Sari la conținut

Garantez revenirea 100% 0733191908

Postări Recomandate

• Oras:Intre văi
Postat

d

Prima oara ai zis ca ai vrut sa avem o partida ,pentru ca ai crezut ca sunt veciinaa ta ,dar dupa ce m-ai vazut ... de ce ai acceptat ? Cand am.mers in camera ,de ce nu te-ai retras ?

in buna simt nu sa retras!!.....stii cei ăla  BUN SIMT??

Asteapta in continuare :)

nu mai fi rau....si acuma sta fata si asteapta ......dai liber si tu...

Postat

Va astept cu programarile . Astazi sunt disponibila pana la ora 00:00'

ce preturi ai tu??  ce stii sa faci de banii astia??

Postat

fk/cim/cof ? 

pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs    ...ac.....esp..:))))) 

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs    ...ac.....esp.. :))))) 

nu fii rau bossule :D

• Oras:constanta
Postat

Dragii mei ,avand in vedere ca nu mai sunt aceeasi Ioana care eram odata ,frumoasa corporal si cu sanii mirifici ,vreau sa va anunt ca prestatia serviciilor mele costa 70 finalizarea ,150\1h . Serviciile sunt aceleasi ,de oral neprotejat(in functie de igiena) ,fara finalizare orala ,corporala daca doresti . Accept 69 ,mici factezii . Iti mai pot oferi un masaj erotic sau de relaxare incluz in tariful de 1h . Oralul il fac cat se poate de adanc ,in functie de dimensiune . Sper ca maine seara sa apara si fotografiile recente. Am avut niste probleme de sanatate si a trebuit sa ma retrag o perioada . As vrea sa ofer calitate si nu cantitate . Va pup si va astept in noua mea locatie igienizata,pentru a va arata schimbarea "vecinei de alaturi"

pentru ea sunt obtiuni ca la masina ..abs    ...ac.....esp.. :))))) 

poate se referea la asta:

FK     +50 lei

CIM   +50 lei

COF +50 lei

pe scurt: e asa sau nu?nimic in plus pentru serviciile de mai sus, sau nu le faci deloc, indiferent de codou?

Vino sa iti arat ce stiu sa fac . Te pup .

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Dragii mei ,avand in vedere ca nu mai sunt aceeasi Ioana care eram odata ,frumoasa corporal si cu sanii mirifici ,vreau sa va anunt ca prestatia serviciilor mele costa 70 finalizarea ,150\1h . Serviciile sunt aceleasi ,de oral neprotejat(in functie de igiena) ,fara finalizare orala ,corporala daca doresti . Accept 69 ,mici factezii . Iti mai pot oferi un masaj erotic sau de relaxare incluz in tariful de 1h . Oralul il fac cat se poate de adanc ,in functie de dimensiune . Sper ca maine seara sa apara si fotografiile recente. Am avut niste probleme de sanatate si a trebuit sa ma retrag o perioada . As vrea sa ofer calitate si nu cantitate . Va pup si va astept in noua mea locatie igienizata,pentru a va arata schimbarea "vecinei de alaturi"

Din ce vad nici acum nu arati rau. Esti tanara si cu "putina munca + vointa" poti ajunge la forma fizica din trecut. Succes ;) 

Postat

FK +50 lei

CIM +50 lei

COF +50 lei Toate serviciile mele sunt in pretul de 1h (150) lei .

pe scurt: e asa sau nu?nimic in plus pentru serviciile de mai sus, sau nu le faci deloc, indiferent de codou?

Deci si Fk si Cim???

Intr-o postare anterioara spuneai ca finalizarea e doar corporala!

P.s. o sa vin, dar o lamurire a tuturor clientilor aici e esentiala!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ioana e o fata cu forme, se adreseaza barbatilor care apreciaza asta.

Daca vrei skinny, mai bine cauti in alta parte pentru ca nu e genul.

Daca apreciezi insa o femeie cu forme care e atenta la nevoile tale, Ioana e o fata de nota 10!

Imediat o sedinta foto :hihat

• Like 1
Postat

asa este corbele zboara...faptele raman........

Fapte, nu vorbe!...DAR NAA SCUMPP
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare gyo_77, ce obiectiv folosesti? Imi permiti sa iti sugerez un 35mm cu f1.8? :)

Postat

FK     +50 lei

CIM   +50 lei

COF +50 lei Toate serviciile mele sunt in pretul de 1h (150) lei .

nu fac nici Fk ,nici CIM .Am enumerat serviciile mele in randurile de mai sus .
Reputație: -118
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Eforturile lui Gyo sunt foarte laudabile. A reusit sa foloseasca la maxim modelul

Atuurile Ioanei nu pot fi surprinse de aparatul fotografic.

Ar fi in avantajul ei sa si le puna in valoare in intalnirile private.

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Sa punctez ceva: desi stiai ca ai luat ceva in greutate atunci cand ai postat anunturi din nou pe internet ca faci ceea ce faci ai postat cu pozele vechi. In pozele vechi erai mai slabuta...mai pula mea.... Am vazut ca mai peste tot pe unde scrii cauti morala si alte prostii...Unde pula mea era morala cand ai postat pozele alea?  Puteai macar sa anunti nu? Am revenit dar nu mai sunt fata de altadata...

• Like 5
Postat

faci cinste tu?? :laugh2

Postat

Sa punctez ceva: desi stiai ca ai luat ceva in greutate atunci cand ai postat anunturi din nou pe internet ca faci ceea ce faci ai postat cu pozele vechi. In pozele vechi erai mai slabuta...mai pula mea.... Am vazut ca mai peste tot pe unde scrii cauti morala si alte prostii...Unde pula mea era morala cand ai postat pozele alea?  Puteai macar sa anunti nu? Am revenit dar nu mai sunt fata de altadata...

o falsa.....mincinoasa........manglitoareooo......esti ,,,ihh

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...