Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Bine ai revenit Kevin! @gyorgye, ce culoare....hat, cacaniu! 1 Link spre comentariu
kevin33 Reputație: 394 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Multumesc ! Bine te-am regasit , Apuci ! Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 6, 2015 Din motive obiective, cu scuzele de rigoare, aleg acest topic pentru a semnala o posibila problema tehnica. Am remarcat adineaori ca nu pot deschide un topic nou (am incercat in sectiunile "regulament" si "DG"). Primesc mesajul "sorry, you don't have permission for that". Informativ, daca incerc sa postez pe un topic deja deschis, apoi dau click pe "more reply options" pentru a pre-vizualiza postarea mea, primesc aceeasi eroare.Daca, in schimb, scriu textul si dau direct click pe "post", functioneaza (reply-ul meu apare postat). Detalii tehnice: laptop, Win 7 Ultimate 32-bit, conectat la net prin tethering cu telefonul (am mai folosit tethering de multe ori anterior, pe forum, a mers OK), Google Chrome, cache & cookies sterse, nimic dubios de orice alta natura. Problema se manifesta la fel. Doar eu patesc? Sau mai sunteti si altii in aceeasi situatie? Pisicuts & co...? Cele bune tuturor! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 6, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Februarie 6, 2015 ...Doar eu patesc? Sau mai sunteti si altii in aceeasi situatie? Pisicuts & co...? Cele bune tuturor! Dupa ce ne informezi ca ai tras doua guri din palinca aia de Maramu' ne intrebi pe noi de ce nu-ti daraleste bine abacu'?Hai sa vorbim maine dupa ce ne bem cafeaua. P.S. Daca-i musai scot si io glaja de Oas si organizam impreuna forumu' de nu se mai cunoaste om cu persoana pana dimineata. 3 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 6, 2015 Din motive obiective, cu scuzele de rigoare, aleg acest topic pentru a semnala o posibila problema tehnica. Am remarcat adineaori ca nu pot deschide un topic nou (am incercat in sectiunile "regulament" si "DG"). Primesc mesajul "sorry, you don't have permission for that". Informativ, daca incerc sa postez pe un topic deja deschis, apoi dau click pe "more reply options" pentru a pre-vizualiza postarea mea, primesc aceeasi eroare.Daca, in schimb, scriu textul si dau direct click pe "post", functioneaza (reply-ul meu apare postat). Detalii tehnice: laptop, Win 7 Ultimate 32-bit, conectat la net prin tethering cu telefonul (am mai folosit tethering de multe ori anterior, pe forum, a mers OK), Google Chrome, cache & cookies sterse, nimic dubios de orice alta natura. Problema se manifesta la fel. Doar eu patesc? Sau mai sunteti si altii in aceeasi situatie? Pisicuts & co...? Cele bune tuturor! same here...cred ca-i semn, sa nu se mai intre pe forum,deloc,sau rar! 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 6, 2015 Dupa ce ne informezi ca ai tras doua guri din palinca aia de Maramu' (.......) Trei guri, as of now, 01:07 AM... Dar aveţi cuvântul meu de onoare că sunt lucid! Chiar adineaori m-am dus până la baie şi am ajuns direct, fără să ating nici o mantă* *) -> explicaţie pentru cei ce percutează mai greu şi/sau nu sunt pasionaţi de biliard: era vorba unui fost coleg de facultate, jucător pasionat în domeniu - "dom'le, aseară aşa m-am îmbătat, că atunci când mi-a venit să fac pipi, m-am dus la baie cu trei mante...." 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 6, 2015 Trei guri, as of now, 01:07 AM... Dar aveţi cuvântul meu de onoare că sunt lucid! Chiar adineaori m-am dus până la baie şi am ajuns direct, fără să ating nici o mantă* *) -> explicaţie pentru cei ce percutează mai greu şi/sau nu sunt pasionaţi de biliard: era vorba unui fost coleg de facultate, jucător pasionat în domeniu - "dom'le, aseară aşa m-am îmbătat, că atunci când mi-a venit să fac pipi, m-am dus la baie cu trei mante...." Si nu te-ai mai intors?A inceput sa-si faca efectul, probabil... ...sau scrii de pe tron? 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 6, 2015 Si nu te-ai mai intors?A inceput sa-si faca efectul, probabil... ...sau scrii de pe tron? Ei, na... Am remarcat chestia asta, apărută în diverse discuţii anterioare de pe forum - postatul de pe tron. Sorry, people - no can do, vorba americanului. Nu ştiu alţii cum sunt, dar la mine, fraţilor... tronul e, well... tron. În astfel de momente, orice (ipotetică) activitate conexă, pe mine unul m-ar distrage de la... scopul acţiunii. Mă rog, să nu intrăm în detalii Dar, pentru a rezuma, nuuu... nu-s pe tron. Iar efectul - ooo, nuuu, la licoarea asta, din câte observ, nu trebuie să aştepţi să-şi facă efectul. Te ia instantaneu, până să-ţi dai seama ce şi cum. Simţi pălitura, da' nu ştii ce te-a lovit 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 6, 2015 Ei, na... Am remarcat chestia asta, apărută în diverse discuţii anterioare de pe forum - postatul de pe tron. Sorry, people - no can do, vorba americanului. Nu ştiu alţii cum sunt, dar la mine, fraţilor... tronul e, well... tron. În astfel de momente, orice (ipotetică) activitate conexă, pe mine unul m-ar distrage de la... scopul acţiunii. Mă rog, să nu intrăm în detalii Dar, pentru a rezuma, nuuu... nu-s pe tron. Iar efectul - ooo, nuuu, la licoarea asta, din câte observ, nu trebuie să aştepţi să-şi facă efectul. Te ia instantaneu, până să-ţi dai seama ce şi cum. Simţi pălitura, da' nu ştii ce te-a lovit Deci, te-a palit! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Februarie 6, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 6, 2015 dupa ce cantati de 3 ori aia noua a lui salam ar trebui sa mearga 3 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 6, 2015 Hai sictir! Link spre comentariu
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 7, 2015 Oras:: Oras:: Partajează Postat Februarie 7, 2015 Vai mama, motane, ti-a zis da suflet! )) N'as putea! ))) Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 7, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 7, 2015 Deci, te-a palit! Un pic, aşa... inevitabil de la o licoare cu un asemena amperaj Dar nu într-atât încât să-mi pierd coerenţa... @pisicuts - well, what do you know? N-o ştiu pe aia a lu' Salam. Am încercat un pic de Fear of the Dark, un pic de Enter Sandman, oleaca de Domination, vreo două strofe de Layla, un praf de Refuse/Resist... am încercat şi Spirit Crusher (da' aia e mai greu de fredonat, mă rog)... şi ce să vezi... MERGE! Multzam de promptitudine! 2 Link spre comentariu
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 7, 2015 Oras:: Oras:: Partajează Postat Februarie 7, 2015 Un pic, aşa... inevitabil de la o licoare cu un asemena amperaj Dar nu într-atât încât să-mi pierd coerenţa... @pisicuts - well, what do you know? N-o ştiu pe aia a lu' Salam. Am încercat un pic de Fear of the Dark, un pic de Enter Sandman, oleaca de Domination, vreo două strofe de Layla, un praf de Refuse/Resist... am încercat şi Spirit Crusher (da' aia e mai greu de fredonat, mă rog)... şi ce să vezi... MERGE! Multzam de promptitudine! Niste trance mixat de inginer nu ai incercat? ) Fugareste strigoii si trolli. 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 7, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 7, 2015 Niste trance mixat de inginer nu ai incercat? ) Fugareste strigoii si trolli. Daca n-ar fi mers, eram pregatit sufleteste sa incerc... dar de data asta, vad ca pisicu' a fost rapid... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2015 Pisic, motto-ul tau sigur e "graba strica treaba" )Au trecut doar 3,5 luni - Care romani sunt mai inceti decat ardelenii?- Pisicutsii Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 8, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Februarie 8, 2015 "[#103133] Nu ai permisiunea sa raspunzi pe acest topic." Asta imi apare de cate ori incerc sa scriu ceva de pe mobil. Care e cauza? Cum nu ascult Salam am incercat cu altceva dar degeaba.Si nici nu pot crea un topic nou de pe PC. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 8, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 8, 2015 "[#103133] Nu ai permisiunea sa raspunzi pe acest topic." Asta imi apare de cate ori incerc sa scriu ceva de pe mobil. Care e cauza? Cum nu ascult Salam am incercat cu altceva dar degeaba.Si nici nu pot crea un topic nou de pe PC. L-au schimbat pe salam cu vali vijelie...cica se aude mai bine!Daca nu merge nici cu vali, incearca cu sorinel,la mine a functionat. Bafta! Link spre comentariu
playgirl Reputație: 5737 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Partajează Postat Februarie 8, 2015 Fara nici un apropo...doar...cu dedicatie ... 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 8, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 8, 2015 "[#103133] Nu ai permisiunea sa raspunzi pe acest topic." Asta imi apare de cate ori incerc sa scriu ceva de pe mobil. Care e cauza? Cum nu ascult Salam am incercat cu altceva dar degeaba.Si nici nu pot crea un topic nou de pe PC. De curiozitate, de pe PC, incearca sa dai Preview (previzualizare) inainte de a da click pe Post. Daca-ti apare tot mesajul ca n-ai permisiune (dar sa postezi direct merge), inseamna ca-i exact ce pateam eu si ?ec ed alaltaieri. Face jupanu' ceva incantatii cu Tarzan de la Strehaia si se rezolva, numa' sa apara prin zona... 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 8, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Februarie 8, 2015 Deja vad ca sorinel a avut efect. 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 8, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 8, 2015 De curiozitate, de pe PC, incearca sa dai Preview (previzualizare) inainte de a da click pe Post. Daca-ti apare tot mesajul ca n-ai permisiune (dar sa postezi direct merge), inseamna ca-i exact ce pateam eu si ?ec ed alaltaieri. Face jupanu' ceva incantatii cu Tarzan de la Strehaia si se rezolva, numa' sa apara prin zona... Daca se poate, te rog, pisicul, nu imi mai scrie nick-ul nu negru boldat...ma indispune de #numanuma! P.S:Cum ai 'trecut' peste noaptea trecuta? Ai ramas in baie sau ai mers intr-un final, in pat? 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 8, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Februarie 8, 2015 Daca se poate, te rog, pisicul, nu imi mai scrie nick-ul nu negru boldat...ma indispune de #numanuma! S-a notat, sper sa nu uit! P.S:Cum ai 'trecut' peste noaptea trecuta? Ai ramas in baie sau ai mers intr-un final, in pat? Noaptea trecuta (sambata spre duminica) am dormit cuminte si fara nimic la bord, rupt de oboseala Noaptea de vineri spre sambata (ca presupun ca la aia te referi), eh... nimic palpitant (dezamagitor, stiu). M-am mai foit un pic si am tras pe dreapta*, ca eram inca in deplasare si sambata stiam ca urmeaza sa mai am de lucru... *) = completare: in pat! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate