Sari la conținut

cine merita mai mult respect?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Respect? :)

Unii nu-si respecta nici parintii, ce vorbim despre niste servicii? :D

La "doctora" ti-e frica (pt unii e respect), la "curva" daca esti timid si ti-e jena, pare ca te porti cu respect... :laugh2

In ambele cazuri platesti servicii, deci te respecti pe tine in primul rand.

Link spre comentariu
  • Oras:Molsheim

Respect? :)

Unii nu-si respecta nici parintii, ce vorbim despre niste servicii? :D

La "doctora" ti-e frica (pt unii e respect), la "curva" daca esti timid si ti-e jena, pare ca te porti cu respect... :laugh2

In ambele cazuri platesti servicii, deci te respecti pe tine in primul rand.

eu ziceam de miezul marului, nu de coaja lui, da' hai sa fie cum zici tu

• Minus 1
Link spre comentariu

eu ziceam de miezul marului, nu de coaja lui, da' hai sa fie cum zici tu

Tocmai ca tu vorbesti de coaja, bani.

Daca pui asta la o parte, poti sa respecti o doctora pentru ca te-a pus pe picioare si o curva care te-a urcat in al 9-lea cer pentru ca fac ambele lucruri diferite, dar bine.

In acelasi timp, poti sa te duci la o doctora mediocra fara spaga si sa futi o curva gratis, dar sa ramai cu un gust amar...

Nu totul se rezuma la bani.

Daca subliniezi natura serviciilor, ai nevoie si de sanatate fizica, dar si psihica, deci pentru mine ambele sunt la fel, tu alegi pe ce iti cheltui banii si pe cine respecti sau nu.

• Like 2
Link spre comentariu

Tocmai ca tu vorbesti de coaja, bani.

Daca pui asta la o parte, poti sa respecti o doctora pentru ca te-a pus pe picioare si o curva care te-a urcat in al 9-lea cer pentru ca fac ambele lucruri diferite, dar bine.

In acelasi timp, poti sa te duci la o doctora mediocra fara spaga si sa futi o curva gratis, dar sa ramai cu un gust amar...

Nu totul se rezuma la bani.

Daca subliniezi natura serviciilor, ai nevoie si de sanatate fizica, dar si psihica, deci pentru mine ambele sunt la fel, tu alegi pe ce iti cheltui banii si pe cine respecti sau nu.

parca esti neam cu Nicu Vodkaroiu, ala in 92-96 numai asa vorbea

• Minus 1
Link spre comentariu

parca esti neam cu Nicu Vodkaroiu, ala in 92-96 numai asa vorbea

Nu stiu cine e, am ajuns in romania in 97, dar daca vorbea ca mine si nu ai inteles, nici de la mine nu o sa intelegi nimic... :)

Link spre comentariu

Nu stiu cine e, am ajuns in romania in 97, dar daca vorbea ca mine si nu ai inteles, nici de la mine nu o sa intelegi nimic... :)

am inteles ce-ai zis, am vrut doar sa fac o paralela, singurul lucru neinteligibil e expeditorul tau

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Respectul se castiga nu se impune. Respectand ce ai si pe cine ai in jurul tau, te respecti pe tine insuti. Deci, respectul nu e optional.

perfect Nico, ai sesizat potentialul, ei acu' sa vedem, cine ar avea cel mai mare potential ?

Link spre comentariu

Daca te respecti, nu respecti orice om, faptul ca nu-i arati dispretul nu reprezinta respect, ci faptul ca nu-i afisezi ce simti.

Daca e sa respectam ceva, ar fi libertatea omului sa faca ce vrea atata timp cat nu aduce prejudicii altora.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...