miky2015 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2015 Salutare . Nu am foarte multe informații dar ma interesează sa identific un club in zona Cișmigiu , intrare in jur de 300 RON , dans la bara si sex ! Aveți informații ? Mulțumesc.
martial Reputație: 166 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2015 The Buddhist trebuie sa fie.
nick82 Reputație: 50 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2015 In zona aia e The Buddhist. Nu am avut onoarea, dar povestile de la oameni care au fost acolo m-au convins sa-l evit. Vorbeau de niste sume astronomice ...
Vizitator giginel07 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2015 Postat Februarie 4, 2015 Buna, Intr-adevar, The Buddhist este in piata Kogalniceanu.E scump, spre foarte scump, ma refer la fete. Intrarea e 200 lei, cardul de membru. In acesti bani intra consumatia, cat vrei, ce vrei.Fete multe, pe toate gusturile, multe frumoase. Din pacate preturile sunt exorbitante, parca 300 lei pentru 45 de minute la VIP, unde stai cu domnisoara, intr-un separeu, sarutari, atingeri, fara mai mult. Daca vrei mai mult trebuie sa ai bani nu gluma, sute multe de euro pe ora, ce sa mai spun pe noapte. Ce mi-a placut e ca ti se spune totul de la inceput, fara chestii ascunse, tepe, etc. Stii la ce sa te astepti si daca iti permiti sa te bagi.Mie, la prima vizita, mi-au facut un tur al salonului si mi-au explicat exact ce si cum sta treaba. Toate bune!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum