marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Februarie 3, 2015 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1450248_745882682170071_5607671487439009738_n.jpg?oh=37bf1b52bc63ffd279200b7aceda41b1&oe=5549E96F&__gda__=1431682086_2d5140088f2c3b362b171f987c0a3b57 4 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 4, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 4, 2015 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10959828_971101466283316_6146673357092340931_n.jpg?oh=44c62b55d72362907d1c1e403794688e&oe=5552732D
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 4, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 4, 2015 Proverb Evreiesc.png in cazul nostru al tuturor, discreția trebuie păstrată pentru totdeauna, e tot ceea ce ne-a mai rămas din caracter Apocalips 20:10. “Si diavolul, care-i insela, a fost aruncat in iazul de foc si de pucioasa, unde este fiara si proorocul mincinos. Si vor fi munciti zi si noapte in vecii vecilor.”
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Februarie 4, 2015 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10957567_747203855371287_3633126403045162677_n.png?oh=3144a5e9bf4d870ca0e13518a172cd25&oe=55495606 3 3
zuup Reputație: 833 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 5, 2015 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10482871_1411587939138533_4136583202203107169_n.jpg?oh=951bee58a0137dbe7fdeb0e9b969d215&oe=55690E64&__gda__=1431076955_7b23e1e1b34b9bbed73949635dfa7d5a
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 "Decat sa traiesc in genunchi, mai bine mor in picioare." Asta chiar ma dispera cand o vad la starea si semnatura unora care se cred "adevarati". Asta-i de la mine pentru adevaratii astia: decat sa va juliti in genunchi, mai bine stati capra din picioare. Zi sa-mi sugi pula! Ce s-a simtit sclavul! )) Bă, iti dau voie sa mi dai 2 palme/ pumni si tot nu te tine, pariu? Nu vb cu fraierii! Hai sictir! Te-am invitat in PM!Eu nu o sa il sterg...asa pt orice eventualitate! Hahaha, cel mai tare PM primit. Bă, da' prost esti! Te fac de cacat si l pun aici?! Te fac de cacat cand o sa Viu si singur. Tu poti sa vii cu aia " 9-10 colegi". Coclitule, te mai jura in PM sa "mori de cancer". Stai linistit, tu o sa mori de batranete. Prost! Cand te-ai facut "omul legii", pana sa ti dea astia baston, fluier si țoale moca, ai bifat casuta aia ROM? Ai sange-n tine. De indian. Posteaza bai saracie PM-urile,daca tot ai zis!Sau iti place sa fii circar? Domnule ''coaie-sa mor de cancer-control corporal'', nu-mi mai face propuneri indecente. Pot, dar nu vreau sa-ti dau sa sugi..orice. Stai linistit, nu-ti ia nimeni femeile, dar oricum sa le pazesti bine . Ti-am zis ca esti trist. Se confirma.
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 5, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 5, 2015 Câti oameni n-ar ramâne muti daca li s-ar interzice sa vorbeasca bine despre ei si rau despre altii???
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2015 "In spatele fiecarui barbat de succes exista o femeie. In spatele fiecarui barbat falimentat exista doua femei" 1
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 5, 2015 jonny... jonny... nu stiu care a inceput primul si de la ce, dar se pare ca nu ai fost instruit cum trebuie cand ti-ai primit statutul. On-conflict: Ieu ma bat singur cu oricati, ca toti sare pentru mine. Off-topic: Florin, nu stiu de unde ai ura asta pentru "bastonari". Imi amintesc ca erai stresat odata daca as fi "inspector". Mai in gluma, mai in serios, si tu, dar si eu, am continuat cu blufful. In relitate sunt total ||. Dar, ca idee, "vinzi" "protectie" pe comision prostituatelor sau copiiilor de bani gata care ies de la liceu? Vinzi "faina" la copii in pub-uri sau cluburi? Transporti kalash-uri de la moldoveni in remorci de cereale? de te feresti ca de ciuma de oameni ai "Legii"? Nu cred ca te-ar deranja din viata ta bogata si plina de smekerie "saracii" astia (cum le zici tu), ca isi fac treaba corect, daca tu nu ai avea nimic de ascuns... 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 jonny... jonny... nu stiu care a inceput primul si de la ce, dar se pare ca nu ai fost instruit cum trebuie cand ti-ai primit statutul. On-conflict: Ieu ma bat singur cu oricati, ca toti sare pentru mine. Off-topic: Florin, nu stiu de unde ai ura asta pentru "bastonari". Imi amintesc ca erai stresat odata daca as fi "inspector". Mai in gluma, mai in serios, si tu, dar si eu, am continuat cu blufful. In relitate sunt total ||. Dar, ca idee, "vinzi" "protectie" pe comision prostituatelor sau copiiilor de bani gata care ies de la liceu? Vinzi "faina" la copii in pub-uri sau cluburi? Transporti kalash-uri de la moldoveni in remorci de cereale? de te feresti ca de ciuma de oameni ai "Legii"? Nu cred ca te-ar deranja din viata ta bogata si plina de smekerie "saracii" astia (cum le zici tu), ca isi fac treaba corect, daca tu nu ai avea nimic de ascuns...Cand ai fost tu " inspector" de m am stresat eu? )))
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 5, 2015 Cand ai fost tu " inspector" de m am stresat eu? )))Cand ne "certam" noi demult de pe contul Dolores...Scuze, nu te-ai stresat. )) Nu am vrut sa defaimez tupeul tau. Doar nu te face pe tine un inspector la valoarea ta de interlop. )) *Dadeai cu presupusul. E bine? In fine... nu ma asteptam la un raspuns concret. Doar nu se discuta chestii de genul in vazul tuturor realilor inspectori de pe forum, si nici prin diverse mesagerii, ca nu se stie cum ajunge public.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 Din cate imi aduc eu aminte, tu erai interlopul. Nu ziceai tu "ca o calci pe mama cu masina"? Arata mi unde am zis ceva de genul ca tai mana cuiva ) dă idiotu asta fac misto. A invitat el mai demult pe cineva de urgenta sa o " dea parte in parte".
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 IMG_4071.PNG IMG_4072.PNG Domnule ''coaie-sa mor de cancer-control corporal'', nu-mi mai face propuneri indecente. Pot, dar nu vreau sa-ti dau sa sugi..orice. Stai linistit, nu-ti ia nimeni femeile, dar oricum sa le pazesti bine . Ti-am zis ca esti trist. Se confirma.Bai prostovane,tu te vezi cat esti de frustrat?Pt 2 poze si o "aroganta" pe care am facut-o cu valoarea...Cu dolores am gresit si eu si el,ne-am injurat...si a ramas ca iesim la o bere ! Dar tu...o sa sa mori prin infarct sau atac cerebral! Zilnic imi scrii cate ceva! Nu stiu ce sa zic...tu ori esti fanul meu,ori iti plac baietii! Si treaba cu femeile care ma plac...cu valoarea...tu chiar nu-ti dai seama cand cineva isi bate joc de tine,profitand de frustrarile tale! Doamne...cat esti de prostanac !
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 Cand ne "certam" noi demult de pe contul Dolores...Scuze, nu te-ai stresat. )) Nu am vrut sa defaimez tupeul tau. Doar nu te face pe tine un inspector la valoarea ta de interlop. )) *Dadeai cu presupusul. E bine? In fine... nu ma asteptam la un raspuns concret. Doar nu se discuta chestii de genul in vazul tuturor realilor inspectori de pe forum, si nici prin diverse mesagerii, ca nu se stie cum ajunge public. Dolores,nu-l baga in seama fratioare ca nu mai scap de el !
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 5, 2015 Din cate imi aduc eu aminte, tu erai interlopul. Nu ziceai tu "ca o calci pe mama cu masina"? Arata mi unde am zis ceva de genul ca tai mana cuiva ) dă idiotu asta fac misto. A invitat el mai demult pe cineva de urgenta sa o " dea parte in parte".) Nuuu... Am zis ca am dat din greseala peste ea cu S63-ul, cand facea stopul. Nu ca as fi vrut. )) Taie-ti mana, ca tu ai scris... )))) si mai erau postari pe seama. ))http://nimfomane.com/forum/topic/33193-cu-multumiri/?p=519590(picoane, la pagina 2 am inceput noi "cearta" aia ) Stiu faza. Important e ca am dat-o la pace, cum zice si el. Doar suntem oameni, nu urangutani. Desi cam abuzeaza de bicepsi si statut. Nu reactioneaza tocmai regulamentar, dar nici tu nu ai dat dovada ca ai avea "cochonnes", dand afara din casa o discutie privata. Credeam ca esti smeker, nu kkt. Doar aia dau afara tot. Plm, cel mai bine stergeti postari de genul si lasati keyboard-war-ul. Este loc oriunde, pentru oricine. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 Mai baieti mai...voi vreti sa va trag de urechi .. ce naiba aici suntem toti pt unul si unul pt toti : Ia hai la bere diseara amundoi certaretilor..Ca va impac eu imediat ..
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 Saracie, titlul la PM pe care mi l-ai dat e " te fut". Cui ii plac baietii??N-ai valoare, tristule.
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 Saracie, titlul la PM pe care mi l-ai dat e " te fut". Cui ii plac baietii??N-ai valoare, tristule.Sa ma pun la mintea ta ar insemna sa ma cobor prea mult...Inca o data imi arati ca n-ai inteles nimic din ce ti-am scris mai sus! Frustratule ! 3 7
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 Mai baieti mai...voi vreti sa va trag de urechi .. ce naiba aici suntem toti pt unul si unul pt toti : Ia hai la bere diseara amundoi certaretilor..Ca va impac eu imediat .. Bai Mondialule eu m-am bagat la tine si pocpic? Cu tine beau bere dar cu frustratul asta nu ! 3 7
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 Sa ma pun la mintea ta ar insemna sa ma cobor prea mult...Inca o data imi arati ca n-ai inteles nimic din ce ti-am scris mai sus! Frustratule ! In genunchi sau in picioare, nu conteaza. Esti jos. Tristule!
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 ) Nuuu... Am zis ca am dat din greseala peste ea cu S63-ul, cand facea stopul. Nu ca as fi vrut. )) Taie-ti mana, ca tu ai scris... )))) si mai erau postari pe seama. ))http://nimfomane.com/forum/topic/33193-cu-multumiri/?p=519590(picoane, la pagina 2 am inceput noi "cearta" aia ) Stiu faza. Important e ca am dat-o la pace, cum zice si el. Doar suntem oameni, nu urangutani. Desi cam abuzeaza de bicepsi si statut. Nu reactioneaza tocmai regulamentar, dar nici tu nu ai dat dovada ca ai avea "cochonnes", dand afara din casa o discutie privata. Credeam ca esti smeker, nu kkt. Doar aia dau afara tot. Plm, cel mai bine stergeti postari de genul si lasati keyboard-war-ul. Este loc oriunde, pentru oricine. Dolores,eu am recunoscut ca am gresit in cearta cu tine si cand o sa ajungi "galben" o sa-ti trimit nr de tel prin PM,sa ne vedem la o bere! Ce sa faci cu creier de ratoi? E chinuit de dusmanie si frustrare,fata de toti !Cand nu o sa-l mai bag eu in seama se cearta cu altcineva!
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 In genunchi sau in picioare, nu conteaza. Esti jos. Tristule!Te repeti!Ai vocabularul limitat!Lasa frustrarile ca nu sunt bune,nu ai liniste,te certi cu toata lumea...iti faci rau singur!
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 5, 2015 Dolores,eu am recunoscut ca am gresit in cearta cu tine si cand o sa ajungi "galben" o sa-ti trimit nr de tel prin PM,sa ne vedem la o bere! Ce sa faci cu creier de ratoi? E chinuit de dusmanie si frustrare,fata de toti !Cand nu o sa-l mai bag eu in seama se cearta cu altcineva!Galben nu voi mai ajunge in viata asta, ca nu mai socializez pe nimfomane si nici de cine sa imi bat pula nu prea am. ) Poate roz bonbon, intr-o zi. ))Am o adresa de e-mail facuta la vrajeala pt contul asta: [email protected]Scrie acolo si ne auzim. Dar vezi ca sunt moldovean si beau mult. Si fiti baietasi! Lasati orgoliile inutile. Toti ie smekeri! Zice tata smekerilor. )))) 1
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 5, 2015 Galben nu voi mai ajunge in viata asta, ca nu mai socializez pe nimfomane si nici de cine sa imi bat pula nu prea am. ) Poate roz bonbon, intr-o zi. ))Am o adresa de e-mail facuta la vrajeala pt contul asta: [email protected]Scrie acolo si ne auzim. Dar vezi ca sunt moldovean si beau mult. Si fiti baietasi! Lasati orgoliile inutile. Toti ie smekeri! Zice tata smekerilor. ))))Ok ! Iti place asta ? nu e cu dedicatie pt nimeni...e doar funny !
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 5, 2015 Ok ! Iti place asta ? nu e cu dedicatie pt nimeni...e doar funny ! De aici se trage:https://www.youtube.com/watch?v=-JeegzUb99s 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum