newguy22 Reputație: 64 Postat Mai 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 1, 2015 poate s-a lasat pentru binele ei..
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 1, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Mai 1, 2015 Care bine ca nu facea asta de bune ce-i eta?
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2015 Si eu sper sa se lase ptr ca lumea sexului platit e o lume dura, iar ea e o fata prea sensibila ptr ce e aici!M-as bucura sa stiu ca s-a lasat si ca ii e bine acum!
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2015 ... si totusi e un ban castigat relativ usor , mai ales daca iti si place ceea ce faci , muncesti 1-2-3 ani , faci economii si te aranjezi pentru toata viata
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 2, 2015 doi prieteni, in vacanta, calatoreau prin tara. unul dintre ei de o mai buna stare materiala, celalalt un pic mai zgarcit. ultimul il intreaba pe primul cat conducea pe inserate: - auzi, cand ajungem la deva si ne cazam, dai si tu o fata, ca stau prost cu banii???- sigur amice, dau.- da' te rog eu mult, sa fie una frumusica.- va fi frumusica.- da' sa fie si buna in pat, mai ales la oral.- asa va fi. zis si facut, ajung la destinatie, se cazeaza, coboara sa serveasca cina, iar intre timp ajung si 2 fete frumoase care li se alatura. dupa cina, fiecare la camera lui cu cate o fata, asa ca cei doi prieteni se revad dimineata la micul dejun. cel cu ariciul initiaza conversatia: - auzi, cat i-ai dat fetei de aseara?- ce conteaza, nu ti-a placut cat era de frumoasa?- ba da, era frumosa, dar asaaa, ca chestie?- atunci ce chestie, nu te-a supt bine?- ba daaaa, dar am totusi o curiozitate.- bine atunci....i-am dat 300.- cum???!!! 300...nu-mi vine sa cred, groaznic de scump, fantastic, ce obraznicie, auzi tu la ea...300. nici nu mai pot sa mai mananc de oftica.- mai, nu ti-a placut fata?- ba da prietene, dar 300~!!!??? mult prea mult~!!!- atunci uite care-i treaba....ia de la mine inca 300, dar treci si sugi tu pula si vezi cum iti place~!!! 4
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 2, 2015 hahahha
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2015 Barosane aici gresesti!Nu e chiar asa cum crede lumea, exista tepari multi, exista riscuri, exista boli, pe langa BTS, sunt bolile de piele, exista interese ale "tertilor", probleme cu vecinii, si tot felul de parti negative cu care fetele se confrunta pana la acei 200ron/ora.
newguy22 Reputație: 64 Postat Mai 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 3, 2015 o singura data am fost la ea si va spun sincer fata asta nu este pentru asa ceva, asa ca sper ca s-a lasat.
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 poate s-o fi apucat de pescuit, la cati îi cara trena prinde ea ceva 1
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 3, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3, 2015 Barosane aici gresesti!Nu e chiar asa cum crede lumea, exista tepari multi, exista riscuri, exista boli, pe langa BTS, sunt bolile de piele, exista interese ale "tertilor", probleme cu vecinii, si tot felul de parti negative cu care fetele se confrunta pana la acei 200ron/ora.probabil , dar perspectiva unei vieti lungi , in saracie si cu restrictii nu e chiar ceva de dorit ca o alternativa ( asta daca nu castiga la loterie )
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 20, 2015 Hei ! Oameni dragi cu suflete frumoase. Din pacate ,sau din fericire ,nu mai activez in acest domeniu,am un loc de munca stabil in strainatate . Va multumesc pentru sfaturile ce m-i le-ati dat de-a lungul timpului si pentru simplu fapt ca ati avut rabdare . In acest domeniu,pot spune ca am avut ocazia sa cunosc niste oameni minunati,sa le cunosc sufletul .. Gyo,te pup de nu te vezi . :-* Johnhommles,iti multumesc ca m-ai sustinut in tot acest timp . Vali ,o adevarata placere de-ati cunoaste sufletul . Si mai e un Stefanut care de fiecare data cand mananc ecler ,imi apare un zambet pe buze:-) Poate ca acest domeniu nu era de mine ,sau era .. Dar ce-i drept e ca am simtit ca locul meu nu mai este acolo ... Astept cu drag raspunsurile voastre . :-) 3
neymarjr Reputație: 315 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2015 ma jur ca am tresarit si am pus deja mana pe telefon cand am vazut ca ai postat pe aici! )numai bine si succes in ceea ce faci! 1
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Eu cu un ochi plang, cu unul rad pentru ea. Daca nu ar fi fost atatia nenorociți de oameni pe piața asa-ziși clienți mi as fi dorit sa rămână!Asa mai bine ca s a retras! 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 Hei ! Oameni dragi cu suflete frumoase. Din pacate ,sau din fericire ,nu mai activez in acest domeniu,am un loc de munca stabil in strainatate . Va multumesc pentru sfaturile ce m-i le-ati dat de-a lungul timpului si pentru simplu fapt ca ati avut rabdare . In acest domeniu,pot spune ca am avut ocazia sa cunosc niste oameni minunati,sa le cunosc sufletul .. Gyo,te pup de nu te vezi . :-* Johnhommles,iti multumesc ca m-ai sustinut in tot acest timp . Vali ,o adevarata placere de-ati cunoaste sufletul . Si mai e un Stefanut care de fiecare data cand mananc ecler ,imi apare un zambet pe buze:-) Poate ca acest domeniu nu era de mine ,sau era .. Dar ce-i drept e ca am simtit ca locul meu nu mai este acolo ... Astept cu drag raspunsurile voastre . :-)regret faptul ca nu am reusit sa ne cunoastem, imi pusesem mari sperante in tine, dar ma bucur daca iti e bine pe acolo pe unde ai ajuns. banuiesc , in spania. 1
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 22, 2015 Va multumesc pentru gandurile de bine . Va doresc tuturor succes in ceea ce va propuneti sa faceti . Chiar daca nu mai activez ,asta nu inseamna ca nu mai intru aici . Oricand doriti sa ma intrebati ceva sau sa discutam ,astept cu drag mesajele voastre . 1
icsulescu01 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 25, 2015 Succes si multa bafta! Vreau sa vorbim in privat, ti-am promis ca te tin la curent cu problema mea. Sa inteleg ca martisorul nu ti-a plăcut!
icsulescu01 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 27, 2015 Mai ai numărul de telefon disponibil?
superman27 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Postat Septembrie 29, 2015 o viatza frumoasa , ti-am zis de mult ca poti mai mult. alegere perfecta !!
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Septembrie 29, 2015 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Septembrie 29, 2015 Acum depinde ce munceste fata afara.tot in domeniu?De atentionat ca afara aceasta meserie este mult mai dura si mai periculoasa decat cea de aici.
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Va multumesc pentru gandurile de bine . Va doresc tuturor succes in ceea ce va propuneti sa faceti . Chiar daca nu mai activez ,asta nu inseamna ca nu mai intru aici . Oricand doriti sa ma intrebati ceva sau sa discutam ,astept cu drag mesajele voastre .Adresa de mess de la profil mai e valabila?
gogu21sex Reputație: -474 Postat Mai 31, 2016 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Mai 31, 2016 Pai eu vreau sa mai activezi odata ptr mine ca eu te am ratat! Nu i corect
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2016 A revenit Ioana.Noul nr 0728877226Doar deplasari deocamdata
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 7, 2016 Te pup Gyo, da, am revenit ,dar momentan fac doar deplasari deoarece nu am locatie. Va pup si va imbratisez cu drag pe toti. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum