Sari la conținut

Cuvinte de învățătură

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Mda, săracul Oscar a uitat să menționeze că bărbaților oricum nu le pasă :)))

"Bărbatu' e prelungirea pulii" - clasic în viață necunoscut

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

" Nu exista balanta pentru cantarirea sentimentelor. Se spune ca in dragoste, intotdeauna, dai mai mult decat primesti sau, poate, e invers? Sa iubesti si sa-i daruiesti persoanei iubite ce-si doreste, nu doar posibilitatea de a-si satisface placerile mondene, ci sa-i jertfesti chiar onoarea ta este, oare, o dovada suprema de dragoste, sau de nesfarsita incredere, sau de copilareasca naivitate, sau, pur si simplu, de nesabuinta ? 

Honore de Balzac 

• Like 3
  • Minus 11
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12928351_950233908378160_7982161527623357130_n.jpg?oh=f4bd2afaa0cae692420f68fb4b3964ec&oe=5777F406 :P

• Like 5
  • Oras:graveyard
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12928351_950233908378160_7982161527623357130_n.jpg?oh=f4bd2afaa0cae692420f68fb4b3964ec&oe=5777F406 :P

Esti o finuta, ca de obicei! Mie, la faze din astea imi place sa fiu ghiolban cu ciorbecii: "Sunt dulce ca o bomboana, daca nu poti sa ma inghiti, iti dau voie sa ma sugi!" Mai prefer: "Oamenii fac parte din doua categorii: cai care ma plac si cei care sa se mai duca in pula mea".

• Like 1
Postat

de aceea este atat de greu ca sotul sa fie prieten cu sotia lui. :laugh2 :laugh2

Bine zici. E chiar imposibil!  :laugh2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Bine zici. E chiar imposibil!  :laugh2

exista totusi o exceptie: daca nevasta m-ar lasa de buna voie sa am o amanta sau sa merg la curve! Promit ca i-as fi cel mai bun prieten sotiei mele si fidel pana la moarte!  :laugh2

• Like 2
Postat

exista totusi o exceptie: daca nevasta m-ar lasa de buna voie sa am o amanta sau sa merg la curve! Promit ca i-as fi cel mai bun prieten sotiei mele si fidel pana la moarte!  :laugh2

Da' ia țar mai fi fidea?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Decat batran , sarac si plin de microbi

Mai bine :  tanar , bogat si frumos ! 

Gambetta- filozof bulgar

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...