indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 Să zidească ei, ca eu voi surpa! Eu ma voi scula impotriva lor! ȘI VOI UCIDE ȘI PE FIU ȘI PE NEPOT , ca sa nu se mai scoale, si sa umple pamantul cu cetati! invisible reality (israel) https://www.youtube.com/watch?v=-4uBxi-BfyE
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 enjoy-it! Echotek! https://www.youtube.com/watch?v=D1eJ8rFEqRw
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 Dumnezeu e dragoste! zice-se ... atunci, daca tu esti o fiară, facă-se toată casa ta, cu nevasta și copiii tăi, un câmp de spini și licheni! Și toate neamurile să știe, că n-ai fost dragoste! Blestemat să fii tu, fiul al lui Gerula via dolănescu, până în 3034 plus 45 zile! Apoi, dupa o mie de ani, Diavolul a trebuit sa fie dezlegat, pt putina vreme! 45 de zile! (din nou, 45 de zile )
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 la tatuatii de la Sing Sing le place sa le fie supt capu PULII! ai vazut vreun cap de pulă, tatuat?
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 nu-i nevoie de sinucidere, am scris pe adresa CIA, MOSSAD, ca pe arealul asta traiesc niste creaturi, conduse de un jidan mutant, numit șnaps, care sug pula rușilor, dar cer dolari de la FMI! poate dupa 2017 dupa ce pleaca faranoul Obama vor inceta si imprumuturile pentru ortodoxele in calduri si patriarhu lor, si toate jigodiile care predau minciuni via programele de invatamant ale ministerului curcilor din piata matache! auzi colo, latini ... evrei !!! bălăceanca poate !!!! avem noi tancuri de 65 tone? avem noi copii nascuti din dragoste? nu! avem catedrale! 40% din resursele terrei, duse! asteptam Fiara! Evreul cu voce de balaur, nascut din emirganti evrei din Romania, care va pune mana pe toata lumea, prin sistemul de sateliti Galileo! puii lui din Romania dau din coada, pe nspe profile de pe facebook, in timp ce sunt inglodati in credite, si vand sirop Noni, si fac cursuri de psihoterapie, si biorezonanta! OPERAM HEMOROIZI .... RECLAMA MARE, PE BLOCURI .... AVEM CREDITE, TU AI HEMOROIZI! TE OPERAM NOI, CURVA CU PURADEI FATATI DIN DRAGOSTE (INTR-O GARSONIERA DE 16 MP) !!!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 9, 2015 Dumnezeu e dragoste! zice-se ... atunci, daca tu esti o fiară, facă-se toată casa ta, cu nevasta și copiii tăi, un câmp de spini și licheni! Și toate neamurile să știe, că n-ai fost dragoste! Blestemat să fii tu, fiul al lui Gerula via dolănescu, până în 3034 plus 45 zile! Apoi, dupa o mie de ani, Diavolul a trebuit sa fie dezlegat, pt putina vreme! 45 de zile! (din nou, 45 de zile )Sfânta Evanghelie după IoanCap. 542. Dar v-am cunoscut că n-aveţi în voi dragostea lui Dumnezeu.Cap. 1335. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii.Cap. 1513. Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 Am intrebat o schizofrena : cum ai ajuns ma schizofrena? Simplu, am vrut unu frumos si cu bani! Si ce, te-ai ridicat la valoarea lui, nu aveai apple, nu erai blonda, nu aveai drept sa prescrii xanax? ce dreacu, doar aveai buletin RO, pramatii.ro ... a dreacu, stiti ce mi-a zis? s-a dat la fund, zicea, credeam ca esti aici ca sa ajuti ... era o schizofrena de pe softpedia, unde a fost si nasu o vreme, cu acelasia vatar!!! ma muie! nu-ti place ca esti sclav! da ? dar ce zici tu? cei din casa ta, sunt ai tai ??? NU! OARE POATE REZISTA O CASA DEZBINATA IMPOTRIVA A EI INSASI? NU! Asculti manele, si bug mafia, si parazitii ,,,, sau ai facultate, pe euro, asculti Bach! hai ma ... ai si credit! te iubeste femeia ta pentru vila, si isi arata fundu sexy la toti! si fi-tu are diabet, e obez! ti-ai pus pe usa BGS ALERTA MAXIMA, CAINE RAU! las ca te apara ponta, cu nepotii .... sau speri sa apara Fiara nazista, sa-i ucida pe toti aia mici care si ei sunt ca si tine? ce speri, sunt curios! a, sa tina asa sistemul vesnic! nu merge asa! resursele sunt limitate! dolarul creste! vine vremea sa-ti sugi pula ! in grup, sau cu gasca ! cu Delores amercanu , aici de fata , je suis chalies!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 hai sa-ti zic o faza despre psiho-poponarii din RO! esti stau, da? sunt 99% femei ... ei bine, dupa ce tot ele au zis, ce asculti aia esti, sa vezi cat sunt de hoti, de smechere sau smecheri, gaseste-mi tu mie ce muzica ascuta un cacat de psiholog, psihiatru! hai sa-ti zic io ce asculta! muzica culta! de la 1600 incoace! este socant, acesti oameni, asculta muzica culta, nu produc nimic, real, si au credite, de la locuinte, la masini, cabinete medicale! ca si preotii, care au parohia pe credit de la FMI, și ei la fel, au cabinetul medical sau ce plm e, pe credi! sa-i vezi ce canale au pe youtuybe, cu ce muzica, de ... RELAXARE cand colo ei sunt pielea pulii si a pizdei fara labii, muzica fara ritm, gust, culoare! deci? deci? 2015! cam tarziu! trebuie sa mergeti in Iad! aici e iadul! cu tiganii! sunteti tigani ! culti!
skyseven Reputație: 15269 Postat August 9, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 9, 2015 Pai da, nu de moralisti are nevoie lumea ci de oameni care sa instituie morala! Moralistii doar dau din gura in mod gratuit, doar a vorbi fara sa-ti asumi responsabilitatea propriilor cuvinte e o practica foarte la moda. Diletanti cu diplome in buzunar si academii absolvite. 1
skyseven Reputație: 15269 Postat August 9, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 9, 2015 Ma simt nevoit sa o editez si pe asta: asa merg si fanaticii religiosi si sectantii. 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat August 10, 2015 http://www.gazetadenavodari.ro/wp-content/uploads/2015/08/66-250x300.jpg 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum