ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 15, 2016 Sper sa si crezi ceea ce zici, sa fie acelasi pret pt toti clientii Da dragul meu ,este acelasi pret pentru toti clientii . Te pup .
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 16, 2016 Va astept cu programarile . Astazi sunt disponibila pana la ora 00:00'
valens Reputație: -477 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 16, 2016 d Prima oara ai zis ca ai vrut sa avem o partida ,pentru ca ai crezut ca sunt veciinaa ta ,dar dupa ce m-ai vazut ... de ce ai acceptat ? Cand am.mers in camera ,de ce nu te-ai retras ?in buna simt nu sa retras!!.....stii cei ăla BUN SIMT?? Asteapta in continuare nu mai fi rau....si acuma sta fata si asteapta ......dai liber si tu...
valens Reputație: -477 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 16, 2016 Va astept cu programarile . Astazi sunt disponibila pana la ora 00:00'ce preturi ai tu?? ce stii sa faci de banii astia??
valens Reputație: -477 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 16, 2016 fk/cim/cof ? pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs ...ac.....esp..))))
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iunie 16, 2016 pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs ...ac.....esp.. )))) nu fii rau bossule
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 16, 2016 pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs ...ac.....esp..)))) Vino sa iti arat ce stiu sa fac . Te pup . 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 16, 2016 Dragii mei ,avand in vedere ca nu mai sunt aceeasi Ioana care eram odata ,frumoasa corporal si cu sanii mirifici ,vreau sa va anunt ca prestatia serviciilor mele costa 70 finalizarea ,150\1h . Serviciile sunt aceleasi ,de oral neprotejat(in functie de igiena) ,fara finalizare orala ,corporala daca doresti . Accept 69 ,mici factezii . Iti mai pot oferi un masaj erotic sau de relaxare incluz in tariful de 1h . Oralul il fac cat se poate de adanc ,in functie de dimensiune . Sper ca maine seara sa apara si fotografiile recente. Am avut niste probleme de sanatate si a trebuit sa ma retrag o perioada . As vrea sa ofer calitate si nu cantitate . Va pup si va astept in noua mea locatie igienizata,pentru a va arata schimbarea "vecinei de alaturi" pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs ...ac.....esp.. )))) poate se referea la asta:FK +50 leiCIM +50 leiCOF +50 lei pe scurt: e asa sau nu?nimic in plus pentru serviciile de mai sus, sau nu le faci deloc, indiferent de codou? Vino sa iti arat ce stiu sa fac . Te pup . 1
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2016 Dragii mei ,avand in vedere ca nu mai sunt aceeasi Ioana care eram odata ,frumoasa corporal si cu sanii mirifici ,vreau sa va anunt ca prestatia serviciilor mele costa 70 finalizarea ,150\1h . Serviciile sunt aceleasi ,de oral neprotejat(in functie de igiena) ,fara finalizare orala ,corporala daca doresti . Accept 69 ,mici factezii . Iti mai pot oferi un masaj erotic sau de relaxare incluz in tariful de 1h . Oralul il fac cat se poate de adanc ,in functie de dimensiune . Sper ca maine seara sa apara si fotografiile recente. Am avut niste probleme de sanatate si a trebuit sa ma retrag o perioada . As vrea sa ofer calitate si nu cantitate . Va pup si va astept in noua mea locatie igienizata,pentru a va arata schimbarea "vecinei de alaturi" Din ce vad nici acum nu arati rau. Esti tanara si cu "putina munca + vointa" poti ajunge la forma fizica din trecut. Succes
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 16, 2016 Din ce vad nici acum nu arati rau. Esti tanara si cu "putina munca + vointa" poti ajunge la forma fizica din trecut. Succes multumesc . Te pup .
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 16, 2016 poate se referea la asta:FK +50 leiCIM +50 leiCOF +50 lei Toate serviciile mele sunt in pretul de 1h (150) lei . pe scurt: e asa sau nu?nimic in plus pentru serviciile de mai sus, sau nu le faci deloc, indiferent de codou?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 16, 2016 poate se referea la asta:FK +50 leiCIM +50 leiCOF +50 lei Toate serviciile mele sunt in pretul de 1h (150) lei . pe scurt: e asa sau nu?nimic in plus pentru serviciile de mai sus, sau nu le faci deloc, indiferent de codou?Deci si Fk si Cim???Intr-o postare anterioara spuneai ca finalizarea e doar corporala! P.s. o sa vin, dar o lamurire a tuturor clientilor aici e esentiala!
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2016 Ioana e o fata cu forme, se adreseaza barbatilor care apreciaza asta.Daca vrei skinny, mai bine cauti in alta parte pentru ca nu e genul.Daca apreciezi insa o femeie cu forme care e atenta la nevoile tale, Ioana e o fata de nota 10! Imediat o sedinta foto 1
valens Reputație: -477 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 16, 2016 Vino sa iti arat ce stiu sa fac . Te pup . asa este corbele zboara...faptele raman........ Fapte, nu vorbe!...DAR NAA SCUMPP
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2016 Da pozi ku mai putini toali ieste ? )) 2
alessandro3 Reputație: 310 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 16, 2016 Salutare gyo_77, ce obiectiv folosesti? Imi permiti sa iti sugerez un 35mm cu f1.8?
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 16, 2016 4 ,7 si 8 eliminate .
ioanacta Reputație: 113 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iunie 16, 2016 poate se referea la asta:FK +50 leiCIM +50 leiCOF +50 lei Toate serviciile mele sunt in pretul de 1h (150) lei . pe scurt: e asa sau nu?nimic in plus pentru serviciile de mai sus, sau nu le faci deloc, indiferent de codou?nu fac nici Fk ,nici CIM .Am enumerat serviciile mele in randurile de mai sus .
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Iunie 17, 2016 Postat Iunie 17, 2016 O poza fara partea de sus a salopetei se poate,poate ma convinge sa trec pe la ea.
nemo Reputație: -118 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 17, 2016 Eforturile lui Gyo sunt foarte laudabile. A reusit sa foloseasca la maxim modelul Atuurile Ioanei nu pot fi surprinse de aparatul fotografic. Ar fi in avantajul ei sa si le puna in valoare in intalnirile private. 1 7
tzipianu Reputație: 380 Postat Iunie 17, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat Iunie 17, 2016 Sa punctez ceva: desi stiai ca ai luat ceva in greutate atunci cand ai postat anunturi din nou pe internet ca faci ceea ce faci ai postat cu pozele vechi. In pozele vechi erai mai slabuta...mai pula mea.... Am vazut ca mai peste tot pe unde scrii cauti morala si alte prostii...Unde pula mea era morala cand ai postat pozele alea? Puteai macar sa anunti nu? Am revenit dar nu mai sunt fata de altadata... 5
valens Reputație: -477 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 17, 2016 Vino sa iti arat ce stiu sa fac . Te pup . faci cinste tu??
valens Reputație: -477 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 17, 2016 Sa punctez ceva: desi stiai ca ai luat ceva in greutate atunci cand ai postat anunturi din nou pe internet ca faci ceea ce faci ai postat cu pozele vechi. In pozele vechi erai mai slabuta...mai pula mea.... Am vazut ca mai peste tot pe unde scrii cauti morala si alte prostii...Unde pula mea era morala cand ai postat pozele alea? Puteai macar sa anunti nu? Am revenit dar nu mai sunt fata de altadata...o falsa.....mincinoasa........manglitoareooo......esti ,,,ihh
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum