larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2015 Buna tuturor si bine v-am gasit, ma numesc Larisa, daca vreti sa ne cunoastem mai bine si sa petreceti in compania unei puștoaice focoase cu ochii verzi, va astept la mine, in continuare am sa va prezint lista de serviciiSERVICII: 0762.519.444-Sex normal + oral + FK + finalizare orala + masaj de relaxare / erotic - 200 lei / ora in care este inclus taxiul outcallSERVICII EXTRA:-uro (doar activ), facesitting (activ), - 50 de lei fiecare fantezie in plus.-Sex cu 2 barbati oral / normal / fk / masaj - 400 lei / ora-Despre GFE (girl friend experience) - eu incerc sa fiu cat mai draguta cu toata lumea si sa va fac sa va simtiti cat mai bine in timpul petrecut impreuna, dar conteaza foarte mult atitudinea voastra. Cu cat veti fi mai amabili, calmi, gentlemani, cu atat veti avea de castigat.Putem discuta pe Yahoo larisasexy69 - atentie totusi, va rog sa fiti scurti si cuprinzatori, nu am foarte mult timp de stat pe messenger, prefer sa discutam in realitate sau la telefon, dau detalii dar nu am timp de stat la discutii interminabile ore in sir, asta ca sa nu va suparati 3
pulicicafrumusica Reputație: -3 Postat Februarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Februarie 7, 2015 faci si cim?
larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Februarie 8, 2015 Buna. Da fac cim fără înghițire
larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 10, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Februarie 10, 2015 Buna dragii mei Pt mai multe detalii m-a puteți contacta pana la ora 2 dimineața. Pupici
larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 11, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Februarie 11, 2015 :*
larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 14, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Februarie 14, 2015 In curând va voi satisface pofta cu niște poze incendiare pupici
urban Reputație: 1 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 14, 2015 In curând va voi satisface pofta cu niște poze incendiare pupiciIncendiare ! Sa vin cu stingatorul
larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 18, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Februarie 18, 2015 Disponibilă outcall in fiecare zi 0762519444
fernandocasa Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2015 Buna tuturor si bine v-am gasit, ma numesc Larisa, daca vreti sa ne cunoastem mai bine si sa petreceti in compania unei puștoaice focoase cu ochii verzi, va astept la mine, in continuare am sa va prezint lista de servicii SERVICII: 0762.519.444 -Sex normal + oral + FK + finalizare orala + masaj de relaxare / erotic - 200 lei / ora in care este inclus taxiul outcallSERVICII EXTRA: -uro (doar activ), facesitting (activ), - 50 de lei fiecare fantezie in plus.-Sex cu 2 barbati oral / normal / fk / masaj - 400 lei / ora -Despre GFE (girl friend experience) - eu incerc sa fiu cat mai draguta cu toata lumea si sa va fac sa va simtiti cat mai bine in timpul petrecut impreuna, dar conteaza foarte mult atitudinea voastra. Cu cat veti fi mai amabili, calmi, gentlemani, cu atat veti avea de castigat. Putem discuta pe Yahoo larisasexy69 - atentie totusi, va rog sa fiti scurti si cuprinzatori, nu am foarte mult timp de stat pe messenger, prefer sa discutam in realitate sau la telefon, dau detalii dar nu am timp de stat la discutii interminabile ore in sir, asta ca sa nu va suparatiesti singura in locatie? multumesc
larisahot Reputație: 88 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Februarie 23, 2015 Din păcate nu mai am locatie. LucreZ doar outcall
kovalski Reputație: -7 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Februarie 23, 2015 Unde ar fi pozele incendiare?
larisahot Reputație: 88 Postat Martie 9, 2015 Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Telefon: larisasexy69 Oras:Bucharest Autor Postat Martie 9, 2015
larisa9 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 Buna seara. Acest topic nu mai este activ si folosit din 2015. Pozele nu imi apartin si vor fi sterse. O seara buna.
Postări Recomandate