Sari la conținut

Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?

Postări Recomandate

• Oras:Molsheim
  • Oras:Molsheim
Postat

Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?

Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant. 

Credeam ca aia e o femeie adultera.

Femeia adultera are sot si mai multi amanti. 

Credeam ca aia e o femeie usoara.

Femeia usoara are doar amanti. 

Credeam ca aia e o femeie pierduta.

Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant. 

Credeam ca aia e o femeie singura. 

Femeia singura e aia care are numai sot.

in orice oglinda te-ai uita n-o s-o vezi

• Oras:Bucuresti
Postat

Dar bunul simt la care faci tu referire de atatea ori unde se simte ? Sper sa nu zici ca la obraz :)

Bunul simt este o exprimare metaforica, nu se simte...este egal cu valorile morale ale indivizilor. :)

O dam in biserici si prefer sa nu discut acest subiect, respect credintele si alegerile fiecaruia insa eu nu sunt adepta raiului/iadului, a reicarnarii si a vietii de apoi; in opinia mea totul are o explicatie pur fizica, nu exista suflete, spirite, fantome si alti vampiri sau varcolaci.

Sunt de acord ca exista binele si raul, este si normal, trebuie sa existe un echilibru dar de aici pana la biblii si alte minuni care-ti spala creierul este cale lunga.

• Oras:Timisoara
Postat

Sunt de acord ca cele simtite nu pot fi discutate . Simti au ba . Fiecare cu felul lui cei mai putin sau de loc sensibili la lumea spiritelor pot lua lucrurile si după interfata materiala , nimeni nu ne cere ceva ce nu percepem sau integem.

Postat

@ sorina

ce zici tu e materialismul care ni s-a impus cu forta pana la revolutie - cel putin din punctul asta de vedere a fost o revolutie ca am scapat de ateism. Unde am ajuns in aceasta perioada vezi bine rezultatele , unde au ajuns tarile care nu neaga spiritul ba chiar ii acorda locul primordial , japonia , sua,  occidentul vezi si tu. De cealalta parte materialistii vietnam urss n. corea china etc. 

Tu acum esti cucerita de Freud insa mai inainte de el a fost Jung un om de spirit iar disputele lui cu Siggy si al sau materialism erau cunoscute . Evreul insa a fost mai bun de "gura"/condei si a stiut sa vanda marfa mai bine deh ca toti evreii.

Postat

Thomson, nu numai de Freud sunt eu cucerita. Sa stii ca nu sunt de acord cu tot ce afirma el insa este un punct de vedere demn de luat in seama, pe baza caruia imi pot face propria mea parere.

Niciodata nu am fost bisericoasa, nu sunt nici atee asadar nu are nicio legatura cu revolutia. La mine in familie nu exista oameni care dorm prin biserici si au casele pline de icoane. La mine in familie credinta se pastreaza in suflet, nu pe pereti, nu pupand icoane pe care le pupa toti, nu primind in casa "chestii" numite preoti care cu o mana tin icoana si cu alta iti fac semn ca asteapta bani...eu le deschid usa si ii intreb daca imi ofera chitanta pentru serviciile sau sunt in numele Domnului....sa vezi ce se supara si ce limbaj au... :laugh2

Despre care materialism vorbim?!?! Vrei sa-ti povestesc despre materialismul preotului de la spitalul Colentina care a refuzat sa construiasca biserica cu o firma care nu-i ceda drepturile de 30% din valoarea lucrarii?!? Sau poate vrei sa vorbim despre cea mai mare mafie din lume, cea de la Vatican?!?

Biserica nu inseamna altceva decat MANIPULARE  a oamenilor SLABI.

• Like 1
Postat

Hai sa fim seriosi...daca Herr Freud nu traia in Viena de acum un secol si mai mult, adica unde erau nspre mii de brughezi monogami refulati si de femei nefutute bine acasa si fara amanti (in general) nu ar mai fi scris chestiile alea celebre ale lui, cu refularea, subconstientul, obsesiile sexuale, atractia prucnului fata de parintele de sex opus etc. Sa zicem ca ar fi trait in SUA, Canada sau China...am fi avut cu totul alte teorii.

Toata lumea e in gura cu Freud, Jung, Maslow...dar de ce sa nu vorbim de Kretschmer care acum un secol a analizat tipurile umane fundamentale in plan psiho-somatic: coleric, ciclotimic, atletic etc. Nu cumva e chiar mai stiintific decat Freud?

Postat

Ma refeream 

Thomson, nu numai de Freud sunt eu cucerita. Sa stii ca nu sunt de acord cu tot ce afirma el insa este un punct de vedere demn de luat in seama, pe baza caruia imi pot face propria mea parere.

Niciodata nu am fost bisericoasa, nu sunt nici atee asadar nu are nicio legatura cu revolutia. La mine in familie nu exista oameni care dorm prin biserici si au casele pline de icoane. La mine in familie credinta se pastreaza in suflet, nu pe pereti, nu pupand icoane pe care le pupa toti, nu primind in casa "chestii" numite preoti care cu o mana tin icoana si cu alta iti fac semn ca asteapta bani...eu le deschid usa si ii intreb daca imi ofera chitanta pentru serviciile sau sunt in numele Domnului....sa vezi ce se supara si ce limbaj au... :laugh2

Despre care materialism vorbim?!?! Vrei sa-ti povestesc despre materialismul preotului de la spitalul Colentina care a refuzat sa construiasca biserica cu o firma care nu-i ceda drepturile de 30% din valoarea lucrarii?!? Sau poate vrei sa vorbim despre cea mai mare mafie din lume, cea de la Vatican?!?

Biserica nu inseamna altceva decat MANIPULARE  a oamenilor SLABI.

Freud a expus primul si cel mai clar mecanica psihicului si a intuit cauzele dereglarilor a pus degetu lpe rana insa la solutii si terapii nu a excelat. Oicum pentru astea are un loc binemeritat de pionier in istoria psihologiei. Sigur trebuie luat ce e bun  de la fiecare.

M-am referit la materialismul dialectic Marxist care neaga spiritul chiar si "ideea" hegeliana considerand totul a fi o reflexie a cortexului .

Ai dreptate cu manipularile din Biserica asta pentru ca ea  este o institutie Divino umana.

Dumnezeu a creat-o prin oameni si pentru ei ca sa colaboram intre noi prin El.

Oamenii isi aduc aportul lor de ticalosii nici unul din noi nefacnd exceptie intr-o masura mai mica sau mai mare dar lucrarea divina nu se impiedica de neputintele si prostiile noastre oricat de mici sau mari ar fi ele.

• Oras:-----------
Postat

femeia serioasa trebuie sa fie curva in pat si o doamna pe strada, zic! :))

și curva din pat nu e tot o doamnă de fier?  :laugh2

Postat

Thomson, care Dumnezeu?!?! Daca tu crezi in Adam si Eva, indicat ar fi sa abandonam discutia in acest punct. Tocmai ti-am spus ca refuz sa port ORICE fel de dialog pe teme religioase...in opinia mea toate sunt niste secte care nu fac altceva decat sa spele ce le-a mai ramas din creier oamenilor batuti de soarta si suferinzi.

Te-as ruga sa-mi respecti decizia de a nu discuta pe astfel de teme cu mine. Despre orice altceva nu am nici cea mai mica problema sa discutam. :)

• Like 1
Postat

Thomson, care Dumnezeu?!?! Daca tu crezi in Adam si Eva, indicat ar fi sa abandonam discutia in acest punct. Tocmai ti-am spus ca refuz sa port ORICE fel de dialog pe teme religioase...in opinia mea toate sunt niste secte care nu fac altceva decat sa spele ce le-a mai ramas din creier oamenilor batuti de soarta si suferinzi : Einstein , Pascal , Newton , Leibniz ...

Te-as ruga sa-mi respecti decizia de a nu discuta pe astfel de teme cu mine. Despre orice altceva nu am nici cea mai mica problema sa discutam. :)

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

O femeie serioasa trebuie sa aibe respect de sine ,si pentru cei din jurul ei!!!

• Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

calitatile unei femei ''serioase'' sunt stabilite, in mare parte, de valorile, cutumele si limitarile societatii din care face parte.

o femeie ''serioasa'' din Arabia Saudita, de exemplu, ma gandesc ca este ''mai serioasa'' decat una din Finlanda.in acceptiunea locala, fireste.

zic sa-i intrebam pe domnii din urmatoarele clipuri :

https://www.youtube.com/watch?v=vkWVdAfXbXI

https://www.youtube.com/watch?v=KQEeXmcWOxI

https://www.youtube.com/watch?v=JHjm1CPeenw

Postat

o femeie serioasa e asa, ori romanca ortodoxa, ori psiholoaga reincarnabila (ca la musulmani)

unde o gasesti, la matrimoniale, daca e cu mutra de sarpe, caine, fara labii, infecta la caracter sau pe strada prin secte, biserici, sau la tata ei acasa ... cimpoieru satului, folcloristu , mustacioara lui, pana corbului

ce face ea , adica femeia serioasa

face asa

vine numai la hotel pe gratis, ca femeia e fiinta slaba, nu plateste nimic, poate face curat sau mancare, poate nu, fara ca sa-i ceri, se culca cu tine daca e psiholoaga altfel te duce la popa, nu ofera afectiune ca-i seaca sufletu secat deja, dupa o vreme, plateste ceva dar zice ca te intretine ea, in casa ta, apoi pleaca singura pe credite doujde ani daca nu-i permiți să se fete ortodox sau in stil pocănit (fara nr), iar daca e educată, decideti .... impreuna, adica tot pe-acolo se ajunge, pe la un divort, o pensie alimentara, ca deh, viata-i grea cand esti handicapata mintal, faci un copil ca sa primesti de-ale gurii printr-un paravan legal, real viol

ce patesti cu femeia serioasa, pai simplu, ce au inceput parintii termina ea, ajungi pe coscovele de tot, pe beutură, pe xanax, sau daca esti bou serios, iei un credit, nu sa-i pui dinti de aur, sa faci LUX in casa, si sa manance dumneaei bio, si sa faca cursuri fara de sfarsit cu alti serpi, si asa mai departe

o categorie, ajunge inchinatoare la moaste, alta categorie, prin secte yoga, majoritatea sunt cadavre didactice, avide la urecheat copiii care nu devin olimpici, nu sug pula nici nu-ti fac o laba cu privirea in pizda daca-s durdulii(sau uscate dar macar au labii .... ), ca e rusine, e pacat, si asa ceva nu se cade la o femeie ... serioasa, prin urmare ele zic, sa se duca la curve, da eu sa nu stiu! ba sa stii! altele, mai asea mai complet neseducatoare, mai gipsy, sunt colaboratoare pe blogurile cu Picard ...  :) (poate 2 sa fie normale daca o fi fost ta-su si ma-sa normali la cap)

Postat

calitatile unei femei ''serioase'' sunt stabilite, in mare parte, de valorile, cutumele si limitarile societatii din care face parte.

o femeie ''serioasa'' din Arabia Saudita, de exemplu, ma gandesc ca este ''mai serioasa'' decat una din Finlanda.in acceptiunea locala, fireste.

femeia serioasa e aia care stie sa-si puna blugi largi de la coapse in jos, nu colanti, nu-si face unghiile si cam renunta de tot la machiaj si isi ajuta barbatul la nevoie mai ales dpdv sexual, asta e dragostea, deaia poate fi si urata, ea trebuie sa iubeasca, cu fapta, nu el primu ca boul cu de toate, si ea sa vina la toate gata sau sa mai agraveze situatia

Postat

cică femeile uscate si frigide, multe psiholoage, s-au aciuiat prin secte șocante, nu toate sunt pe decku lu Picard , ca sa vezi, oare ce le-o lipsi....

Postat

zic sa-i intrebam pe domnii din urmatoarele clipuri :

deci pot sa le bata doar daca nu au chef sa se futa. interesting :D

Postat

unde gasesti femei seriose, la periferie, la sate, iti si pune ca e serioasa, ca vrea aia, ailalta (familie, copii), si iti face mancare si curat in casa, plus alte lucruri asa de sinistre ca ajungi pe tărie sau la balamuc, plus creditat, plus cu cativa plozi etc. , apoi ramane singura cu moastele(nici macar vibrator nu stie sa foloseasca, dar motivul e tot ca ar fi femeie serioasa), dupa 50 de ani arata a om nebun, ca un fel de butuc

Postat

O femeie serioasa NU are voie sa nu stie sa faca diferenta intre barbatii cu brebenelul mare si cei cu brebenelul mic dintr-o singura privire :D

Cum credeti voi ca-si poate da seama o femeie, intr-un club, sau intr-un restaurant, care barbati sunt dotati si care nu?!?! =))

Dau o cafea cui stie raspunsul la intrebare  :boob

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

@sorina, asta-i luata din Cosmopolitan sau ai citit ce spun cercetatorii britanici?

La mine la tara, cand mergeai pe ulite, fetele stateau in spatele gardului, cu ochii beliti, si asteptau sa treaca baietii cu nasu' mare...urma apoi invitatia spre şură! :)

Postat

@sorina, asta-i luata din Cosmopolitan sau ai citit ce spun cercetatorii britanici?

Nope, nu citesc astfel de reviste, le-am citit cand a fost momentul ;)

E de la stand-up =))

La mine la tara, cand mergeai pe ulite, fetele stateau in spatele gardului, cu ochii beliti, si asteptau sa treaca baietii cu nasu' mare...urma apoi invitatia spre şură! :)

Nope, nu este asocierea cu dusmanul dintre ochi:no2

LE. Eu nu am avut tara si am suferit de asta toata copilaria..."tara mea" a fost .... tot in Bucuresti :((

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...