europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2015 Poti pune niste poze te rog?
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 7, 2015 am sa subliniez si eu un pic sfaturile care ti-au fost oferite de vali: - nu conteaza ca dai multe sau putine detalii telefonic atunci cand interupi partida cu clientul care este deja la tine in locatie. strici 2 lucruri~!!! primul, te grabesti cu clientul de la telefon, iar asta se va transmite prin vocea si timbrul tau telefonic, iar fiind primul contact cu tine...crede-ma...este foarte important cum si ce vorbesti la telefon. secund, ii intrerupi din timpul si concentrarea pe care tu ar cam trebui sa o oferi celui care a ajuns deja la tine si ti-a platit serviciile. - telefonul va suna de foarte multe ori. indiferent cat de bine vei face ce faci, el va suna de implicit mai multe ori decat vizitatori efectivi. mai toate fetele se plang de acest lucru, ptr ca este destul de firesc, fiecare dintre baietii care suna va apela, cel mai probabil, mai multe numere si fete, va alege in mare parte dupa cum i s-a vorbit si ce i s-a oferit. cu cat mai placuta vocea, evident cu atat mai incitata curiozitatea. cu cat mai scurta lista de "nu'uri", cu atat mai mari sansele de a fi si vizitata nu doar apelata. - nu estima si nu limita niciodata timpul pe care un client doreste sa il petreaca cu tine. lasa-ti flexibilitatea si ptr cineva ca mine, ptr ca daca imi placi eu voi sta mai mult decat media, iar asta ar cam insemna sa pari neserioasa fatza de ceilalti clienti pe care deja i-ai programat la un anume timp. iar seriozitatea ta, crede-ma, va fi cel mai frecvent testata fatza de cum iti respecti programarile. eu ti-as sugera primul venit - primul servit, cu sfertul de ora academic daca ai atata ingaduinta. insa ca idee generala, in acest business, graba cam strica toata treaba~!!! p.s. finalizeaza te rog detaliile adresei tale de email de la profil...este incompleta~!!!Iti multumesc pentru sfaturile acordate ,ce este drept ,nu sunt de foarte mult timp in domeniu acesta si incerc sa fac sa fie bine pentru toata lumea . De multe ori imi iese ,de alte ori nu . Astept sa ne cunoastem si sa-ti ascult sfaturile personal . Multumesc . 1
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 7, 2015 Poti pune niste poze te rog?Voi pune si alte poze in cel mai scurt timp posibil . 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2015 Iti multumesc pentru sfaturile acordate ,ce este drept ,nu sunt de foarte mult timp in domeniu acesta si incerc sa fac sa fie bine pentru toata lumea . De multe ori imi iese ,de alte ori nu . Astept sa ne cunoastem si sa-ti ascult sfaturile personal . Multumesc . nimeni nu se naste invatat, in orice domeniu. totul se invata....dar doar daca vrei~!!!
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2015 Abia astept...si te voi vizita curand
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 7, 2015 nimeni nu se naste invatat, in orice domeniu. totul se invata....dar doar daca vrei~!!! Sunt perfect de acord cu tine ,de aceea imi petrec mare parte a timpului ,aici ,deoarece sunt extrem de incantata cand primesc sfaturi (de orice gen) ,deoarece sunt o fire mai perfectionista si imi place ca si persoana care imi paseste pragul ,sa plece satisfacut si sa doreasca sa revina !
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 7, 2015 Abia astept...si te voi vizita curandTe astept cu mare placere .
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2015 Totul se invata...e importanta ambitia si vointa....dar asta necesiya timp...va trebui sa ai si rabdare pe langa amabilitate, talent si seriozitate
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 7, 2015 Totul se invata...e importanta ambitia si vointa....dar asta necesiya timp...va trebui sa ai si rabdare pe langa amabilitate, talent si seriozitateSunt per`convinsa de asta .
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2015 Sunt convins ca vei fii foarte cautata daca tii cont de sfaturi...si bineinteles asta daca nu iti vei lua lumea-n cap
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 7, 2015 Sunt convins ca vei fii foarte cautata daca tii cont de sfaturi...si bineinteles asta daca nu iti vei lua lumea-n capCu siguranta voi tine cont de toate sfaturile date de catre voi si fii sigur ca am sa raman aceeasi !(nu o sa-mi iau lumea in cap) ! 1
europeanul112 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2015 Te apreciez pt seriozitate si mai ales ca tii cont de sfaturi...toti avem de invatat unii de la altii...dar si din greseli
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 7, 2015 ti-am mai spus...tu du-te pe forumul general si joaca fazan. asa vei acumula suficiente postari ptr urmatorul grad...si accesul la pm. iti dadeam astazi un pont despre o fata noua, despre care nu s-a vorbit aici, care daca nu iti placea te lasam sa il injuri pe advanced cat doreai~!!! oricum, eu n-am mai multi bani ca el...ca el are yacht si avion si turme de gagici. pana atunci...de ce nu o vizitezi pe ioana. ai vazut ce profil finut si elegant are???La cat de prost esti, ma intreb cum de esti liber inca 1 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2015 bai alexandru69, iar te-au luat bazdachii pe seara??? ai uitat iar de pastile, sau te incapatanezi ca poti tu sa faci fatza si fara??? nu-ti iese sa stii~!!! nu pot sa cred, nu pot sa accept ca esti chiar atat de retard si de dobitoc~!!! pai ba' idiotule copy/paste, asta-i jignirea care ti-a adresat-o tie ddpof un pic mai devreme, dar pe alt topic mai retardu' lu' tata care esti~!!! chiar nu esti in stare sa ma ofensezi cu ceva care iti apartine tie...nu copiat de la altcineva, ca doar te-am mai avertizat ca si pe mine m-ai copiat nu foarte de mult??? atat de handicapat sa fii, sa te dai mare chiar si cu ideea altui utilizator? auzi, da' cum ramane cu poluarea pe topicele fetelor, ca mai devreme erai foarte patruns ca discut eu cu fata aia. aici vad ca ti se rupe...sau ai sa ne faci tu o recenzie despre ioana, ceea ce nu prea cred...ca tu nu mai futi de mult...ca nu mai esti in stare~!!! Cand te gandesti ca timpitul asta, dezadvanced, e printre cei liberi...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2015 @ ddpof, felicitari, ai facut impresie asupra lui advanced cu remarca ta~!!! nu numai ca si-a adnotat-o, dar a mai si folosit-o repede, care denota ca a cam fost atins~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 7, 2015 @ ddpof, felicitari, ai facut impresie asupra lui advanced cu remarca ta~!!! nu numai ca si-a adnotat-o, dar a mai si folosit-o repede, care denota ca a cam fost atins~!!! Adevărul este ca va potriviti, doi neterminati, cine se aseamănă se aduna. Esti trist rau de tot frustratule. Chiar esti un neterminat prost si idiot. Marsh in cloaca ta ca te caută dna-ul 1 2
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Postat Februarie 7, 2015 am o intrebare pentru dra. - te consideri o fata frumoasa (draguta etc - o descriere ar fi bine-venita)? io m-am speriat ce fete presteaza la 60 ron in Cta. am fugit din doua locatii cat m-au tinut picioarele. noroc ca exista Andreea de la top, cu fata ei angelica, la care am fost ulterior sa nu fac ratata excursia mea la Cta
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2015 Adevărul este ca va potriviti, doi neterminati, cine se aseamănă se aduna. Esti trist rau de tot frustratule. Chiar esti un neterminat prost si idiot. Marsh in cloaca ta ca te caută dna-ul ma' dobitocule, cine te baga pe tine in seama??? de ce te arunci tu ca musca imputita direct in miezul cacatului??? tu nu vezi ca esti in plus pe aici??? cu ce participi tu la discutii ma ignoratule si ignorantule care esti??? cand ai fost tu ma' ultima data la o fata de care sa povestesti aici??? amelia nu se pune sa stii ca ea era printzesa. ma' labagiule ma'~!!! pai tu ai idee despre cate fate am scris eu doar saptamana asta??? la cati baieti le-am facut recomandari ptr fete de care nici nu stiau...doar azi??? care-i ma utilitatea ta pe forumul asta??? tu nu esti nici macar in stare sa injuri corespunzator, ca m-am plictisit de aceleasi si aceleasi replici de la tine~!!! arata ma dobitocule si tu ceva nou, ceva ce nu am mai folosit un alt user inaintea ta~!!! ceva care sa fie funny si sa aiba o logica. tu esti ca o coarda d'aia urata care fura pozele unei fete frumoase, mai si spune "poze reale" si le da drept ale ei; asa si tu..."replici reale"...dar daca le cauti pe google parca vezi ca te bagam la "de evitat" ca le-ai furat de la altii~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 8, 2015 ma' dobitocule, cine te baga pe tine in seama??? de ce te arunci tu ca musca imputita direct in miezul cacatului??? tu nu vezi ca esti in plus pe aici??? cu ce participi tu la discutii ma ignoratule si ignorantule care esti??? cand ai fost tu ma' ultima data la o fata de care sa povestesti aici??? amelia nu se pune sa stii ca ea era printzesa. ma' labagiule ma'~!!! pai tu ai idee despre cate fate am scris eu doar saptamana asta??? la cati baieti le-am facut recomandari ptr fete de care nici nu stiau...doar azi??? care-i ma utilitatea ta pe forumul asta??? tu nu esti nici macar in stare sa injuri corespunzator, ca m-am plictisit de aceleasi si aceleasi replici de la tine~!!! arata ma dobitocule si tu ceva nou, ceva ce nu am mai folosit un alt user inaintea ta~!!! ceva care sa fie funny si sa aiba o logica. tu esti ca o coarda d'aia urata care fura pozele unei fete frumoase, mai si spune "poze reale" si le da drept ale ei; asa si tu..."replici reale"...dar daca le cauti pe google parca vezi ca te bagam la "de evitat" ca le-ai furat de la altii~!!!Se pare ca te-am atins la coarda sensibila handicapatule.Deh ma labagiule, eu nu sunt asa golan penal ca tine sa înjur corespunzător si nu am timp disponibil sa scriu "romane" ca si tine, însă cert este ca sunt mult peste tine in ceea ce priveste caracterul. Esti un jegos ordinar si de doi lei care se bate aiurea cu pumnul in piept.Esti un fals! Daca nu te-ai fi luat aiurea de toti pe aici si nu ai fi umplut pagini întregi cu idioteniile tale, nu te bagam in seama nulitate.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2015 advanced, exagerezi! mult! nu e cazu! il stiu bine pe JH si nu e asa cum zici tu!nu am nimic cu tine ca nu te cunosc dar pur si simplu nu ai dreptate! Hai sa nu ne batem joc de topicul Ioanei cu astfel de atacuri!
popescu940 Reputație: 24 Postat Februarie 8, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 8, 2015 Nu vad oferta si preturi
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 8, 2015 Se pare ca te-am atins la coarda sensibila handicapatule.Deh ma labagiule, eu nu sunt asa golan penal ca tine sa înjur corespunzător si nu am timp disponibil sa scriu "romane" ca si tine, însă cert este ca sunt mult peste tine in ceea ce priveste caracterul. Esti un jegos ordinar si de doi lei care se bate aiurea cu pumnul in piept.Esti un fals! Daca nu te-ai fi luat aiurea de toti pe aici si nu ai fi umplut pagini întregi cu idioteniile tale, nu te bagam in seama nulitate. pai hai sa te bagam pe tine in seama atunci, ca tu aduci foarte multa calitate acestui forum~!!! te mai intreb odata, in afara de scandal...tu ce produci aici mai copy/paste??? unde este ultima ta recenzie despre o fata, ultima ta bucatica de informatie noua impartita cu baietii astia??? nu te mai lauda singur, ca doar gura ta spune ca esti peste mine, la fel ca si cu yacht'ul tau din portul tomis, care de fapt atunci cand ti-ai revenit ai spus ca e o barca. cine te apara pe tine vreodata, ca te lauzi ca ai sustinere si tot vorbesti la plural. te-am mai intrebat, arata-mi si mie sprijinul tau, care iti confera tie dreptate. tu chiar nu vezi ca nimeni nu e de acord cu tine? hai, spune acum si despre gyo ca "cine se aseamana se aduna", ca si el a devenit o noua tinta a zapacelii din capul tau acum, ptr ca tu niciodata nu vei intelege ca nu ai rol aici. nu futi, nu povestesti, nu contribui, nu sfatuiesti, nu postezi glume, anunturi, bancuri, poze...nimic...nici macar partea cu scandalul nu o faci bine, ca si acolo esti copy/paste, iar asta cam arata cat de istet esti tu mai tantalau' lui tata~!!! in conversatia de aici, pe acest topic si cu aceasta fata noua, care nu intelege inca care-i treaba pe nimfomane...tu ce rol ai???
tzipianu Reputație: 380 Postat Februarie 8, 2015 Oras:cta Oras:cta Postat Februarie 8, 2015 Buna Tzipanu ,ideea este ca eu aveam acest pret ,dar respectivul Florin a venit la recomandarea unui prieten care venise tot cu 60 lei finalizarea si 120 h, nu imi permit sa sun ,sau sa dau mesaje clientilor mei in momentul in care mi-am schimaat tarifele pentru ca nu-mi sta in caracter,plus ca multi au familie . Mda....joi dupa ce florin ti-a facut recenzia te-am sunat pe ka ora 3 asa...ai zus ca dupa 5:30 esti kibera si ca tarifu este 60\120 . La 18 si ceva am revenit am stabilit intalnirea am ajuns la tine s-a consumat actul in sine si am dat fix 60 lei. Deja putina reclama si ni se urca la cap. Ar trebui sa tii cont ca in momentu in care cero 100 ron un numar trebuie sa si oferi ceva in schimb...ceea ce tu... Si apoi s-a umplut site-ul cu de alde 100 ron.. In pula mea suntem in Constanta nu Bucuresti )) ... Nvm ....succes! 1
ioanacta Reputație: 113 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Februarie 8, 2015 In primul rand ,va rog sa nu va mai certati ,iar in al doilea rand ,Tzipanu ,s-a produs o greseala in momentul in care Florin a facut recenzia ,el a venit la recomandarea unui prieten care venise acum cu mult timp in urma ,iar prietenul respectv i-a spus ca pretul este de 60 cu 120,neavand de unde sa stie ca tarifele mele s-au schimbat . Asa ca in momentul in care a venit Florin ,nu aveam ce sa-i spun ,dupa care el a facut aceasta recenzie in care la randul lui a facut aceeasi greseala ,dupa care l-am anunat ca a facut o mare greseala . Intre timp ce era sa fac .. P. S ! :-*
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 8, 2015 advanced, exagerezi! mult! nu e cazu! il stiu bine pe JH si nu e asa cum zici tu!nu am nimic cu tine ca nu te cunosc dar pur si simplu nu ai dreptate! Hai sa nu ne batem joc de topicul Ioanei cu astfel de atacuri!spune-i asta poetului de cacat John pula mica!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum