filip d Reputație: 55 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 19, 2016 buna, lucrez la Paris in majoritatea timpului,dar am mai incercat si in alte locatii Buna. Speram sa zici Bucuresti (am vazut ca asta ai trecut la profil la oras ). Bonne soiree
delia90 Reputație: 33 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Buna. Speram sa zici Bucuresti (am vazut ca asta ai trecut la profil la oras ). Bonne soireebuna, aici locuiesc , dar de lucrat este mai complicat, stau destul de departe de zona fierbinte ,dar daca vrei sa ne vedem putem aranja,nu pot lasa nr meu pers aici ptr contact,dar am postat adresa de email
Sonye Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2021 Postat Ianuarie 25, 2021 Stie cineva siteurile din suedia și cum pot lucra pe hotel
luana18 Reputație: 53 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Craiovita Oras:Craiovita Postat Ianuarie 27, 2021 Eu te pot ajuta pe casa si cu situ daca vrei
Yxor91 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, luana18 a spus: Eu te pot ajuta pe casa si cu situ daca vrei Buna. Poti da m.ai multe detalii?sunt si eu interesata.pupic
luana18 Reputație: 53 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Craiovita Oras:Craiovita Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 48 minute, Yxor91 a spus: Buna. Poti da m.ai multe detalii?sunt si eu interesata.pupic Buna intra la mine pe profil ia-mi numarul si da-mi mesaj pe whatssap pup😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum