Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Partajează Postat Februarie 2, 2015 doctora care i-a spaga ca sa te salveze ? curva care iti ia banii ca sa-ti suga pula ? 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 2, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Februarie 2, 2015 Olga indubitabil! https://www.youtube.com/watch?v=2mDm3kar7Es Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Olga indubitabil! https://www.youtube.com/watch?v=2mDm3kar7Escurva, deci 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 doctora care i-a spaga ca sa te salveze ? curva care iti ia banii ca sa-ti suga pula ? Nevasta, care îți aduce bani acasă pentru amândouă. Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Nevasta, care îți aduce bani acasă pentru amândouă. sa presupunem ca esti divortat si traiesti din ajutorul social + combinatii 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Sefa Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 voiai sa zici Stefa, nu-i asa , hehehe 1 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 doctora care i-a spaga ca sa te salveze ? curva care iti ia banii ca sa-ti suga pula ?Ce-i aia "doctora" ? 2 Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Ce-i aia "doctora" ? doctor cu pizda 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 Respect? Unii nu-si respecta nici parintii, ce vorbim despre niste servicii? La "doctora" ti-e frica (pt unii e respect), la "curva" daca esti timid si ti-e jena, pare ca te porti cu respect... In ambele cazuri platesti servicii, deci te respecti pe tine in primul rand. Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Respect? Unii nu-si respecta nici parintii, ce vorbim despre niste servicii? La "doctora" ti-e frica (pt unii e respect), la "curva" daca esti timid si ti-e jena, pare ca te porti cu respect... In ambele cazuri platesti servicii, deci te respecti pe tine in primul rand.eu ziceam de miezul marului, nu de coaja lui, da' hai sa fie cum zici tu 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 eu ziceam de miezul marului, nu de coaja lui, da' hai sa fie cum zici tu Tocmai ca tu vorbesti de coaja, bani.Daca pui asta la o parte, poti sa respecti o doctora pentru ca te-a pus pe picioare si o curva care te-a urcat in al 9-lea cer pentru ca fac ambele lucruri diferite, dar bine.In acelasi timp, poti sa te duci la o doctora mediocra fara spaga si sa futi o curva gratis, dar sa ramai cu un gust amar...Nu totul se rezuma la bani.Daca subliniezi natura serviciilor, ai nevoie si de sanatate fizica, dar si psihica, deci pentru mine ambele sunt la fel, tu alegi pe ce iti cheltui banii si pe cine respecti sau nu. 2 Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Tocmai ca tu vorbesti de coaja, bani.Daca pui asta la o parte, poti sa respecti o doctora pentru ca te-a pus pe picioare si o curva care te-a urcat in al 9-lea cer pentru ca fac ambele lucruri diferite, dar bine.In acelasi timp, poti sa te duci la o doctora mediocra fara spaga si sa futi o curva gratis, dar sa ramai cu un gust amar...Nu totul se rezuma la bani.Daca subliniezi natura serviciilor, ai nevoie si de sanatate fizica, dar si psihica, deci pentru mine ambele sunt la fel, tu alegi pe ce iti cheltui banii si pe cine respecti sau nu.parca esti neam cu Nicu Vodkaroiu, ala in 92-96 numai asa vorbea 1 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 Clar, merci! Notat! doctor cu pizda Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 parca esti neam cu Nicu Vodkaroiu, ala in 92-96 numai asa vorbea Nu stiu cine e, am ajuns in romania in 97, dar daca vorbea ca mine si nu ai inteles, nici de la mine nu o sa intelegi nimic... Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Nu stiu cine e, am ajuns in romania in 97, dar daca vorbea ca mine si nu ai inteles, nici de la mine nu o sa intelegi nimic... am inteles ce-ai zis, am vrut doar sa fac o paralela, singurul lucru neinteligibil e expeditorul tau 1 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 am inteles ce-ai zis, am vrut doar sa fac o paralela, singurul lucru neinteligibil e expeditorul tau Expeditorul? Sa-ti dau adresa de unde scriu? Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Expeditorul? Sa-ti dau adresa de unde scriu? dinainte de 97, acu' nu ma intereseaza 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 dinainte de 97, acu' nu ma intereseaza Traseu lung din Belorusia in Moldova, apoi Romania...Neinteresant. Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Traseu lung din Belorusia in Moldova, apoi Romania...Neinteresant. добро пожаловать 1 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 добро пожаловать Spasibo! (Nu am rusa pe laptop ) Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 bez problema, udaci 1 Link spre comentariu
nico01081987 Reputație: 651 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 2, 2015 Respectul se castiga nu se impune. Respectand ce ai si pe cine ai in jurul tau, te respecti pe tine insuti. Deci, respectul nu e optional. 2 Link spre comentariu
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Respectul se castiga nu se impune. Respectand ce ai si pe cine ai in jurul tau, te respecti pe tine insuti. Deci, respectul nu e optional.perfect Nico, ai sesizat potentialul, ei acu' sa vedem, cine ar avea cel mai mare potential ? Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2015 Daca te respecti, nu respecti orice om, faptul ca nu-i arati dispretul nu reprezinta respect, ci faptul ca nu-i afisezi ce simti.Daca e sa respectam ceva, ar fi libertatea omului sa faca ce vrea atata timp cat nu aduce prejudicii altora. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum