boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2015 Suntem 4 buni prieteni si cautam o domnisoara pentru a ne satisface poftele, la ea. Astept oferte..
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 8, 2015 Suntem 4 buni prieteni si cautam o domnisoara pentru a ne satisface poftele, la ea. Astept oferte.. incercati La Mary poate ne strangem 5 ce spuneti vb cu ea ?? Ne bagam??? 1
rir Reputație: -1 Postat Februarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2015 daca mai aveti loc ma bag si eu
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 8, 2015 Pai zic ca e d bine deja suntem 6 daca ne strangem e super 1
boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2015 chestia este ca la mary..daca ne strangem 10 cum spune ea... intr-o ora... ce rahat facem 10?
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 8, 2015 Suntem suficienti 6 zic propun sa vb cu ea !!! Ce parere aveti?? 1
boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2015 mai astept oferte... vorbesc si cu prieteni si va anunt...
andrus Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2015 undess zece, unul in plus nu strica. dar cine-i mary?
carol23 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2015 intru si eu..daca gasim o domnisoara sa ne faca fata!?
mr.s Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2015 Domnilor, de aproape o luna s-a lansat invitatia la Mary. Am inteles ca nu a ajuns nimeni in formatie > = 3. Eu sunt dispus (orice ora din zi si din noapte) sa ma prezint la intalnirea cu cei care intradevar doresc si au curajul unui gangbang.Propun ca unul din fratii nostri mai experimentati si mai intelepti de aici sa stabileasca detalii. (telefoane, mailuri, ceva sa putem decide ziua si ora
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 9, 2015 Boris, suna tu la Mary si aranjeaza cu ea sa te duci cu amicii tai...macar sa spargeti mitul. Apoi venim si noi din urma...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Postat Februarie 9, 2015 Suntem 4 buni prieteni si cautam o domnisoara pentru a ne satisface poftele, la ea. Astept oferte.. vezi ca daca citesti cu atentie pe aici exista o poveste inceputa de Sangre care se intituleaza Alba ca zapada ...e un gangbang legendar in formatie de 7 cu una din minunatele domnisoare de pe forum Laura Popescu.. In fine, daca te intereseaza asa ceva iti pot recomanda domnisoara ideala pt asa ceva, dar vezi mai intai fa-ti upgrade la cont si da-mi mesaj privat..
boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 9, 2015 Boris, suna tu la Mary si aranjeaza cu ea sa te duci cu amicii tai...macar sa spargeti mitul. Apoi venim si noi din urma... Mai baieti... ca veniti sau ca nu veniti... noi tot mergem! suntem 4 si mergem sigur,Eu am mai facut orgii, timp de 4 luni pe an... timp de 3 ani la rand dar era cu fete din cartier... nu cu plata
boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 9, 2015 vezi ca daca citesti cu atentie pe aici exista o poveste inceputa de Sangre care se intituleaza Alba ca zapada ...e un gangbang legendar in formatie de 7 cu una din minunatele domnisoare de pe forum Laura Popescu.. In fine, daca te intereseaza asa ceva iti pot recomanda domnisoara ideala pt asa ceva, dar vezi mai intai fa-ti upgrade la cont si da-mi mesaj privat..din pacate timpul nu imi permite sa stau sa puric tot forumul la rand, pagina cu pagina, am aprecia daca ai lasa un link ceva....multumesc anticipat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Postat Februarie 9, 2015 din pacate timpul nu imi permite sa stau sa puric tot forumul la rand, pagina cu pagina, am aprecia daca ai lasa un link ceva....multumesc anticipat! contacteaza-ma aici Id mess : asp1r1n2
mr.s Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2015 Mai baieti... ca veniti sau ca nu veniti... noi tot mergem! suntem 4 si mergem sigur,Eu am mai facut orgii, timp de 4 luni pe an... timp de 3 ani la rand dar era cu fete din cartier... nu cu plata Boris, daca este loc, eu sigur vin !Ghinionul meu este ca nu am prieteni care sa sa bage la show-uri de gen
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 9, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 9, 2015 Mai baieti... ca veniti sau ca nu veniti... noi tot mergem! suntem 4 si mergem sigur,Eu am mai facut orgii, timp de 4 luni pe an... timp de 3 ani la rand dar era cu fete din cartier... nu cu plata Deci cum facem ? vb cu mary ? si va anunt si pe voi ?sau cum facem ? k eu am avut un amic care e mai rusinos si numai am tovaras de mers ma primiti in haita ) 1
boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 9, 2015 Deci cum facem ? vb cu mary ? si va anunt si pe voi ?sau cum facem ? k eu am avut un amic care e mai rusinos si numai am tovaras de mers ma primiti in haita )Eu stiu ca nu mai ai rabdare, dar vreau sa vad, poate mai apare o oferta...
mr.s Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2015 Deci cum facem ? vb cu mary ? si va anunt si pe voi ?sau cum facem ? k eu am avut un amic care e mai rusinos si numai am tovaras de mers ma primiti in haita )Ce viata grea avem unii!
boris2015 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 9, 2015 )) De ce spui asta Mr. S?
mr.s Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2015 )) De ce spui asta Mr. S?Merci frate - fi sarcastic
konkardos Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Cum gāsim nr de tel al Laurei Popescu ?
mbrucem Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Postat Noiembrie 23, 2017 Eu si prietena mea vrem sa inceram o experienta de genul. Daca e cineva interesat, un mesaj privat cu datele de contact si vb pe whatsapp
Postări Recomandate