miriana mily Reputație: 3 Postat Februarie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Februarie 5, 2015 Ofer masaj de relaxare domnilor dornici sa traiasca o experienta de neuitat alaturi de mine si dana in locul meu te refugiu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 5, 2015 stefi?
L u b r i c Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 6, 2015 Ofer masaj de relaxare domnilor dornici sa traiasca o experienta de neuitat alaturi de mine si dana in locul meu te refugiuMily, eu sunt un mare amator de masaj asa ca vreau sa vin de 2-3 pe saptmana. Daca vrei sa vina lumea la tine/voi lasa si o modalitate de contact, un numar de telefon sau un ID de messenger. Eu sper ca esti constienta de ceea ce ai scris si cunosti limba romana. *OFERÍ,* "ofér," vb. IV. Tranz. *1.* A propune cuiva (în semn de atenție, de bunăvoință etc.) să primească un lucru necerut; a da în dar, a pune la dispoziție. Sursa: DEX 2009
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2015 Si ai deschis topicul acesta la Regulament pentru ca...automobile? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum