Sari la conținut

Cuvinte de învățătură

Postări Recomandate

• Oras:sibiu
Postat

Evenimentele din viata noastra ne formeaza.Dar alegerile ne definesc.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Suferinta apare atunci cand ne asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi"  

Paulo Coelho

• Like 2
Postat

Cu foarte mult timp in urma cand am terminat liceul dirigintele nostru un profesor de matematica ne-a dat un plic si o hartie si ne-a rugat sa ne scriem noua o scrisoare pe care urma sa le citim la intalnirea de 10 ani. El nu a mai apucat intalnirea noastra si ca atare nici scrisorile nu le-am mai vazut. Eu nu scrisesem decat o fraza: Sa fi cu adevarat om. Adevarul este ca aceasta fraza (desi atunci cand am scris-o nu am realizat) m-a urmarit toata viata. In timp am urmarit si parerile altora despre aceasta afirmatie si doresc sa vi le impartasesc. Un om este cu adevarat om atata timp cat deosebeste binele de rau. Sergiu Ungureanu Omul devine cu adevarat om atunci cand isi asuma intreaga raspundere pentru ceea ce este. Osho Iar Mircea Simion in " Despre profilul omului..." Il caracterizeaza : Calmul,optimismul,puterea de asteptare,sa stie sa zambeasca la barfele si minciunile clorlalti,sa nu se razbune,sa stie sa viseze,sa nu abandoneze niciodata,sa isi asume riscuri,sa nu se planga niciodata,sa nu ceara niciodata nimic nimanui si sa traiasca prezentul. E greu sa fi om...cu adevarat om.

Reputație: 9109
Postat

" Cine nu renunta,inseamna ca are prea mult de dat.Cine se resemneaza,inseamna ca nu are nici ce primi".    (EMIL CIORAN) :girly

• Like 5
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pentru minte si suflet:

"Fiecare vrea sa traiasca in varful muntelui,insa toata fericirea si cresterea vin in timp ce il urci!"

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

• Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.Dalai Lama

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Scopul nosrtu principal in viata este de a ajuta pe altii.

Si daca nu-i poti ajuta, cel putin nu le face  rau.

Dalai Lama

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...