Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Postat Februarie 6, 2015 Salut am trecut pe la domnisoara asta, vreau sa va zic ca nu e tocmai senzatie desi la corp arata foarte bine singurul minus fiind ca e foarte micuta de inaltime. Locatia e destul e aiurea fiind pe Pasteur deci cand ploua e jale zona, apoi blocul e cam neingrijit gen camin nefamilisti , apartamentul e cu o singura camera deci colega sta pe hol pana termini sau finalizeaza pe altcineva din picioare )) cum a ales un domn care a venit dupa mine. Fata arata bine dar din pacate serviciile sunt slabute, tipa zice ca ofera orice in afara de anal si saruturi. Eu am ales sa raman un numar , fata a inceput cum un oral neprotejat mediu nici bun nici foarte slab apoi am trecut la normal unde a fost greu deoarece se tot plangea ca o doare ca e stramta adevaru e ca fata chiar e stramta, m-a lasat sa bag putin varful si atat , am finalizat ca nah era stramta dar n-a fost prea fain, apoi am plecat. Ca si aitudine si comportament a fost OK nu am de ce sa ma plang.tipa e plina de viata si zambeste mult. Acum notele sunt:Aspect 9 (inaltimea fiind singurul minus) Locatie 6 (camera pt actiune e totusi decenta)ON - 7 (cu mana si fara nimic spectaculos lins de oo sau altceva)NP - 7 (daca chiar ar fi dispusa sa se futa ar fi buna la normal) 8
nemuriciu Reputație: 277 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Postat Februarie 6, 2015 poate e virgina si de aia nu intra vandam in ea chiar eram interesat de ea dar am ajuns din nou la adriana saptamana asta. niste scoruri ? sanii par mari si frumosi, in realitate cum sunt ?
florinc20 Reputație: 149 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6, 2015 Si halatul?
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Postat Februarie 6, 2015 Scuze am scris in graba recenzia , Halatul e 120 finalizarea respectiv 160 ora, sanii sunt ok, nu-s cei mai fermi dar nici lasati nu pot sa zic, mie mi-au placut
tiraniq Reputație: 14 Postat Martie 18, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2015 cam cat estimezi ca are? Mie imi cam plac astea mici de inaltime ...nu e tocmai senzatie desi la corp arata foarte bine singurul minus fiind ca e foarte micuta de inaltime....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum