Sari la conținut

doua pisicute nazdravane

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

suntem 2 domnisoare , blonda si bruneta ,va asteptam pe la noi ,oferim sex pasional , placeri nemaintalnite si clipe unice , Veti pleca multumiti de la noii, va asteptam ,,,,,,Va pupam LARISA si DEEA ,,,, 0761994654

Le cunoaste careva pe fetele astea ??

post-149066-0-08195600-1423342969_thumb.jpg

post-149066-0-38517900-1423342969_thumb.jpg

Postat
doua pisicute nazdravane

suntem 2 domnisoare , blonda si bruneta ,va asteptam pe la noi ,oferim sex pasional , placeri nemaintalnite si clipe unice , Veti pleca multumiti de la noii, va asteptam ,,,,,,Va pupam LARISA si DEEA ,,,, 0761994654

Galerie foto

colega cel mai bun26,

asta se punea la intrebari si raspunsuri, ca doar pui intrebarea daca le cunoaste cineva, altfel imi dai de banuit ca ar fi publicitate mascata.

tu le-ai sunat? ai vorbit cu ele? ai ajuns acum in taxi si esti pe drum spre ele si te-a napadit frica sa nu iti iei tzeapa, asa ca ai decis sa intrebi intai aici? ai cautat informatii despre ele? te-ai documentat? dar inainte de a intreba, ai oferit si tu vreodata ceva la schimb? o informatie, o parere, o gluma? nu prea ai facut asta...nu?

ca sa te ajut totusi, blonda din poze se regaseste si la anunturi prin brasov, dar cu un alt numar de telefon, asa ca sansele sunt ca este falsa poza.

http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/nu-exita!!!/425256/

ptr bruneta din poze mai gasesti niste poze prin ziarele online de oradea, asa ca eu unul cred ca tot un fals este.

http://cauta-imagini.startaici.ro/?matrimoniale+oradea

cel mai probabil insa, este vorba despre goa masaje. te rog eu, suna la numarul ala si intreaba daca este un salon de masaj sau nu, ptr ca mie asa imi iese din cautari, ca pozele au fost de repetate ori folosite de acest salon de masaj ptr publicitate. 

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

le asteptam si pe la galati pe domnisoare!

mai bine nu, dacă sunt tipele din blocul turn puțin mai sus de integra sunt puse pe mega fast fuck, am trecut pe acolo acum vreo doua săptămâni pentru ca activează o fosta cunoștință

lucra în vara pe la fzuri și îmi plăcea curul ei

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.