Sari la conținut

Garantez revenirea 100% 0733191908

Postări Recomandate

Reputație: 2327
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si eu sper sa se lase ptr ca lumea sexului platit e o lume dura, iar ea e o fata prea sensibila ptr ce e aici!

M-as bucura sa stiu ca s-a lasat si ca ii e bine acum!

• Oras:Romania
Postat

... si totusi e un ban castigat relativ usor , mai ales daca iti si place ceea ce faci , muncesti 1-2-3 ani , faci economii si te aranjezi pentru toata viata :innocent

Postat

doi prieteni, in vacanta, calatoreau prin tara. unul dintre ei de o mai buna stare materiala, celalalt un pic mai zgarcit. ultimul il intreaba pe primul cat conducea pe inserate:

- auzi, cand ajungem la deva si ne cazam, dai si tu o fata, ca stau prost cu banii???

- sigur amice, dau.

- da' te rog eu mult, sa fie una frumusica.

- va fi frumusica.

- da' sa fie si buna in pat, mai ales la oral.

- asa va fi.

zis si facut, ajung la destinatie, se cazeaza, coboara sa serveasca cina, iar intre timp ajung si 2 fete frumoase care li se alatura. dupa cina, fiecare la camera lui cu cate o fata, asa ca cei doi prieteni se revad dimineata la micul dejun. cel cu ariciul initiaza conversatia:

- auzi, cat i-ai dat fetei de aseara?

- ce conteaza, nu ti-a placut cat era de frumoasa?

- ba da, era frumosa, dar asaaa, ca chestie?

- atunci ce chestie, nu te-a supt bine?

- ba daaaa, dar am totusi o curiozitate.

- bine atunci....i-am dat 300.

- cum???!!! 300...nu-mi vine sa cred, groaznic de scump, fantastic, ce obraznicie, auzi tu la ea...300. nici nu mai pot sa mai mananc de oftica.

- mai, nu ti-a placut fata?

- ba da prietene, dar 300~!!!??? mult prea mult~!!!

- atunci uite care-i treaba....ia de la mine inca 300, dar treci si sugi tu pula si vezi cum iti place~!!!

• Like 4
Reputație: 2327
Postat

Barosane aici gresesti!

Nu e chiar asa cum crede lumea, exista tepari multi, exista riscuri, exista boli, pe langa BTS, sunt bolile de piele, exista interese ale "tertilor", probleme cu vecinii, si tot felul de parti negative cu care fetele se confrunta pana la acei 200ron/ora.

• Oras:constanta
Postat

o singura data am fost la ea si va spun sincer fata asta nu este pentru asa ceva, asa ca sper ca s-a lasat.

• Oras:Constanta
Postat

poate s-o fi apucat de pescuit, la cati îi cara trena prinde ea ceva

• Like 1
Postat

Barosane aici gresesti!

Nu e chiar asa cum crede lumea, exista tepari multi, exista riscuri, exista boli, pe langa BTS, sunt bolile de piele, exista interese ale "tertilor", probleme cu vecinii, si tot felul de parti negative cu care fetele se confrunta pana la acei 200ron/ora.

probabil , dar perspectiva unei vieti lungi , in saracie si cu restrictii nu e chiar ceva de dorit ca o alternativa ( asta daca nu castiga la loterie ) :cry2

Postat

Hei ! Oameni dragi cu suflete frumoase. Din pacate ,sau din fericire ,nu mai activez in acest domeniu,am un loc de munca stabil in strainatate . Va multumesc pentru sfaturile ce m-i le-ati dat de-a lungul timpului si pentru simplu fapt ca ati avut rabdare . In acest domeniu,pot spune ca am avut ocazia sa cunosc niste oameni minunati,sa le cunosc sufletul .. Gyo,te pup de nu te vezi . :-* Johnhommles,iti multumesc ca m-ai sustinut in tot acest timp . Vali ,o adevarata placere de-ati cunoaste sufletul . Si mai e un Stefanut care de fiecare data cand mananc ecler ,imi apare un zambet pe buze:-) Poate ca acest domeniu nu era de mine ,sau era .. Dar ce-i drept e ca am simtit ca locul meu nu mai este acolo ... Astept cu drag raspunsurile voastre . :-)

• Like 3
Postat

Eu cu un ochi plang, cu unul rad pentru ea.

Daca nu ar fi fost atatia nenorociți de oameni pe piața asa-ziși clienți mi as fi dorit sa rămână!

Asa mai bine ca s a retras!

• Like 1
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Hei ! Oameni dragi cu suflete frumoase. Din pacate ,sau din fericire ,nu mai activez in acest domeniu,am un loc de munca stabil in strainatate . Va multumesc pentru sfaturile ce m-i le-ati dat de-a lungul timpului si pentru simplu fapt ca ati avut rabdare . In acest domeniu,pot spune ca am avut ocazia sa cunosc niste oameni minunati,sa le cunosc sufletul .. Gyo,te pup de nu te vezi . :-* Johnhommles,iti multumesc ca m-ai sustinut in tot acest timp . Vali ,o adevarata placere de-ati cunoaste sufletul . Si mai e un Stefanut care de fiecare data cand mananc ecler ,imi apare un zambet pe buze:-) Poate ca acest domeniu nu era de mine ,sau era .. Dar ce-i drept e ca am simtit ca locul meu nu mai este acolo ... Astept cu drag raspunsurile voastre . :-)

regret faptul ca nu am reusit sa ne cunoastem, imi pusesem mari sperante in tine, dar ma bucur daca iti e bine pe acolo pe unde ai ajuns. 

banuiesc , in spania.

• Like 1
Postat

Va multumesc pentru gandurile de bine . Va doresc tuturor succes in ceea ce va propuneti sa faceti . Chiar daca nu mai activez ,asta nu inseamna ca nu mai intru aici . Oricand doriti sa ma intrebati ceva sau sa discutam ,astept cu drag mesajele voastre .

• Like 1
Postat

Succes si multa bafta! Vreau sa vorbim in privat, ti-am promis ca te tin la curent cu problema mea. Sa inteleg ca martisorul nu ti-a plăcut!

• Telefon: 0766559657
  • Telefon: 0766559657
Postat

Acum depinde ce munceste fata afara.tot in domeniu?De atentionat ca afara aceasta meserie este mult mai dura si mai periculoasa decat cea de aici.

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Va multumesc pentru gandurile de bine . Va doresc tuturor succes in ceea ce va propuneti sa faceti . Chiar daca nu mai activez ,asta nu inseamna ca nu mai intru aici . Oricand doriti sa ma intrebati ceva sau sa discutam ,astept cu drag mesajele voastre .

Adresa de mess de la profil mai e valabila?

• Telefon: gogu21sex
  • Telefon: gogu21sex
Postat

Pai eu vreau sa mai activezi odata ptr mine ca eu te am ratat! Nu i corect

Postat

A revenit Ioana.

Noul nr 0728877226

Doar deplasari deocamdata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...