inteligent se îmbată ori de câte ori este obligat să-şi petreacă timpul alături de proşti.

Ernest Hemingway

Postat

" A trai crestineste este cu neputinta.Crestineste este cu putinta numai a muri." - Sofronie Saharov-

Postat

" Am invatat ca un om nu-re dreptul sa-l priveasca pe un altul de sus decat atunci cand trebuie sa se aplece pentru al ajuta sa se ridice." - G.G.Marquez -

Postat

"Nu luam cu noi nici o avutie.Ceea ce ne ramane mostenire este numai ceea ce am dat." - Florin Piersic -

• Like 1
Postat

"Multe din lucrurile pe care le vei face vor fi nesemnificative, insa este foarte important sa le faci." - M.Gandhi -

Postat

The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it

Vizitator
Postat

"În Dragoste avem nevoie de trei inimi: una pentru a iubi, una pentru a fi iubiţi, alta pentru când rămânem singuri". - Donato di Poce

• Like 1

Postat

"Intelege faptul ca dragostea si reusitele marete implica uneori si riscuri marete" - Dalai Lama-

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...