Sari la conținut

Cuvinte de învățătură

Postări Recomandate

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Hahaha, cel mai tare PM primit. Bă, da' prost esti! Te fac de cacat si l pun aici?! Te fac de cacat cand o sa Viu si singur. Tu poti sa vii cu aia " 9-10 colegi".

Coclitule, te mai jura in PM sa "mori de cancer". Stai linistit, tu o sa mori de batranete. Prost!

Cand te-ai facut "omul legii", pana sa ti dea astia baston, fluier si țoale moca, ai bifat casuta aia ROM? Ai sange-n tine. De indian.

O sa fiu tigan pana la moarte...fraiere!In PM ti-am explicat cum vor decurge lucrurile,ca sa nu primesc reclamatii de la tine...bou mic si scump!Ca tine am intalnit sute...ma plictisiti!Am fost invatat de mic sa nu ma bag in seama cu prostii...si eu am gresit,ma cert cu tine! =))

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Traieste clipa ! Spune-i zilnic ca o iubesti deoarece poate fi ultima ta zi de viata.  

Gabrogabro

• Like 1
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

O sa fiu tigan pana la moarte...fraiere!In PM ti-am explicat cum vor decurge lucrurile,ca sa nu primesc reclamatii de la tine...bou mic si scump!Ca tine am intalnit sute...ma plictisiti!Am fost invatat de mic sa nu ma bag in seama cu prostii...si eu am gresit,ma cert cu tine! =))

am o camera de tencuit ! Stie cineva ce preturi are,la mp sau te intelegi cu el la lucrare?

Stiu ca esti tigan, da' numai bine te faceai lautar? Olar?

Te lauzi p'acilea ca tragi de fiare. Apoi le vinzi, nu?

Eu zic sa ti tencuiesti toata casa, nu mai trai asa ca "fratii tai". Scuze daca ai doar o odaie. Tencuieste-o! ;)

Vizitator FLQ
Postat

*nu mai bine

@cristescule, esti copy/paste. Dă si de la tine. Avem si noi acces la goagal, mai avem carti, plm.

• Like 1
Postat

*nu mai bine

@cristescule, esti copy/paste. Dă si de la tine. Avem si noi acces la goagal, mai avem carti, plm.

Posteaza bai saracie PM-urile,daca tot ai zis!Sau iti place sa fii circar?

• Like 2
  • Minus 7
Vizitator FLQ
Postat

Posteaza bai saracie PM-urile,daca tot ai zis!Sau iti place sa fii circar?

:))))))

Gata, se rezolva mai tarziu oleaca.

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Inteligenta si prostia sunt native, intelepciunea se dobandeste pe parcursul vietii dar diferenta dintre ele e ca prostia-i incurabila !

Vizitator
Postat

FLQ si Jonny23  de ce nu sunteti voi cuminiti.. nu e pacat de voi sa va certati aiurea.. In loc sa fim uniti si sa iesim la bere, vin, sucuri sa fim prieteni stam sa ne certam.. Pacat..Nu imi place de voi ...

• Like 3
  • Minus 4
Postat

FLQ si Jonny23  de ce nu sunteti voi cuminiti.. nu e pacat de voi sa va certati aiurea.. In loc sa fim uniti si sa iesim la bere, vin, sucuri sa fim prieteni stam sa ne certam.. Pacat..Nu imi place de voi ...

Degeba...mie tot imi place de tine! Unul e Tica Mondialu'  !    :138x

• Like 3
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Degeba...mie tot imi place de tine! Unul e Tica Mondialu'  !    :138x

Asa am fost invatat in "tiganie"...mai bine o vorba dulce decat un cutit taios :) :*

Postat

Asa am fost invatat in "tiganie"...mai bine o vorba dulce decat un cutit taios :) :*

Poate ca ai dreptate...ce faci ma?ce inseamna asta? :*           :laugh2

• Like 3
  • Minus 7
Vizitator
Postat

sunt pupacios azi :) am ramas setat de azi-noapte :)

• Like 3
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...