Sari la conținut

Andrada25 Telefon 0757148695

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Buna dragii mei! N-am mai reusit sa va anunt ca saptamana trecuta nu am lucrat,dar de astazi reiau activitatea si in curand voi reveni cu poze cu un corp bronzat si apetisant.pupici

• Oras:Romanica
Postat

Buna dragii mei! N-am mai reusit sa va anunt ca saptamana trecuta nu am lucrat,dar de astazi reiau activitatea si in curand voi reveni cu poze cu un corp bronzat si apetisant.pupici

Do it ...

• Like 1
Postat

Buna dragii mei! N-am mai reusit sa va anunt ca saptamana trecuta nu am lucrat,dar de astazi reiau activitatea si in curand voi reveni cu poze cu un corp bronzat ( si fara '' textile '' , transpiri si te iriti ;)  ) si apetisant.pupici

• Like 2
Postat

M-ai bagat in " boala " , trebuie sa ajung la tine ...

Te astept cu mare drag,nu vei regreta!pupici

• Oras:....
Postat

...super frumoasa ..nu stiu cum sa fac sa ajung si eu pe la tine...păcat ca nu lucrezi si mai tarziu...pe la 19 ..20...

Postat

...super frumoasa ..nu stiu cum sa fac sa ajung si eu pe la tine...păcat ca nu lucrezi si mai tarziu...pe la 19 ..20...

. Si eu vreau sa ajung .. Dar nu se poate.. Poate prelubgeste untr-o zi programul
Postat

Bune pozele...poate vedem si pasarica mai in detaliu pana ajungem la tinee! :*

Postat

Vezi..Andrada,sunt oameni care ar putea veni la tine dar mai tarziu...fa un efort si stai macar o zi pe săptămana pana mai tarziu(in funcție de clienți)..eu chiar maine trec prin Bacău si as veni garantat pe la tine..dar nu pot mai devreme de ora 19....așteptăm un răspuns si o propunere de la tine??

Postat

Vezi..Andrada,sunt oameni care ar putea veni la tine dar mai tarziu...fa un efort si stai macar o zi pe săptămana pana mai tarziu(in funcție de clienți)..eu chiar maine trec prin Bacău si as veni garantat pe la tine..dar nu pot mai devreme de ora 19....așteptăm un răspuns si o propunere de la tine??

Momentan,din pacate  nu pot sa prelungesc programul,doar in week-end pana la ora 19. Cand voi lua decizia de a prelungi programul anunt pe forum.pupici

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A trecut ieri prin Bacau am sunat pt o programare la Andrada, am sunat de doua ori dar nu a raspuns probabil era ocupata fata asa ca voi mai reincerca data viitoare cand voi ajunge in Bacau pupici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...