Sari la conținut

edit

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ai prins-o

Doar nu ne-am nascut maine  :138x

• Like 1
Vizitator
Postat

eu m-am nascut de ziua mea

La multi ani !

• Oras:Molsheim
  • Oras:Molsheim
Postat

La moentul respectiv,el stia ce sport practici?

Aaa...si eu care credeam ca te-ai nascut noaptea,la felul cum gandesti eu asa am dedus.

stii sa deduci ? wow, cum faci chestia asta ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Este cu dus si intors problema analizata. Daca as fi "usa de biserica" ar fi greu de iertat o relatie de durata, fata de o abatere pasagera, care mai poate fi trecuta cu vederea.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

trebuie sa mai gandesti si cu partea de sus,nu numai cu cea de jos :)

In iubire si partea de sus si partea de jos sunt incluse.

Vizitator
Postat

Si cum vorbesti cu fostu' ?  :laugh2

am un facebook fara poze,profil fals :P

Postat

Pai dar de ce ti-ar fi rusine? La urma urmei faci o treaba pentru care iti iei banii in mod corect.

Vizitator
Postat

Upsssss Coryna44 esti tuuuuuu? Asta n-as fi crezut!

:)

Vizitator
Postat

Desi esti o femeie superba. Universul ar fi fost un pic mai sarac fara prezenta ta nud pe internet sau la rubrica de matrimoniale....

la cate anunturi sunt pe internet,nu stiu daca ar simti cineva lipsa mea :))))

Vizitator taki
Postat

Mie personal in relatia mea, mi-a placut intotdeauna sa existe o a treia persoana(doar de sex feminin) dar doar cu stirea mea!decat sa mearga si sa-si faca viata de nebun, sa mai vina doamne fereste si cu vreo boala acasa, sau mai rau, cu vreun copil din flori, am preferat sa ii ofer eu aceasta oportunitate!

Daca as afla ca ma inseala, probabil l-as ierta, asta in caz ca ar fii vorba de creo aventura, in caz ca as afla ca are vreo relatie paralela, m-as retrage in glorie!sunt convinsa ca ar regreta enorm...

Nu inteleg cum sa permiti asa ceva iti protejasa de copil din flori sau de boale...

Postat

Nu inteleg cum sa permiti asa ceva iti protejasa de copil din flori sau de boale...

=))

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

=))

Roberto, aici ai dat-o in bara. Taki nu-i roman asa ca nu e de criticat modul cum foloseste limba romana ci e de apreciat pentru contributie. E membru de la inceputuri si are destule recenzii la activ.

• Like 2
Postat

Roberto, aici ai dat-o in bara. Taki nu-i roman asa ca nu e de criticat modul cum foloseste limba romana ci e de apreciat pentru contributie. E membru de la inceputuri si are destule recenzii la activ.

Cunosc situatia...chiar l-am intrebat la un moment dat daca e roman, intrucat mi se parea prea de tot sa scrie asa si mi-a confirmat ca nu e roman.

Dar cand am vazut cuvantul "boalele", mi-a venit in minte tiganul ala prost...just 4 fun ;)

• Like 2
Vizitator
Postat

pentru noi,cuvantul orgie se rezuma,doar la placeri carnale,pacat eu sunt o romantica invurabila :()

Vizitator
Postat

pentru noi,cuvantul orgie se rezuma,doar la placeri carnale,pacat eu sunt o romantica incurabila :()

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

pentru noi,cuvantul orgie se rezuma,doar la placeri carnale,pacat eu sunt o romantica incurabila :()

Ai încercat sa citești articolul?

Daca nu, da-mi voie sa citez:

"Orgia nu este doar cea carnala!"

:hihat

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.