popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 De le ce ora iti incepi programul?Si locatie ai? Ca eu te-am sunat joi si mu-ai spus ca faci doar deplasari deocamdata
sandoqan Reputație: 711 Postat Iulie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 18, 2016 De le ce ora iti incepi programul?Si locatie ai? Ca eu te-am sunat joi si mu-ai spus ca faci doar deplasari deocamdata Si mie mi-a spus la fel, ca face doar deplasari. Cand am sunat eu era la cafea! Cred ca treaba cu locatia este vrajeala, sa te faca sa suni!
cor leone Reputație: 251 Postat Iulie 18, 2016 Oras:WildWest Oras:WildWest Postat Iulie 18, 2016 He he he.... Voi inca mai puneti botul la vrajeala ei? Lasati-o sa umble in continuare cu cioara vopsita si nu va mai pierdeti timpul cu ea. Nu m-ar mira sa nu primiti nici rozeta mult promisa din cauza de dimensiune :) . La tipa asta nu am vazut o consecventa in mesaje si fapte.Ba nu are cine sa-i faca poze, ba raspunde in 2 peri, ba nu are locatie, ba ne inselam ,ba ii extragi informatia cu clestele,etc. De cand a revenit are doar 1 recenzie si aia nefavorabila , dar ea insista ca s-a exagerat. Nu va mai pierdeti timpul cu ea..... 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2016 Heei . Mi-am modificat serviciile . Ioana de altadata nu mai este aceeasiIoana di alta data iera fata istietica, da avia si atunsea probliemi cu programari. Avia probliemi di GFE, iara aista nu doar ka nu pupa, da ia punia tielifonu sa biziie tari cind sie tiermina ora si kam azvilia baeti din pizda. Ioana di acuma poati ca nui aceiasi, kai moi grasa di la nastiere, da ii poati kear moi nieserioasa ku cleienti dicit iera. Io am cunoscuto pi fata atunsea si am crizut ka poati fi civa di ia. Dara nu numa ka ia nu fasi treba aista di drag di pula, acuma cre ka o fasi doar di nevoie moi mari. Pacat. Ar fi putut sa fii o fata buna, Constantianca, la cari sa ti dusi cu drag. Din pacati, acuma, noua Ioana, aburiesti cleienti moi mult. Ari tabieturi di cafieli (asa zicie la telifon) da ia nici nu bea cafia. 2 3
man@work Reputație: -2094 Postat Iulie 18, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 18, 2016 Heei . Mi-am modificat serviciile . Ioana de altadata nu mai este aceeasi , serviciile mele sunt de SEX TOTAL ,oral adanc neprotejat cu finalizare orala (in functie de igiena ) ,normal si anal . Ofer masaj erotic ,de relaxare . Accept mici fantezi , sarutari corporale . Tariful pentru o ora in prezenta mea este de 200 leo ,iar o finalizare de 100 . Poze momenan nu am ,dar voi avea . Tin sa precizez ca nu mai sunt aceeasi Ioana ,am avut probleme de sanatate iar corpul meu a suferit cateva modificari drastice,dar lucrez serios la asta . Sper sa evitati comentariile rautacioase in legatura cu serviciile ,iar celor care le sunt datoare cu o intalnire. Va astept cu mare drag ,fac si deplasari in judetul Constanta .0728877226http://media.giphy.com/media/gyL9O8NdNUNhK/200.gif
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2016 He he he.... Voi inca mai puneti botul la vrajeala ei? Lasati-o sa umble in continuare cu cioara vopsita si nu va mai pierdeti timpul cu ea. Nu m-ar mira sa nu primiti nici rozeta mult promisa din cauza de dimensiune :) . La tipa asta nu am vazut o consecventa in mesaje si fapte.Ba nu are cine sa-i faca poze, ba raspunde in 2 peri, ba nu are locatie, ba ne inselam ,ba ii extragi informatia cu clestele,etc. De cand a revenit are doar 1 recenzie si aia nefavorabila , dar ea insista ca s-a exagerat. Nu va mai pierdeti timpul cu ea..... Eu zic sa te mai duci tu in p*** mea! De cand te stiu pe forumul asta nu faci altceva decat sa o ataci constant pe fata asta ca nu ti-a placut tie prima intalnire!Lasand laoparte faptul ca eu ma inteleg bine cu Ioana, nu de asta spun ce spun, am trecut cu vederea o data, dar tu alta treaba nu ai aici,Daca nu-ti place de ea, sunt atatea alte fete in oras cu care iti poti face de cap.Pentru ce atata timp pierdut? Te-am urmarit! Constant nu faci altceva decat sa o denigrezi.Prea mult prost gust intr-o singura persoana!
cor leone Reputație: 251 Postat Iulie 20, 2016 Oras:WildWest Oras:WildWest Postat Iulie 20, 2016 bai nea pokemon gyo.... daca te-ai identificat in cele din urma cu cioara care umbla cu ea, este fix problema voastra :) daca va sunt afectate afacerile ma doare fix in pix.daca chiar m-ai urmarit ,ai valente de militian prost.daca nu stapanesti sensul ,termenii cuvintelor in limba romana ,cu toate ca le utilizezi, sa fie rusinea ta si a mamicii tale dulci, care ti-a dat educatie. Apropos...transmite-i salutari din partea mea. Daca chiar vrei sa- ti indeplinesc visul exprimat in prima propozitie, spune-mi unde te gasesc,iubire. Si sa nu te fofilezi cu raspunsul precum protejata ta.Ca doar tu nu esti stoarfa, nu ? Sau ma insel din nou? )))
ioanacta Reputație: 113 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iulie 20, 2016 bai nea pokemon gyo.... daca te-ai identificat in cele din urma cu cioara care umbla cu ea, este fix problema voastra :) daca va sunt afectate afacerile ma doare fix in pix.daca chiar m-ai urmarit ,ai valente de militian prost.daca nu stapanesti sensul ,termenii cuvintelor in limba romana ,cu toate ca le utilizezi, sa fie rusinea ta si a mamicii tale dulci, care ti-a dat educatie. Apropos...transmite-i salutari din partea mea. Daca chiar vrei sa- ti indeplinesc visul exprimat in prima propozitie, spune-mi unde te gasesc,iubire. Si sa nu te fofilezi cu raspunsul precum protejata ta.Ca doar tu nu esti stoarfa, nu ? Sau ma insel din nou? ))) Nu aduce acuzatii la adresa unui om fara sa il cunosti . Daca nu iti sunt "draga",te rog sa eviti sa ma mai urmaresti sau sa comentezi la fiecare postare de-a mea . Multumeesc.
cta_74 Reputație: -455 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 dragi tovarasi..calm..vreau sa citesc comment-uri...cu futaiurile lu Ioana..nu cum va futeti voi in gura pe aici..deci..please...calm
sandoqan Reputație: 711 Postat Iulie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2016 Nu aduce acuzatii la adresa unui om fara sa il cunosti . Daca nu iti sunt "draga",te rog sa eviti sa ma mai urmaresti sau sa comentezi la fiecare postare de-a mea . Multumeesc.Deci cum este cu locatia? Exista sau nu exista?Eu am vrut sa te vizitez, am sunat si ai zis ca deocamdata faci numai deplasari!
cor leone Reputație: 251 Postat Iulie 20, 2016 Oras:WildWest Oras:WildWest Postat Iulie 20, 2016 dragi tovarasi..calm..vreau sa citesc comment-uri...cu futaiurile lu Ioana..nu cum va futeti voi in gura pe aici..deci..please...calm Nu aduce acuzatii la adresa unui om fara sa il cunosti . Daca nu iti sunt "draga",te rog sa eviti sa ma mai urmaresti sau sa comentezi la fiecare postare de-a mea . Multumeesc.@ ctaea din pacate nu prea se fute,doar mimeaza..... corolar, nu cred ca ai sa citesti prea curand recenzii cu acest subiect @ioanafaptul ca te obosesti sa-mi raspunzi mie si nu celor ce-ti pun intrebari pertinente, ma face sa-mi creasca gradul de simpatie pe care ti-l datorez si sa le plang de mila celor care cred ca pot construi un dialog cu tine . Acuzatii eu nu am facut de nici un fel (hai sa mi le arati tu ). Poate doar afirmatii. Nu pot sa am pretentia ca tu sa poti face diferenta intre cei 2 termeni ca deee... asta insemna sa fi trecut prin scoala si nu ma pot pronunta (dar imi pot face niste idei).... .Referitor la comentariile mele, atata timp cat raspunzi confutadorilor de pe forum cu informatii pertinente, eu nu am de ce sa ma bag pentru ca arati ca-ti pasa de ce se intampla pe aici.In momentul in care ne iei drept fraieri (inclusiv eu) atunci ma tem ca ti-ai cam pierdut dreptul de a face ordine pe aici.Altadata, invata sa nu te mai bagi in discutia dintre 2 barbati (prezumtiv) asa.... ca musca... Daca vrei sa raspunzi, raspunde la intrebarile directe care ti se pun.Sau asa se procedeaza in ginta voastra? Unul latra, altul musca? ))) Asadar, raspunde-le baietilor pe forum si lasa-ma pe mine , draga...Multumita?
cta_74 Reputație: -455 Postat Iulie 21, 2016 Postat Iulie 21, 2016 posibil..atunci..spuneti exact cum se fute..si daca merita...buline negre..o putem la de evitat..ca doar nu e prima care.nu se fute ok..
ioanacta Reputație: 113 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iulie 21, 2016 Deci cum este cu locatia? Exista sau nu exista?Eu am vrut sa te vizitez, am sunat si ai zis ca deocamdata faci numai deplasari! Da ,am locatie ,este in regim hotelier si imi schimb locatia destul de des . Sper sa nu se maai intample si acum .
valentinoily Reputație: 84 Postat August 26, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat August 26, 2016 Dragii mei ,avand in vedere ca nu mai sunt aceeasi Ioana care eram odata ,frumoasa corporal si cu sanii mirifici ,vreau sa va anunt ca prestatia serviciilor mele costa 70 finalizarea ,150\1h . Serviciile sunt aceleasi ,de oral neprotejat(in functie de igiena) ,fara finalizare orala ,corporala daca doresti . Accept 69 ,mici factezii . Iti mai pot oferi un masaj erotic sau de relaxare incluz in tariful de 1h . Oralul il fac cat se poate de adanc ,in functie de dimensiune . Sper ca maine seara sa apara si fotografiile recente. Am avut niste probleme de sanatate si a trebuit sa ma retrag o perioada . As vrea sa ofer calitate si nu cantitate . Va pup si va astept in noua mea locatie igienizata,pentru a va arata schimbarea "vecinei de alaturi"Da da...are dreptate domnisoara Ioana... e adevarat, problema de sanatate trebuie inteleasa...desi nu as numi chiar o problema de sanatate un copilas, ci o binecuvantare de la Dzeu. Nu i asa, Ioana? Cat despre meseria pe care o practici acum...am crezut intotdeauna ca poti mai mult de atat, dar in fond, cine suntem noi sa judecam? Iti doresc mult succes in ceea ce faci.
valentinoily Reputație: 84 Postat August 26, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat August 26, 2016 @ ctaea din pacate nu prea se fute,doar mimeaza..... corolar, nu cred ca ai sa citesti prea curand recenzii cu acest subiect @ioanafaptul ca te obosesti sa-mi raspunzi mie si nu celor ce-ti pun intrebari pertinente, ma face sa-mi creasca gradul de simpatie pe care ti-l datorez si sa le plang de mila celor care cred ca pot construi un dialog cu tine . Acuzatii eu nu am facut de nici un fel (hai sa mi le arati tu ). Poate doar afirmatii. Nu pot sa am pretentia ca tu sa poti face diferenta intre cei 2 termeni ca deee... asta insemna sa fi trecut prin scoala si nu ma pot pronunta (dar imi pot face niste idei).... .Referitor la comentariile mele, atata timp cat raspunzi confutadorilor de pe forum cu informatii pertinente, eu nu am de ce sa ma bag pentru ca arati ca-ti pasa de ce se intampla pe aici.In momentul in care ne iei drept fraieri (inclusiv eu) atunci ma tem ca ti-ai cam pierdut dreptul de a face ordine pe aici.Altadata, invata sa nu te mai bagi in discutia dintre 2 barbati (prezumtiv) asa.... ca musca... Daca vrei sa raspunzi, raspunde la intrebarile directe care ti se pun.Sau asa se procedeaza in ginta voastra? Unul latra, altul musca? ))) Asadar, raspunde-le baietilor pe forum si lasa-ma pe mine , draga...Multumita?Pai oare de ce se baga ca te certi cu domnul ,,Gyo" ? Miroase cumva a crap din delta?
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 Pai oare de ce se baga ca te certi cu domnul ,,Gyo" ? Miroase cumva a crap din delta?
ivgood Reputație: 11 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 30, 2020 Se mai stie ceva de fata asta?
ivgood Reputație: 11 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2020 Nu stie nimeni nimic? Ioana?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum